Ad@ Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 hej superasne foteczki:loveu: a kogo te sliczne pieski? Quote
dagusiek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 A teraz kolej na kolejnego kolege- ślimaka :lol: I w tym momencie imageshack się chyba zmęczył, bo nie chce ze mną współpracować:mad: Dlatego reszte zdjęć wkleje jak odpocznie:p Quote
dagusiek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Ad@ napisał(a):hej superasne foteczki:loveu: a kogo te sliczne pieski? Cześć;) Dziękuję:oops: A psiaki są mojej kuzynki:lol: Quote
Raixly Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Lea śliczna ;) I cóż za niezwykły legwan! (tak zgaduję :lol:) Gutkowa maść mnie zauroczyła. Quote
dagusiek Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Raixly napisał(a):Lea śliczna ;) I cóż za niezwykły legwan! (tak zgaduję :lol:) Gutkowa maść mnie zauroczyła. Dziękujemy:loveu: A właśnie nie, Gutek nie jest legwanem a agamą brodatą:cool1: Tak szczerze powiedziawszy to sama myślałam, że to legwan:oops:. A tak w ogóle to Gutek nie jest mój, tylko mojej kuzynki;) Mam jeszcze więcej zdjęc Gutka, tylko wkleje je dopiero jak będę u siebie w domu. deer_1987 napisał(a):Slodka jest Lea ;) :loveu: Quote
dagusiek Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 deer_1987 napisał(a):Co tam u Was? A u nas szaro i ponuro:shake: aż nie chce się nic robic. Deszcz chwile padał, ale już przestał. Pewnie jeszcze sobie dzisiaj pokropi. Kurcze, weekend majowy a tu taka pogoda!:shake: Mogłoby słoneczko wyjśc zza tych chmur. Quote
taxelina Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 A my nad rzeka bylysmy - najpierw stacje pociagiem a potem dlugi spacer do domu - nie zawsze latwa droga bo np. dla samochodow z ogr. 70 km/h No ale wrocilsmy. Jeszcze sie tam wybierzemy z mezem i zdjec znad rzeki bedzie wiecej bo dzis wiecej natury - psy na smyczach musialy byc :( Quote
Cambel&Megi Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ładne te Haszczaki :loveu: Ale Lea i tak ładniejsza!!! :lol: Gutek, Ślimak, brrr, ja się boję takich :eviltong: Quote
karolina1 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Jaka morducha :loveu: A tu jak by jakaś walka miała być :evil_lol: Quote
dagusiek Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Ładne te Haszczaki :loveu: Ale Lea i tak ładniejsza!!! :lol: Gutek, Ślimak, brrr, ja się boję takich :eviltong: Oj dziękujemy za komplemencik:loveu: eee tam, gutek fajny, a ślimak dobrze, że był w skorupce bo tak to bym go nie dotknęła:evil_lol: ale zdecydowanie wole Gutka i ślimaka niż pająka czy węża!:-o Izabela124. napisał(a):Witanko Jaka fajna agama, cudo Mi też się ona strasznie spodobała:cool3: strasznie fajna jest!:loveu: karolina1;[url napisał(a):http://img501.imageshack.us/img501/2900/dsc01294ht5.jpg Jaka morducha :loveu: http://img501.imageshack.us/img501/4430/dsc01296sk1.jpg A tu jak by jakaś walka miała być :evil_lol: A walki to były, ale raczej takie "zabawowe":lol: Nie wiem jak Wam, ale mi cały czas dogo szwankuje:shake: już od paru dni mam straszne kłopoty z wejściem. Ciekawe kiedy to w końcu naprawią!:mad: Dzisiaj przez większość dnia padał deszcz:shake: teraz jeszcze doszła do tego burza:question: jedym słowem weekend majowy nam się w ogóle nie udał:-( A teraz coś na rozgonienie chmur i deszczu!:lol: Quote
dagusiek Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Na dzisiaj tyle:lol: I chciałam Was zaprosić na bazarki: jeden na Bendżika http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110696 a drugi na Kacperka http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110699 Pozdrawiam, Dagmara;) Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Hejka Jakie sliczne tulipany no i znow agama, daje sie ona glaskac? Quote
ariss Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 e tam wiosna,piękna pieprzasta,szczęśliwa morda:razz: Quote
Cambel&Megi Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Zaczynam się przekonywać do Gutka.. :razz: jeszcze trochę, i go polubię :diabloti: Obroża czeka......................:diabloti::diabloti: Quote
M&T Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 hej! Witam po długiej mojej nieobecności :D ile nowych zdjęć jest !!! Piękne po prostu, a w Gutku to normalnie zakochałam sie od pierwszego wejrzenia xD nie robię linków do zdjęć, bo za dużo by tego wyszło, więc mówię ogólnie, że foty zarąbiste, a szczególnie ta "czy te oczy mogą kłamać?" :D buźka :* Quote
dagusiek Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka Jakie sliczne tulipany no i znow agama, daje sie ona glaskac? Jasne, tylko, że strasznie sie denerwuje jak się ją głaska:cool3: Ja niestety boidupa jestem i nie odważyłam się jej pogłaskać bo się bałam, że zeżre mi rękę:oops: deer_1987 napisał(a):Piekna wiosna :D Piękna, ale tylko na zdjęciach, już od paru dni ciągle pada:shake: gassira napisał(a):e tam wiosna,piękna pieprzasta,szczęśliwa morda:razz: :loveu::loveu: Izabela124. napisał(a):Hej A gdzie ty zniknelas? Przepraszam, ale dogo mi szwankuje i mam problemy z dostaniem się. Czasami chodzi dobrze a czasami to w ogóle nie można wejść:angryy: Cambel&Megi napisał(a):Zaczynam się przekonywać do Gutka.. :razz: jeszcze trochę, i go polubię :diabloti: Obroża czeka......................:diabloti::diabloti: Gutek jest fajowy:razz: Jak chcesz to pożyczę go od kuzynki i Ci go przyniose, chcesz?:cool3: A obroża..... sama wiesz....:loveu: M&T napisał(a):hej! Witam po długiej mojej nieobecności :D ile nowych zdjęć jest !!! Piękne po prostu, a w Gutku to normalnie zakochałam sie od pierwszego wejrzenia xD nie robię linków do zdjęć, bo za dużo by tego wyszło, więc mówię ogólnie, że foty zarąbiste, a szczególnie ta "czy te oczy mogą kłamać?" :D buźka :* No witaj po tej jakże długiej nieobecności! Ja również, Gutek został moim idolem:loveu: Dzięki:multi: A teraz zmykam się uczyć bo jutro mam sprawdzian z matematyki:-( i jeszcze wypracowanie z polskiego musze napisać!:shake: Pozdrawiam, Dagmara Quote
Cambel&Megi Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 dagusiek napisał(a): Gutek jest fajowy:razz: Jak chcesz to pożyczę go od kuzynki i Ci go przyniose, chcesz?:cool3: A obroża..... sama wiesz....:loveu: :shocked!: Chyba jeszcze muszę się trochę zdjęć naoglądać....:eviltong: :loveu::loveu: Quote
dagusiek Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='Cambel&Megi']:shocked!: Chyba jeszcze muszę się trochę zdjęć naoglądać....:eviltong: :loveu::loveu: A co Ci z tego oglądania:razz: Lepiej będzie jak wezmiesz do ręki i się z nim oswoisz:cool3: Bliższe spotkanie są owocniejsze:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Witanko To ucz sie ucz Problem w tym, że ja się nie lubię uczyć i ciężko mnie do książek zagonić:oops: Wczoraj wybrałyśmy sie na spacerek w tym samym składzie co zawsze(no prawie zawsze:eviltong:) czyli: Kamila- Megi, Ja- Lea, było jak zawsze fantastycznie:multi: dziękujemy;) Foteczki ze spacerku c.d.n. Quote
Recommended Posts