Cambel&Megi Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 malawaszka napisał(a):ooo jak macie fajnie wspólne zabawowe spacerki :loveu::loveu::loveu: Zabawowe, ale i emocji - negatywnych też nie brakuje...:shake: przy takich ludziach, jacy stąpają po ziemi :angryy: eh Hej Leowe dziewczyny :loveu: Quote
taxelina Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 http://img228.imageshack.us/img228/366/dsc01159rq4.jpg Kto wygral`? Quote
Cambel&Megi Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Moja Megi tak żeby było sprawiedliwie, wzięła patyk za środek,po czym przełamal się na 2 części :lol: Quote
taxelina Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Moja Megi tak żeby było sprawiedliwie, wzięła patyk za środek,po czym przełamal się na 2 części :lol: A to spryciura :D Quote
Atkaaaa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Czy on coś brała? :D haha świetna mina! http://img145.imageshack.us/img145/3237/dsc01162al0.jpg Zapraszam na fotki:D Quote
Ad@ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 sliczne fotki:loveu: widac ze pieski swietnie sie bawily:) Quote
M&T Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hejka po mojej długiej nieobecności! :D Powracam i już nadrobiłam wszystkie zaległości w oglądaniu fot :D Prześliczne są ^^ A jak tam Ci testy poszły? Czy może przegapiłam twoja odpowiedź o nich? xP Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hejka Widac nielzy spacerek mieslicie :) Quote
drzalka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hah, on czyli Lena chyba nic niebral, ale tazala i hihrala sie 2x w ptoku jakims :shake::eviltong: Quote
dagusiek Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 drzalka napisał(a):Witamy, ja rowniez dziekuje za swietny spacerek :D mam nadzieje ze bedzie okazja na niejeden jescze tak udany spacer :eviltong: WItamy witamy, oczywiście, że jeszcze na niejeden spacerek sie wybierzemy:loveu: malawaszka napisał(a):ooo jak macie fajnie wspólne zabawowe spacerki :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: gassira napisał(a):mizianko dla czarnego nocha:loveu: Czarny nochal wymiziany:loveu: Cambel&Megi napisał(a):Zabawowe, ale i emocji - negatywnych też nie brakuje...:shake: przy takich ludziach, jacy stąpają po ziemi :angryy: eh Hej Leowe dziewczyny :loveu: Oj tak, niektórzy właściciele psów, zapominają, że jednak pies to nie zabawka:angryy::shake: A jak się zwróci uwage, to oczywiście gadka zawsze jest ta sama: "ZAJMIJ SIę SWOIM PSEM":shake: Hej hej :loveu: deer_1987 napisał(a):A to spryciura :D Oj tak, spryciura z niej straszna;) Quote
dagusiek Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Atkaaaa']Czy on coś brała? :D haha świetna mina! http://img145.imageshack.us/img145/3237/dsc01162al0.jpg Zapraszam na fotki:D Chyba nie, no ale nigdy nic nie wiadomo:evil_lol: [quote name='Ad@']sliczne fotki:loveu: widac ze pieski swietnie sie bawily:) Dziękujemy:loveu: [quote name='M&T']Hejka po mojej długiej nieobecności! :D Powracam i już nadrobiłam wszystkie zaległości w oglądaniu fot :D Prześliczne są ^^ A jak tam Ci testy poszły? Czy może przegapiłam twoja odpowiedź o nich? xP O testach pisałam wcześniej;) [quote name='Izabela124.']Hejka Widac nielzy spacerek mieslicie :) Hej;) Było bardzo fajnie, mimo tego, że błoyto było straszne [quote name='drzalka']Hah, on czyli Lena chyba nic niebral, ale tazala i hihrala sie 2x w ptoku jakims :shake::eviltong: Ciesz się, że wytarzała się w tym ptaku Dzisiaj wybrałyśmy się na spacerek z Kamilą i jej lisicą Megi. Pogoda była cudowna. Burki sobie latały za piłeczką, szczekały i takie tam. Aż tu nagle, moja wspaniała i urocza psica zrobiła mi cudny prezencik:loveu: WYTARZAłA SIę W LUDZKIEJ SRACZCE:angryy::-x:onfire::evil::stormy-sad::grab::bad-word::2gunfire::flaming::zly7: MYśLAłAM, żE Ją UDUSZE! ZAPACH BYł PRZEPIęKNY!! WRZUCIłAM Ją DO wISłOKA, żEBY Ją OBMYć, TO PRZY OKAZJI MUSIAłA SIę WYTRZEPAć W TRAKCIE JAK BYłAM NAD NIą SCHYLONA!:angryy: TIAA... Ale też kurde nie rozumiem tego, że w parku są toi toi'e, więc tak trudno podejść? Jesczze tymbardziej, że stał niedaleko. Nie wiem, może pod krzakami przyjemniej:shake: Zaraz wstawie zdjęcia Quote
dagusiek Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Mimo tego, że ją wykąpałam to dalej śmierdzi:grab: Będę musiała jeszcze raz ją wyszorować! A teraz zdjęcia Quote
Ad@ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 moj tez sie zcasem w czyms wytarza.To jest okropne.Ale tak to zdjecia fajne, mam nadzieje ze szybko sie tego zapachu pozbdziesz. Quote
M&T Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 http://img245.imageshack.us/img245/7822/dsc01187oh7.jpg to zdjęcie najlepsze :D A tak w ogóle to mam nadzieję, że uda Ci się z niej wyszorować ten jakże przyjemny zapach :P ale każdy właściciel psiaka chyba musi to choć raz w swym życiu przeżyć xD Quote
Anetka83 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 dzien dobry:0 przyszłam pobudke zrobic i słoneczka zyczyc !!! a...no i oczywiscie głaski dla Lei zostawic !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
dagusiek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 M&T napisał(a):http://img245.imageshack.us/img245/7822/dsc01187oh7.jpg to zdjęcie najlepsze :D A tak w ogóle to mam nadzieję, że uda Ci się z niej wyszorować ten jakże przyjemny zapach :P ale każdy właściciel psiaka chyba musi to choć raz w swym życiu przeżyć xD Udało się, musiałam ją dwa razy kąpać. Mam nadzieje, że pierwszy i ostatni:cool1: Izabela124. napisał(a):Hejka Oj wspolczuje ci wytarzania Ley Hej hej:lol: gassira napisał(a):w zieleni jej zdecydowanie do twarzy:loveu: :razz: Anetka83 napisał(a):dzien dobry:0 przyszłam pobudke zrobic i słoneczka zyczyc !!! a...no i oczywiscie głaski dla Lei zostawic !!! :loveu::loveu::loveu: Witamy:loveu: Dziękujemy, Lea wygłaskana;) Dzisiaj wybraliśmy się do babci, gdzie Lea wybiegała się chyba za wszystkie czasy, a teraz sobie odpoczywa. Mnie jakieś choróbsko chyba bierze:shake: gardło mnie boli, kaszel mnie dusi i do tego jeszcze katar! Zaraz wstawie zdjęcia;) Quote
dagusiek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Hebe Lea siłuje się z moją siostrą, a Hebe ją dopinguje:evil_lol: Quote
dagusiek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Abra, kadabra, sim sala bim! buuuuuum!:evil_lol:- Kaja rzuca czar! Czy te oczy mogą kłamać?:loveu: No pobaw się ze mną! Quote
Recommended Posts