Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo jak macie fajnie wspólne zabawowe spacerki :loveu::loveu::loveu:

Zabawowe, ale i emocji - negatywnych też nie brakuje...:shake: przy takich ludziach, jacy stąpają po ziemi :angryy: eh

Hej Leowe dziewczyny :loveu:

Posted

Hejka po mojej długiej nieobecności! :D Powracam i już nadrobiłam wszystkie zaległości w oglądaniu fot :D Prześliczne są ^^

A jak tam Ci testy poszły? Czy może przegapiłam twoja odpowiedź o nich? xP

Posted

drzalka napisał(a):
Witamy, ja rowniez dziekuje za swietny spacerek :D mam nadzieje ze bedzie okazja na niejeden jescze tak udany spacer :eviltong:

WItamy witamy, oczywiście, że jeszcze na niejeden spacerek sie wybierzemy:loveu:
malawaszka napisał(a):
ooo jak macie fajnie wspólne zabawowe spacerki :loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu:
gassira napisał(a):
mizianko dla czarnego nocha:loveu:

Czarny nochal wymiziany:loveu:
Cambel&Megi napisał(a):
Zabawowe, ale i emocji - negatywnych też nie brakuje...:shake: przy takich ludziach, jacy stąpają po ziemi :angryy: eh

Hej Leowe dziewczyny :loveu:

Oj tak, niektórzy właściciele psów, zapominają, że jednak pies to nie zabawka:angryy::shake: A jak się zwróci uwage, to oczywiście gadka zawsze jest ta sama: "ZAJMIJ SIę SWOIM PSEM":shake:

Hej hej :loveu:

deer_1987 napisał(a):
A to spryciura :D

Oj tak, spryciura z niej straszna;)

Posted

[quote name='Atkaaaa']Czy on coś brała? :D haha świetna mina!
http://img145.imageshack.us/img145/3237/dsc01162al0.jpg

Zapraszam na fotki:D
Chyba nie, no ale nigdy nic nie wiadomo:evil_lol:

[quote name='Ad@']sliczne fotki:loveu:
widac ze pieski swietnie sie bawily:)
Dziękujemy:loveu:

[quote name='M&T']Hejka po mojej długiej nieobecności! :D Powracam i już nadrobiłam wszystkie zaległości w oglądaniu fot :D Prześliczne są ^^

A jak tam Ci testy poszły? Czy może przegapiłam twoja odpowiedź o nich? xP
O testach pisałam wcześniej;)

[quote name='Izabela124.']Hejka
Widac nielzy spacerek mieslicie :)
Hej;)
Było bardzo fajnie, mimo tego, że błoyto było straszne

[quote name='drzalka']Hah, on czyli Lena chyba nic niebral, ale tazala i hihrala sie 2x w ptoku jakims :shake::eviltong:
Ciesz się, że wytarzała się w tym ptaku

Dzisiaj wybrałyśmy się na spacerek z Kamilą i jej lisicą Megi. Pogoda była cudowna. Burki sobie latały za piłeczką, szczekały i takie tam. Aż tu nagle, moja wspaniała i urocza psica zrobiła mi cudny prezencik:loveu:
WYTARZAłA SIę W LUDZKIEJ SRACZCE:angryy::-x:onfire::evil::stormy-sad::grab::bad-word::2gunfire::flaming::zly7: MYśLAłAM, żE Ją UDUSZE! ZAPACH BYł PRZEPIęKNY!! WRZUCIłAM Ją DO wISłOKA, żEBY Ją OBMYć, TO PRZY OKAZJI MUSIAłA SIę WYTRZEPAć W TRAKCIE JAK BYłAM NAD NIą SCHYLONA!:angryy: TIAA...
Ale też kurde nie rozumiem tego, że w parku są toi toi'e, więc tak trudno podejść? Jesczze tymbardziej, że stał niedaleko. Nie wiem, może pod krzakami przyjemniej:shake:

Zaraz wstawie zdjęcia

Posted

moj tez sie zcasem w czyms wytarza.To jest okropne.Ale tak to zdjecia fajne, mam nadzieje ze szybko sie tego zapachu pozbdziesz.

Posted

M&T napisał(a):
http://img245.imageshack.us/img245/7822/dsc01187oh7.jpg
to zdjęcie najlepsze :D

A tak w ogóle to mam nadzieję, że uda Ci się z niej wyszorować ten jakże przyjemny zapach :P ale każdy właściciel psiaka chyba musi to choć raz w swym życiu przeżyć xD

Udało się, musiałam ją dwa razy kąpać. Mam nadzieje, że pierwszy i ostatni:cool1:

Izabela124. napisał(a):
Hejka

Oj wspolczuje ci wytarzania Ley

Hej hej:lol:

gassira napisał(a):
w zieleni jej zdecydowanie do twarzy:loveu:

:razz:

Anetka83 napisał(a):
dzien dobry:0 przyszłam pobudke zrobic i słoneczka zyczyc !!!

a...no i oczywiscie głaski dla Lei zostawic !!! :loveu::loveu::loveu:

Witamy:loveu:
Dziękujemy, Lea wygłaskana;)

Dzisiaj wybraliśmy się do babci, gdzie Lea wybiegała się chyba za wszystkie czasy, a teraz sobie odpoczywa.
Mnie jakieś choróbsko chyba bierze:shake: gardło mnie boli, kaszel mnie dusi i do tego jeszcze katar!
Zaraz wstawie zdjęcia;)