dagusiek Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Cudna dziewczynka :loveu: Już nie mogę się doczekaćtego spaceru, żeby ją zobaczyć.... :oops: Chyba, że spotkamy się wcześniej... :razz: /sugestia :eviltong:/ Ja też:cool3: Jasne, tylko zależy kiedy?:razz: Quote
Izabela124. Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Witanko Przejrzalam galerie, Lea jest sliczna, bedziemy zagladac Pozdrawiam i zapraszamy do siebie Quote
M&T Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://img441.imageshack.us/img441/6649/dsc00831wp9.jpg No to zdjęcie po prostu jest najlepsze!! *o* Pięknaaaa jest!!! :D:D:D Quote
dagusiek Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Przejrzalam galerie, Lea jest sliczna, bedziemy zagladac Pozdrawiam i zapraszamy do siebie Dziękujemy bardzo za tak miłe słowa:loveu: Witamy i zapraszamy i zaraz do Was wpadamy:evil_lol::razz: M&T, nic nie powiem Lei że tak mówisz bo jeszcze ona wpadnie w samozachwyt i co?:cool3::eviltong: A teraz kilka fotek z dzisiejszego spacerku, który trwał aż 2h i 40min:evil_lol::crazyeye: Nóg to już w ogóle nie czuje, a Lea za to skorzystała sobie z kąpieli, wskoczyła sobie do Wisłoka:diabloti: Niektóre fotki strasznie zamazane, ale to dlatego, że Lea ciągle się rusza, i ufocić ja w ruchu to istny cud i to jeszcze na spacerze:shake: Quote
M&T Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Haha mów jej mów!! :D Taka piękna to nic innego niż wpaść w samozachwyt!! :D A fotki śliczniutkie ^^ Quote
dagusiek Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 I na dzisiaj koniec:lol: albo... Macie jeszcze 'zmęczoną' Lee:eviltong: to tak na dobranoc, idziemy spać:sleeping: Quote
M&T Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://img231.imageshack.us/img231/4348/dsc00853uo0.jpg Prześliczne foto :D My też mykamy ^^ Buźki i dobranoc :* Quote
Cambel&Megi Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Dziękujemy za spacerek :loveu: ze spaceru na spacer Lea coraz bardziej się "oswaja" ;) musimy zacząć nasze "szkolenie" hihiih :eviltong: Przez to dziecko z badylem mam uraz do tamtej strony Wisloka :angryy: ale dalej tam z Megi jeździmy, albo chodzimy....jest tak bardziej naturalnie, i mniej ludzi w dni robocze..... :lol: Foteczki cudne :loveu::loveu::loveu: Quote
Dozia_13 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Witamy...! Ale tu pięknie Lea jesteś śliczna, ale rozrabika ciom... hihi a widoczki śliczne takie wiosenne... ;) Quote
dagusiek Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Dziękujemy za spacerek :loveu: ze spaceru na spacer Lea coraz bardziej się "oswaja" ;) musimy zacząć nasze "szkolenie" hihiih :eviltong: Przez to dziecko z badylem mam uraz do tamtej strony Wisloka :angryy: ale dalej tam z Megi jeździmy, albo chodzimy....jest tak bardziej naturalnie, i mniej ludzi w dni robocze..... :lol: Foteczki cudne :loveu::loveu::loveu: My również dziękujemy:multi: Oj tak, nasze szkolenie musi w końcu sie odbyć:cool3: Spoko, od nastepnego razu, my będziemy z badylami latać i straszyć dzieci,a co :diabloti: No i oczywiście za dzisiejszy spacerek również dziekujemy!:lol: Było super, Lea padła:eviltong: Niektóre zdjęcia sie przepaliły i nic praktycznie nie widać:mad::placz: trudno... Pózniej je wkleje bo teraz sił nie mam, ide odpoczywać:eviltong: i sie 'uczyć':p Będe pózniej:lol: P.S. Lea zaraz mnie otruje!!:huh::grab: Ale sadzi pierdy:diabloti: :oops: Quote
M&T Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='dagusiek']P.S. Lea zaraz mnie otruje!!:huh::grab: Ale sadzi pierdy:diabloti: :oops: buahaha xD nie moge xP mój na szczęście niec jak dotąd nie "odbezpieczył" xP Quote
dagusiek Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Noto czas na fotki z dzisiejszego spacerku, który odbyłyśmy razem z Kamilą- Cambel, no i oczywiście jej lisicą- Megi:loveu: Było wspaniale:lol: Lea fika koziołki:evil_lol: Wiem, że niektóre foty są beznadziejne, ale to dlatego , że słońce strasznie świeciło:shake: Quote
dagusiek Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Uwagaaa!! Megowa bieegnie!:evil_lol: :loveu: Quote
dagusiek Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Tyle, więcej w galerii Cambel&Megi :cool3: zapraszam!! Quote
dagusiek Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 To na dobranoc jeszcze dwie fotki;) Quote
psiulka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Witamy u kolejnych rzeszowianek :loveu: Mam nadzieję, że będziemy miały okazje się spotakć na jakimś spacerku :cool: Lea i Megi spacerkowe - świetne! Szczególnie z tym badylkiem... :evil_lol: Quote
Anetka83 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ale była zabawa :evil_lol: Pozdrawiam goraco i życzę miłego dnia:) Quote
Ewa_17 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Twoja psina jest cudna :loveu: szkoda, ze nie zobaczymy sie na najblizszym spacerku :mad: Quote
Izabela124. Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Witanko Widac spacerek byl bardzo udany, pozdrawiamy Quote
Recommended Posts