Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Cudna dziewczynka :loveu: Już nie mogę się doczekaćtego spaceru, żeby ją zobaczyć.... :oops: Chyba, że spotkamy się wcześniej... :razz: /sugestia :eviltong:/

Ja też:cool3:
Jasne, tylko zależy kiedy?:razz:

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
Przejrzalam galerie, Lea jest sliczna, bedziemy zagladac
Pozdrawiam i zapraszamy do siebie

Dziękujemy bardzo za tak miłe słowa:loveu:
Witamy i zapraszamy i zaraz do Was wpadamy:evil_lol::razz:

M&T, nic nie powiem Lei że tak mówisz bo jeszcze ona wpadnie w samozachwyt i co?:cool3::eviltong:

A teraz kilka fotek z dzisiejszego spacerku, który trwał aż 2h i 40min:evil_lol::crazyeye: Nóg to już w ogóle nie czuje, a Lea za to skorzystała sobie z kąpieli, wskoczyła sobie do Wisłoka:diabloti:

Niektóre fotki strasznie zamazane, ale to dlatego, że Lea ciągle się rusza, i ufocić ja w ruchu to istny cud i to jeszcze na spacerze:shake:

Posted

Dziękujemy za spacerek :loveu: ze spaceru na spacer Lea coraz bardziej się "oswaja" ;) musimy zacząć nasze "szkolenie" hihiih :eviltong:
Przez to dziecko z badylem mam uraz do tamtej strony Wisloka :angryy: ale dalej tam z Megi jeździmy, albo chodzimy....jest tak bardziej naturalnie, i mniej ludzi w dni robocze..... :lol:
Foteczki cudne :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Dziękujemy za spacerek :loveu: ze spaceru na spacer Lea coraz bardziej się "oswaja" ;) musimy zacząć nasze "szkolenie" hihiih :eviltong:
Przez to dziecko z badylem mam uraz do tamtej strony Wisloka :angryy: ale dalej tam z Megi jeździmy, albo chodzimy....jest tak bardziej naturalnie, i mniej ludzi w dni robocze..... :lol:
Foteczki cudne :loveu::loveu::loveu:

My również dziękujemy:multi:
Oj tak, nasze szkolenie musi w końcu sie odbyć:cool3:
Spoko, od nastepnego razu, my będziemy z badylami latać i straszyć dzieci,a co :diabloti:
No i oczywiście za dzisiejszy spacerek również dziekujemy!:lol: Było super, Lea padła:eviltong:
Niektóre zdjęcia sie przepaliły i nic praktycznie nie widać:mad::placz: trudno...
Pózniej je wkleje bo teraz sił nie mam, ide odpoczywać:eviltong: i sie 'uczyć':p
Będe pózniej:lol:

P.S. Lea zaraz mnie otruje!!:huh::grab: Ale sadzi pierdy:diabloti: :oops:

Posted

[quote name='dagusiek']P.S. Lea zaraz mnie otruje!!:huh::grab: Ale sadzi pierdy:diabloti: :oops:

buahaha xD nie moge xP mój na szczęście niec jak dotąd nie "odbezpieczył" xP

Posted

Noto czas na fotki z dzisiejszego spacerku, który odbyłyśmy razem z Kamilą- Cambel, no i oczywiście jej lisicą- Megi:loveu: Było wspaniale:lol:

Lea fika koziołki:evil_lol:

Wiem, że niektóre foty są beznadziejne, ale to dlatego , że słońce strasznie świeciło:shake:

Posted

Witamy u kolejnych rzeszowianek :loveu: Mam nadzieję, że będziemy miały okazje się spotakć na jakimś spacerku :cool: Lea i Megi spacerkowe - świetne! Szczególnie z tym badylkiem... :evil_lol: