Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie jestem zdrowa. Wyniki na bolerioze mam watpliwe czyli muszę powtorzyć. Ale na pewno mam rwę kulszowa. Boli mnie juz 2 m.ce. Leki nic nie dają. Nie mogę się przekręcić w łóżku ani jeżdzić samochodem. Starośc nie radość, ale do bólu można się przyzwyczaić , tylko to utykanie na nogę mnie denerwuje, poza tym ok.

Posted

basia0607 napisał(a):
Nie jestem zdrowa. Wyniki na bolerioze mam watpliwe czyli muszę powtorzyć. Ale na pewno mam rwę kulszowa. Boli mnie juz 2 m.ce. Leki nic nie dają. Nie mogę się przekręcić w łóżku ani jeżdzić samochodem. Starośc nie radość, ale do bólu można się przyzwyczaić , tylko to utykanie na nogę mnie denerwuje, poza tym ok.

A robiłaś prześwietlenie kręgosłupa? Może dysk się przesunął i uciska na rdzeń?

Posted

Basia... jej - rwa kulszowa to cholernie bolesne choróbsko :( Jestem pełna podziwu, że się trzymasz.
A żebyś choć trochę radości teraz miała, to szybko musimy znaleźć dom dla Dyziulka... ;)

Posted

Ja na sama myśl o wizycie u lekarza dostaje gesiej skorki. Mój ból przesuwa sie od pachwiny do kolana. Dzisiaj boli mnie w pachwinie. Usg wykazalo tylko
małą torbiel na nerce ale to nie powinno boleć. Muszę sie zmobilizować bo skierowanie na wyniki noszę od m-ca w torebce. Od 2 dni mam 2 szceniaczki porzucone w kartonie, te już same jedzą , biorę je do pracy oraz tego smoczkowego oseska. Dzisiaj pewna wioskowa dama usłyszala jak opowiadam o psach mojej znajomej i wyszla na dwór , zaczęła wolać jakiegoś faceta slowami... e.. Kazik chodż tu dają szczeniaki za darmo , weż se jednego. I przyszedl Kazik , prosto wyrwany od pługa i nachylil sie nad kartonem . Tak im dalam popalic , że o malo z butow nie wyskoczyli. nie wiedzieli biedaki o co mi chodzi .Zepsuli mi cały dzień .

Dziekuje za allegro Dyziai inne poczynania aby znależć mu dom.

Posted

patch75 napisał(a):
gdzie diabel nie moze, tam...basie posle:evil_lol:dobrze, uswiadamiaj i edukuj tych wiesniakow:evil_lol:

Czarno widzę to uświadamianie :shake:. Tej ciemnoty już chyba nie da się uświadomić :angryy: . A to :mad: to jedyna metoda :mad:

Posted

Wczoraj dzwonila do mnie pani/mlody glos/ odnosnie Dyzia. Wyczytala o nim na allegro. Jest z Trójmiasta. Obiecala przyjechac jak uda jej sie zalatwic samochód. Tylko z Dyżkiem jest problem. Chcialyśmy go wyczesać przed wizytą ale on sie nie daje. On przychodzi sam do czlowieka i pozwala mu robić przy sobie tyle na ile sam ma ochotę. Jego stres jest na pewno spowodowany slabym wzrokiem,po prostu boi sie.
Zrobilam mu fotke ale tylko jedną bo nie widać go z trawy i jest bardzo ruchliwy.