basia0607 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Jest to normalna postawa psa, psa który poczuł , że należy do Waszego stada, chce być z Wami cały czas, nie tracic Was z oczu. Moje tymczasy po strasznych przejściach zachowują się podobnie. Przenoście jego legowisko na noc do sypialni. Quote
Gogonek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 To jest miłość:multi: !!!!! nie ma nic słodszego niż stukot psich pazurków w nocy:cool3:, tak się cieszę,że Dyzio i Wy szczęśliwi Quote
Gosiapk Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Marysiu, czy możecie położyć jego legowisko obok Waszego łóżka? Quote
Marysia i Tomek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 w sumie to nic nowego u nas,Dyzio jest bardzo grzeczny,wystarczy ze mu sie raz cos powie a pozniej juz wie o co chodzi. najbardziej lubi chodzic na spacerki a ludzie jak go widza to mowia ze sliczny piesek :D pewnie ze sliczny ;) Quote
basia0607 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Śliczny i mądry, cukiereczek ! Dyziulek, Dyziaczek, Linio, general ..... Quote
Gosiapk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Marysiu, to najpiękniejsze co mogłaś powiedzieć :) To taki prezent na święta od Ciebie dla nas! Quote
Marysia i Tomek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 bo Dyzio jest najfajniejszym psem na świecie (oczywiście każdy tak myśli o swoim psie,ale źle myśli bo to właśnie Dyzio jest najfajniejszy):evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
tyciaNi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 pomóżcie proszę Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!! Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: e.rzeuska@post.pl tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: kasia@rottka.pl tel. 0-606 910 935 Quote
Marysia i Tomek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 dzisiaj był u nas mój znajomy,nie wiedziałam za bardzo jak sie Dyzio zachowa,czy nie bedzie sie bał,albo cos w tym stylu a Dyzio powachal,powachal i kazał sie drapac za uchem :D taki z niego pies obronny Quote
Gogonek Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Kochany Dyziolek:lol: Nic dziwnego, ze teraz mu tylko pieszczoty w głowie:loveu: a czy jest szansa na choć jedną nową fotkę Dyziulka?:modla::razz: Quote
Gosiapk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Marysia i Tomek napisał(a):dzisiaj był u nas mój znajomy,nie wiedziałam za bardzo jak sie Dyzio zachowa,czy nie bedzie sie bał,albo cos w tym stylu a Dyzio powachal,powachal i kazał sie drapac za uchem :D taki z niego pies obronny Pies obronny?! :megagrin: Quote
Marysia i Tomek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Gogonek napisał(a):Kochany Dyziolek:lol: Nic dziwnego, ze teraz mu tylko pieszczoty w głowie:loveu: a czy jest szansa na choć jedną nową fotkę Dyziulka?:modla::razz: nie wiem jak tu zalaczyc zdjecia,ale wyslalam pani Basi wiec kilka zdjec wiec z pewnoscia niedlugo sie tu znajda:) Quote
basia0607 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Zdjęcia dostalam ale zawsze mi je ktoś wkleja bo ja nie potrafię. Komu je mogę przesłać ? Quote
Marysia i Tomek Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 chyba trzeba cierpliwe czekać na zdjęcia,bo ja ich nie umiem wkleić :oops: Quote
basia0607 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Komu mogę przeslac zdjęcia Dyzia z prosbą o wklejenie ? Quote
Marysia i Tomek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 no i jest moj Dyziaczek piękny,niestety Dyzio nie uśmiechnął sie do zdjęcia ;) ale uwierzcie mi,że jest radosny i wesoły,zupełnie inny piesek,mam nadzieje że Pani Basia nas kiedyś odwiedzi i potwierdzi moje słowa Quote
Gogonek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 cudownie:multi::multi::multi: dziękujemy za zdjęcia!!! on jest taki kochany, malutki, słodziutki, śliczniutki:loveu:, a jak się nastawia do miziania:lol: Quote
Recommended Posts