Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest to normalna postawa psa, psa który poczuł , że należy do Waszego stada, chce być z Wami cały czas, nie tracic Was z oczu. Moje tymczasy po strasznych przejściach zachowują się podobnie. Przenoście jego legowisko na noc do sypialni.

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w sumie to nic nowego u nas,Dyzio jest bardzo grzeczny,wystarczy ze mu sie raz cos powie a pozniej juz wie o co chodzi. najbardziej lubi chodzic na spacerki a ludzie jak go widza to mowia ze sliczny piesek :D pewnie ze sliczny ;)

Posted

pomóżcie proszę

Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!!

Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: e.rzeuska@post.pl tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: kasia@rottka.pl tel. 0-606 910 935

Posted

Marysia i Tomek napisał(a):
dzisiaj był u nas mój znajomy,nie wiedziałam za bardzo jak sie Dyzio zachowa,czy nie bedzie sie bał,albo cos w tym stylu a Dyzio powachal,powachal i kazał sie drapac za uchem :D taki z niego pies obronny

Pies obronny?! :megagrin:

Posted

Gogonek napisał(a):
Kochany Dyziolek:lol: Nic dziwnego, ze teraz mu tylko pieszczoty w głowie:loveu: a czy jest szansa na choć jedną nową fotkę Dyziulka?:modla::razz:

nie wiem jak tu zalaczyc zdjecia,ale wyslalam pani Basi wiec kilka zdjec wiec z pewnoscia niedlugo sie tu znajda:)