Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dyziulek cały czas ma jakiegoś obserwatora na allegro, przy kazdym wznowieniu aukcji jest co najmniej jeden obserwator i nic z tego nie wynika,,,

Posted

ja już nawet podejrzewam, że to nawet niedobrze jak psiak ma obserwatorów - przecież wyraźnie jest napisane "bnie obserwuj, niepotrzebnie wzbudzasz nadzieje", więc skoro ktoś mimo tego to robi to chyba nie najlepiej o nim świadczy. :shake:
ma brać to niech się kontaktuje a nie obserwuje :angryy:

Dyziuniu mały, a Ciebie tam nie obchodzi czy ktoś cię obserwuje czy nie - oby Ci dał domeczek kochający i ciepły, nie? :-(

Posted

Dyzio nadal u nas. Martwi mnie to , bo jak będzie u nas do zimy to obawiam się jak on bedzie brnął w śniegu .Teraz w trawie już go nie widać a co dopiero w zaspach. To piesek nakolankowy, przypiecykowy :placz:.

Posted

Droga Basiu, bardzo proszę nie martw się na zapas:shake: Bardzo żałuję, że nie mogę teraz pomóc, przygarnąć Dyzia. Serce mi się rozpadło na części gdy zobaczyłam jego pierwsze zdjęcie tutaj na forum. Teraz widać już jak pięknie rozbłyska w nim iskierka życia (choć zapewne powolutku...).

Rozglądam się za takim malutkim pieskiem dla mojej mamy, która mieszka na wsi (dom, działka, sad, pole) i na wiosnę przechodzi na emeryturę. Któregoś dnia zwierzyła mi się z chęci przygarnięcia małego pieska ze schroniska. Takiego właśnie "kolankowca", kundelka. Niestety tak naprawdę na razie nie wiadomo jeszcze czy zgodnie z przepisami w ogóle na emeryturę będzie mogła przejść w przyszłym roku - a więc czy zapewniłaby pieskowi taką opiekę i towarzystwo, jakich Dyzio by potrzebował:shake:

Mimo wszystko, będę miała Dyzia w sercu i pamięci, może sprawy same jakoś się ułożą wcześniej w czasie i przestrzeni?

p.s. "stety" lub niestety to nie ja jestem obserwatorem na allegro.

dobranoc... przekaż buziaka w nochalka Dyziowi;)

Posted

Dostałam zapytanie/maila o Dyzia (czemu ja to nie wiem...:roll:)
Skierowałam tą osobę do Basi. Mam nadzieje że sie odezwie.

Basiu przesłać Ci maila tej Pani?

Posted

Odpisalam Pani i czekam na rozwój wypadkow. Dyziulek chyba coś przeczuwa bo wczoraj byl wyjatkowo slodki. On jest jak akrobata, potrafi sikać idąc na przednich lapkach, tylne trzyma wysoko w górze. W trawie wyglada to tak jakby szły same tylne nogi.