Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za moje milczenie. Lisek jest u nas, przeważnie siedzi w budzie i obserwuje otoczenie. Do mnie wychodzi ale nie da sie poglaskać.Mialam telefon od państwa z Warszawy, ktorzy wracając w tych dniach z Gdyni wzieliby Liska. Pani płakała nad nim. Mają po drodze zajechać ale nic więcej nie wiem , czekam na telefon.

Posted

Basia trzymam kciuki. Myślę, że wkońcu coś się znajdzie, bądź dobrej myśli. Ja tez czasami tracę wiarę, ale przychodzi następny dzień i nie mam wyboru, muszę zacząć od początku wierzyć,.. i jakoś się udaje.

Posted

Dzisiaj mialam telefon w sprawie Liska . Do bloku na 6 pietro i winda. Odpada , on sie nie da dotknąć i będzie sikał w domu . Dziaj wyszedl z boksu bo przywiozlam smakolyki. Zjadl i nie dal sie dotknąć, pokazal mi zęby.

Posted

To w tej sytuacji każda adopcja Dyzia jest problematyczna :-(. Może potrzebny " psicholog" ? Bo czym dłużej pies będzie w boksie tym trudniej będzie go socjalizować.

Posted

on tam psychologa nie potrzebuje. tylko spokoju, swojego czlowieka i to wsjo. Zero prob glaskow itd. sam przyjdzie i zadecyduje, ale tak dlugo jak jest w przytulisku tej szansy nie ma. Bo mimo wszelkich checi nie jest tam jeden i nie ma nikt czasu czekac caly dzien, az mały zdecyduje zaufac i podejsc. On potrzebuje kogos tylko dla niego:-(

taki "jedenczlowiekpies"

Posted

charly ma racje. własnie wrócilam od Dyżka.Cieszyl sie, domagal pieszczot, smyrałam go po główce przez kratę, stał i się nastawial do głaskania.
gdy już weszlam do boksu nie byl tak odważny , nie ugryzl mnie ale czulam , ze nie chce kontaktu. Uciekl do budy. Jestem pewna, że gdyby mial swojego czlowieka na stałe , oddal by mu życie. Magda mówiła, że on nie widzi na oczko ale nie wiem czy on wogóle widzi. Karmilam psy kawałkami mięsa, Dyziek go czuł ale nie potrafil wziąść go z mojej reki. Kręcil sie nieporadnie a inne psy w tym czasie wyrywały mi jedzenie z ręki.
Chwycil dopiero jak przyłożylam mu je do nosa. Bardzo mnie to zmartwilo.
Nóżki już ma sprawniejsze ale te oczy !