Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata69 napisał(a):
Basiu, może płacz jakoś tak bardziej dla nas zrozumiale, prawie dostałam zawału.

ciotka - złote usta za ten m-c są Twoje :loveu:

Basia nie strasz nas więcej

Posted

Wiem , że wprowadzilam Was w błąd ale to bezwiednie. Pisze nieraz szybko ,chaotycznie, ale to jest spowodowane nawalem spraw zwiazanych oczywiście ze stowarzyszeniem. Jeszcze to wszystko ogarniam ale nie wiem jak dlugo starczy mi sił i nerwów. Rodzą sie szczeniaki a ja nie potrafie żadnego uśpić .Dodam , że u nas na szczęscie nie mamy żadnej szczennej suki. Za to na wioskach prawie każda bedzie miała szczeniaki. Chłopi wychodzą z zalożenia , że wszystko co żywe musi wyżywić się samo.
Dla Dyzia nie mam domu. Jest jedna zainteresowana pani ale jej psa nie dam. Nie dam też jej innego. Towarzystwo szemrane !
Budujemy duzy kojec, potrzeba sporo kasy, walczę o każda zlotówkę z ludzmi, ktorzy są odpowiedzialni za bezdomne psy w mieście.
Obiecali dużo ale szybko o tym zapomnieli !

Posted

W sobote Dyzio przyjeżdza do nas do przytuliska. Bedzie mieszkal w boksie z szczeniakiem i małą suczka po sterylce. Boks jest nowy 15 metrowy , wylożony kaflami , ale to boks i buda. Nikt go nie chce, nie mam wyjścia.:placz:

Posted

Aj, nie ma o czym pisać. Dyzio tęskni za Magdą siedzi apatyczny, wyczekuje. Dzisiaj trząsl się jak galareta bo na posesji bylo glosno, Przywiozlam nową bude, labkowata byla myta a colie czesana.Dyzio lubi spokój, boi się wszystkiego. Wrócilam przybita.

Posted

basia0607 napisał(a):
Dyzio tęskni za Magdą siedzi apatyczny, wyczekuje. Dzisiaj trząsl się jak galareta bo na posesji bylo glosno, Dyzio lubi spokój, boi się wszystkiego. Wrócilam przybita.

aj, tylko spokojny dom dla malutkiego Dyziulca