Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seti pojechała właśnie do nowego domku !!!
:laola::laola:

[SIZE=2]Cioteczko Malagos :loveu: wchodź na wszystkie nasze watki bo już nie raz to pisałam, że gdzie Małgosia to i psiaki szybko domki znajdują :cool3:

Posted

luka1 napisał(a):

Seti oczekuje na wypisanie dokumentów. Będzie mieszkała na działce na którą państwo przenosza sie na okres letni.

a poza okresem letnim? zabiorą ją do mieszkania czy tam zostanie?

Posted

[quote name='malagos']Ziutka, skoro tak mówisz :roll: :loveu:
Zaraz przelecę sie po Waszych wątkach :multi:!

Wszystkie wątki znajdziesz w profilu Luki :cool3: około 30-stu ich jest :razz: :eviltong:

Posted

Państwo mieszkaja "dwa kroki" od działki. Tam mają garaż no i w nim autko. Pies bedzie mieszkał na działce w budce ( którą sprawdzę) bo i zimą tam codziennie btwają.

Posted

Mam nadzieję, że Seti będzie tam dobrze, choć wydaje mi się, że to bardziej pies kanapowy niż obronny, działki nie obroni, no chyba, że zaliże na śmierć :evil_lol:

Posted

To nie pies do budy !!!!!!:angryy:

Taka kruszynka musi na kanape !!!!!!!!!!!!!! To tak samo moze zostac gdzie jest ,jak ma zyc znow na drwoze.

Nie zrozumie tego :angryy::angryy::angryy: Taki pies , lenkliwy i malutki nie nadaje sie na dwor w budzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

luka1 napisał(a):
nawet o niej myslałam. W poniedziałek trzeba sie przejechać i popatrzeć czy psina jeszcze istnieje

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????? kiedy odwiedzicie maleństwo podwórkowe????? :placz: (mam nadzieję że nie łańcuchowe)

Posted

byłam sprawdzić co z Seti, ale tam nikt nie mieszka i wejść na posesję nie mogłam. Rozmawiałam z panem przez telefon i pan twierdzi że kazdego dnia ktos tam jest. Tak stwierdził tez sąsiad, który zainteresował sie dlaczego sie dobijam. Sama psina wygląda ładnie, ma budę ale niestety jest uwiązana na łańcuchu. Łańcuszku właściwie bo to cieniutki łańcuch. Pan twierdził że sunia im uciekała, robiła podkopy.
Pies nie wykazuje jakiegoś zestresowania czy lęku. Chyba poza tym że jest uwięziony nie mozna mieć zastrzeżeń,

Posted

[quote name='luka1']byłam sprawdzić co z Seti, ale tam nikt nie mieszka i wejść na posesję nie mogłam. Rozmawiałam z panem przez telefon i pan twierdzi że kazdego dnia ktos tam jest. Tak stwierdził tez sąsiad, który zainteresował sie dlaczego sie dobijam. Sama psina wygląda ładnie, ma budę ale niestety jest uwiązana na łańcuchu. Łańcuszku właściwie bo to cieniutki łańcuch. Pan twierdził że sunia im uciekała, robiła podkopy.
Pies nie wykazuje jakiegoś zestresowania czy lęku. Chyba poza tym że jest uwięziony nie mozna mieć zastrzeżeń,
sorry, ale zastrzeżeniem jest uwiązanie psa na łańcuchu, zwłaszcza takiej małej, krótkowłosej psinki. czy w umowie adopcyjnej schroniska nie ma wzmianki o łańcuchach?
już pewnie lepiej jej było w schronisku, bo też miała budę i jedzenie, a poza tym kontakt z człowiekiem i nie wisiał jej u szyi łańcuch.
przykre :-(

Posted

będę rozmawiac z ludżmi gdy sie z nimi spotkam.
W schronisku miała lepiej? hm, dyskutowała bym. Siedziała w samym końcu wiat. Ludzi widzała w porze karmienia i sprzatania. Pod łapami beton.