Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
Ciotka....nasza Seti to takich rozmiarów jest jak Ty lubisz :razz: :diabloti:

Ziutka, bierz ode mnie Zulkę, ja biorę Seti :diabloti:

Na kazde moje niesmiałe pytanie o wziecie istoty na tymczas, slyszę jedno slowo męża: "Zulka" :shake: To kończy dyskusję.

Posted

Kurcze, jaka to "delikateska" z tej Seti - malutka, delikatna, kochana, domek musi sie znaleźć, domku nie ociągaj się, zdecyduj się w końcu, bo taki skarbek nam zmarnieje :roll:

Posted

Dziś podeszła do kraty. Stała ciagle podnosząc jedną z łapek do góry. Łapki najwyrażniej bolą od chodzenia po wilgotnym betonie.
Próbowałam zrobić fotki jej towarzyszowi ale tamten to wogóle chowa się przed oczami ludzi. A pies jest fajny tylko ma zle zrośniętą łapkę i biega na trzech - ale komu to przeszkadza.

Posted

luka1 napisał(a):
no gdzie sie podziały tłumy miłośników pierdułek

Tu siom :p
tyle tylko, ze ci miłośnicy zagladają, pokrecą głową, podumają, odchodzą z cieżkim sercem :shake:

Posted

maleńka Seti tuliła sie dziś do kraty. Niestety aparat wystraszył ja do budy. Zobaczcie,w tej drugiej budzie siedzi psina ze złamana i żle zrośniętą łapką jest śliczny ale coraz nardziej boi się ludzi. Już właściwie trudno go zobaczyć poz budą.

Posted

luka1 napisał(a):
nie wiem ile jeszcze musi ten pies przeżyc by wzruszyć swojego anioła i by ten zaczął coś robić.

Ktoś kiedyś napisał zdanie na wątku Nelsona -" Boże, czy zrobiłeś dziś jakiś dobry uczynek? " Tak mi tu jakoś pasuje ono do sytuacji tej kruszynki.
Czy pojawi się jakiś Anioł dla przerażonej Seti ? :-(

Posted

luka1 napisał(a):
Jak sie na nia patrzy, to przychodzi na mysl pytanie - czym sobie zasłuzyła na taki los. Musiała strasznie nagrzeszyć

Coś mi się bardziej wydaje, że Seti wzięła na siebie grzechy człowieka, ale nie przypuszczała, że te winy są tak ciężkie....Teraz tylko drugi człowiek może tu pomóc.