malagos Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ziutka napisał(a):Ciotka....nasza Seti to takich rozmiarów jest jak Ty lubisz :razz: :diabloti: Ziutka, bierz ode mnie Zulkę, ja biorę Seti :diabloti: Na kazde moje niesmiałe pytanie o wziecie istoty na tymczas, slyszę jedno slowo męża: "Zulka" :shake: To kończy dyskusję. Quote
luka1 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Seti odkąd ją poznałam nie daje mi spokoju - drżąca, przestraszona, i strasznie smutna - i jak tu spać spokojnie? Quote
kasikitd Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Seti ma lękliwe, ale wielkie serduszko do kochania, cierpi w schronie, nie umie walczyć o swoje, jak bardzo potrzebuje dobrego człowieka!:roll: Quote
kasikitd Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dzień jak co dzień Seti, u ciebie nic sie nie dzieje, a ty nie możesz długo czekać...:shake: Quote
Ziutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Biedne maleństwo nasze :shake: :-( taka kruszynka. Quote
kasikitd Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Kurcze, jaka to "delikateska" z tej Seti - malutka, delikatna, kochana, domek musi sie znaleźć, domku nie ociągaj się, zdecyduj się w końcu, bo taki skarbek nam zmarnieje :roll: Quote
luka1 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Dziś podeszła do kraty. Stała ciagle podnosząc jedną z łapek do góry. Łapki najwyrażniej bolą od chodzenia po wilgotnym betonie. Próbowałam zrobić fotki jej towarzyszowi ale tamten to wogóle chowa się przed oczami ludzi. A pies jest fajny tylko ma zle zrośniętą łapkę i biega na trzech - ale komu to przeszkadza. Quote
luka1 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Jeszcze dziś nikt suni nie odwiedził, jak ma na domek natrafić? Quote
luka1 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 no gdzie sie podziały tłumy miłośników pierdułek Quote
luka1 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 następne maleństwo strasznie potrzebujace domku!!!!!!!!!!!!! Quote
malagos Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 luka1 napisał(a):no gdzie sie podziały tłumy miłośników pierdułek Tu siom :p tyle tylko, ze ci miłośnicy zagladają, pokrecą głową, podumają, odchodzą z cieżkim sercem :shake: Quote
luka1 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 maleńka Seti tuliła sie dziś do kraty. Niestety aparat wystraszył ja do budy. Zobaczcie,w tej drugiej budzie siedzi psina ze złamana i żle zrośniętą łapką jest śliczny ale coraz nardziej boi się ludzi. Już właściwie trudno go zobaczyć poz budą. Quote
malagos Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 niewiele widac w tych budkach... Eh, straszki, straszki... Kto Was wypatrzy?.... Quote
kasikitd Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Seti, jak długo ty tak wytrzymasz kruszynko? :-( Quote
kasikitd Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A mogłaby być taka szczęśliwa, ale z jakiegoś dziwnego powodu, nikt jej nie chce....:roll: Quote
kasikitd Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 luka1 napisał(a):nie wiem ile jeszcze musi ten pies przeżyc by wzruszyć swojego anioła i by ten zaczął coś robić. Ktoś kiedyś napisał zdanie na wątku Nelsona -" Boże, czy zrobiłeś dziś jakiś dobry uczynek? " Tak mi tu jakoś pasuje ono do sytuacji tej kruszynki. Czy pojawi się jakiś Anioł dla przerażonej Seti ? :-( Quote
luka1 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Jak sie na nia patrzy, to przychodzi na mysl pytanie - czym sobie zasłuzyła na taki los. Musiała strasznie nagrzeszyć Quote
kasikitd Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 luka1 napisał(a):Jak sie na nia patrzy, to przychodzi na mysl pytanie - czym sobie zasłuzyła na taki los. Musiała strasznie nagrzeszyć Coś mi się bardziej wydaje, że Seti wzięła na siebie grzechy człowieka, ale nie przypuszczała, że te winy są tak ciężkie....Teraz tylko drugi człowiek może tu pomóc. Quote
kasikitd Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Dobry człowieczku, gdzie Ty jesteś? Seti ciągle sama. Quote
malagos Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Takie to małe i drobniutkie :placz: Komu takąś sliczną sunię? Quote
Recommended Posts