Jump to content
Dogomania

Galeria Cane Corso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Druga fota swieeetna, co za spojzenie:evil_lol:

Tylko zmniejsz troszke zdiecia, bo po pierwsze sa nieregulaminowe a po drugie strona mi sie rozjechala i ciezko sie oglada;)

Posted

Na fotce to wydaje mi się,że to kolor płowo-błękitny...
Wg papierów to mój Szon jest błekitny, a jest dużo ciemniejszy...
Pozdrowienia od nas i łapa od Szona!

Posted

Aśk@ - fajne fotki, piesia urocza i kolorkiem podobna troszkę do mojego Szona z tym,że mój poszedł z czasem kolorem w odcień takiego tytanowego brązu bez pręg....

Posted

GameBoy - sliczna ta twoja sunia :loveu:

Ask@ - ale ma ładny kolor :loveu:

CC są bardzo ładne ;) Ale ja jednak zostane przy jamnikach :eviltong:

Posted

Oj, moi drodzy...!!! - ja stara ciotka ze wstydem przyznam się szczerze,że nie umiem tak dobrze jak Wy współpracować z tym nowoczesnym sprzętem;)Od dłższego czasu nagabuję bezskutecznie swoje dorosłe dzieci aby mi w tej kwestii pomogły- i nic z tego nie wychodzi:oops:Kilka starszych fotek Szona jest w galerii na FM i to dzięki uprzejmości innych znajomych... Jednak nie ustaję w wysiłkach, aby swoje latorosle spacyfikować i doprosić się o umieszczenie fotek..Do tego jeszcze nie mam swojego kompa tylko tułam się po rodzinnym sprzęcie bojAc sie, abym im coś nie zwaliła:razz:

Posted

Tak zdolna blondynka nie potrafi porządnie przestawić datownika w aparacie:oops:

Uzunia ma już 4 miesiące 2 tygodnie i 4 dni :loveu: a waży 26 kg i nie mogę jej odchudzić:roll:

Posted

furciaczek napisał(a):
Pieknie sie prezentuje:loveu::multi:

Dzięki :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Twoja sunia też jest cudowna!!!!

Posted

GameBoy napisał(a):
a ile ma w klebie? to porownam z moja lalą

Oj nie wiem nie mierzyłam jej jeszcze jak znajdę metrówkę w domciu to zmierzę kluche i napisze :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...