malawaszka Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 A może zrobicie galerię Corsiaków, ja mam co prawda sznaucera (w dodatku mini :wink: ), ale uwielbiam CC i z ogromną chęcią pooglądałabym Wasze psiury. Chciałam sobie kupić Corso (jak się przeprowadzę z bloku do domu), ale zdecydowałam jednak, że kupię sznaucera olbrzyma. Mimo wszystko apel do właścicieli Corsiaków: nie trzymajcie fotek tylko dla siebie :modla: please
fasolka7 Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 A może zrobicie galerię Corsiaków chetnie to zrobie tylko musze sprawdzic jak a jesli chcesz zobaczyc mojego cezara zapraszam na www.molosy.pl do opisu ras. :)
malawaszka Posted May 17, 2004 Author Posted May 17, 2004 To ja Ci pomogę na początek - otwierasz na tamtej stronie zdjęcie, które chcesz tu wkleić. Kopiujesz adres tego zdjęcia i wklejasz go w ramki: I tak oto przedstawiam pierwszego CC w galerii - CESAR: Fot. fasolka7
fasolka7 Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 o rranysia dzieki. moj Czesław najukochanszy :iloveyou:
malawaszka Posted May 17, 2004 Author Posted May 17, 2004 Nie ma za co, mnie też tak ktoś kiedyś pomógł (thx Pasavera) A teraz czekamy na resztę boskich Corsiaków
kela Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Brawo Malawaszka! - ja też w najbliższych dniach poproszę kogos o pomoc i dołączę /mam nadzieje/ zdjecia mojego Szona!
Galja25 Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Fasolka, twój pies jest cymes :D A ja zapraszam do galerii cane corso http://www.molosy.pl/canecorso/historia_canecorso.htm i na forum molosów, gdzie CCemaniaków nazbierała się spora ilość.
Marta !!! Posted May 22, 2004 Posted May 22, 2004 Piękne psy.. Mnie się Corsiaki tez bardzo podobają.. Mam coprawda boxia ale w przyszłości chciałabym mieć CC, Fila lub Doga Niemieckiego.. ;)
gwiezdny-wyslannik Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 A to jest mój Cane Corso, wabi się Vigor (na zdjęciu ma 5 latek :) ) : http://www.marta.bora20.one.pl/images/vigor.jpg
anushka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 czy są tu jacyś właściciele CC??? :modla: malutko fotek w tej galerii,a piesek na pierwszych fotach na boooską głowę... :angel: :angel: jest przeuroczy :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ,niestety reszta linków z tąd mi nie chodzi :puppydog:
Marta.. Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 No właśnie pusto tutaj u was :-? , a psiaki macie śliczne :D
anushka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 szkoda,że nikt tutaj już nie zagląda z właścicieli corsiaków :bigcry: pewnie wszyscy siedzą na forum molosy :o :o a skąd tu wziąść czas żeby śmigać tu i tam??? :motz: :wallbash: :megagrin:
juna Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Przedstawiam się jestem Grace CC, Mam 3 latka i jestem błękitna A ja jestem Tigra CC, śpiąca królewna
TYTANO Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 tak jak piszecie wszyscy są na molosach....ale to mały taki tam album (kopiowany zresztą z mosów)....eeee...
furciaczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 oj malutko corsiaczkow malutko:shake: to ja przedstawie swoje suczydlo:loveu: jest jeszcze mlodziutka i glupiutka:evil_lol: Fiona Z MAZURSKIEGO EDENU po domowemu Furia:evil_lol:
kela Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No, niestety w kwestii fotek- już napisałam, mam ich mało i są na pulpicie w mężowskim laptopie- a on pilnuje go jak oka w głowie:mad: i nie znosi jak mu sie panoszę:placz: Muszę jeszcze trochę poczekać na powrot z wakacji syna i może uda mi się wyprosić, aby coś wstawił ze swoich zbiorow, ale one i tak są niezbyt dobrej jakości , bo robione tel. komorkowym.Ja czekam z utęsknieniem na zmianę tel i jesli tylko będę mogła to wymienię na taki z aparatem, przysiądę i zrobię wszystko, aby samej nauczyć sie jak takie zdjęcia zrobić i przenieść do komputera i już nie czekać na czyjąś łaskę i pomoc. Pozdrawiam - Ela, Szon i Amanda
furciaczek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Sliczna jest:loveu: ile miesiecy ma na tych zdieciach:cool3:
Angel13 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Te zdjęcia były robione na spotkaniu cc w Warszawie 28.10.07 a ona wtedy miała skończone 12 miesiecy.Zdjecia robił forumowy Robaczek z molosów.
Angel13 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Furciaczku proszę bardzo więcej zdjęć dla Ciebie. A jak tam Twoja Furja?Czy już wszystko wporządku ?
Recommended Posts