Jump to content
Dogomania

Galeria Cane Corso (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

A może zrobicie galerię Corsiaków, ja mam co prawda sznaucera (w dodatku mini :wink: ), ale uwielbiam CC i z ogromną chęcią pooglądałabym Wasze psiury. Chciałam sobie kupić Corso (jak się przeprowadzę z bloku do domu), ale zdecydowałam jednak, że kupię sznaucera olbrzyma.

Mimo wszystko apel do właścicieli Corsiaków: nie trzymajcie fotek tylko dla siebie :modla: please

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja Ci pomogę na początek - otwierasz na tamtej stronie zdjęcie, które chcesz tu wkleić. Kopiujesz adres tego zdjęcia i wklejasz go w ramki:

adres zdjęcia

I tak oto przedstawiam pierwszego CC w galerii - CESAR:

cezard01.jpg

cezard03.jpg

cezard02.jpg

Fot. fasolka7

Posted

Brawo Malawaszka! - ja też w najbliższych dniach poproszę kogos o pomoc i dołączę /mam nadzieje/ zdjecia mojego Szona!

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

czy są tu jacyś właściciele CC??? :modla: malutko fotek w tej galerii,a piesek na pierwszych fotach na boooską głowę... :angel: :angel: jest przeuroczy :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ,niestety reszta linków z tąd mi nie chodzi :puppydog:

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

szkoda,że nikt tutaj już nie zagląda z właścicieli corsiaków :bigcry: pewnie wszyscy siedzą na forum molosy :o :o a skąd tu wziąść czas żeby śmigać tu i tam??? :motz: :wallbash: :megagrin:

• 8 months later...
  • 6 months later...
  • 1 year later...
Posted

oj malutko corsiaczkow malutko:shake:

to ja przedstawie swoje suczydlo:loveu: jest jeszcze mlodziutka i glupiutka:evil_lol:

Fiona Z MAZURSKIEGO EDENU po domowemu Furia:evil_lol:

Posted

No, niestety w kwestii fotek- już napisałam, mam ich mało i są na pulpicie w mężowskim laptopie- a on pilnuje go jak oka w głowie:mad: i nie znosi jak mu sie panoszę:placz: Muszę jeszcze trochę poczekać na powrot z wakacji syna i może uda mi się wyprosić, aby coś wstawił ze swoich zbiorow, ale one i tak są niezbyt dobrej jakości , bo robione tel. komorkowym.Ja czekam z utęsknieniem na zmianę tel i jesli tylko będę mogła to wymienię na taki z aparatem, przysiądę i zrobię wszystko, aby samej nauczyć sie jak takie zdjęcia zrobić i przenieść do komputera i już nie czekać na czyjąś łaskę i pomoc.
Pozdrawiam - Ela, Szon i Amanda

• 2 months later...
Posted

Te zdjęcia były robione na spotkaniu cc w Warszawie 28.10.07 a ona wtedy miała skończone 12 miesiecy.Zdjecia robił forumowy Robaczek z molosów.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...