ANETTTA Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 kiarka do gory hooopaj po domek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120825 Bernardynka walczy o życie w lecznicy!! a te oczeta czekaja na was http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120819&highlight=bernardyn Quote
Ulaa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Ciocia Stonka zadomowiła się w wątku Kiaruni :multi::multi::multi: A gdzie domek? :???: Quote
Ada-jeje Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ulka wyslij prosze Kiarunie do GW. Quote
stonka1125 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 cały czas zaglądam ,ale już boje sie cokolwiek pisać bo co sie uciesze to coś nie tak,domek chce chłopaka raczej bo zawsze mieli chłopców,i jeszcze nie są pewni czy sa gotowi,ale dałam linka do waszej stronki to może u was znajdą jakąś inną bidke,ja też długo dojrzewałam po śmierci klusi do następnego psiura ale dojrzałam i oni też dojrzeją:mad:cała banda całuje kiarkę:loveu: Quote
stonka1125 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 z okazji że dzisiaj światowy dzien zwierząt to my kochanej kiarce duuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzoooooooooo szczeeeeeeeesssssssscccciiiiiiiiiaa zyczymy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Ada-jeje Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Stonka chlopczyk Puszek jest na naszej stronce, ktory bardzo szuka domu :crazyeye: a zwlaszcza czlowieka ktory bedzie mogl go poklaskac.:loveu: Quote
Ada-jeje Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Przekonamy sie jutro czy dla Kiarki zagraja fanfary:crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 :multi::multi::multi: dzis fanfary zagraly dla Kiary, ma w nowym DS dwa koty i jamnika do towarzystwa, a panstwo bardzo wrazliwi na los zwierzat. Pomimo ze przed kikoma dniami pozegnali swojego 17 letniego pieska to pan jeszcze dzis na samo wspomnienie mial lzy w oczach. Kiarka ma zapewnione spacery i dosc spory ogrod. :loveu: Quote
stonka1125 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 moje słonko i taki super domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nareszcie!i koty ma i jamniora suuuuuuuuuuuuuppppeeeerrrr!no i ogródek ,bardzo sie ciesze,no i żabcia też do domku poszła!:loveu: Quote
Weronikaa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Wspaniale !!!! :multi: :loveu: :cool3: Niesamowicie się cieszę... :loveu: Trzeba zmienić tytuł :multi: Quote
Ada-jeje Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Dziewczyny chyba wysylalyscie dla Kiarki dobre fluidy i dlatego tak jej sie trafilo. No i mamy tez obiecane fotki. Quote
hanek Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dzwoniła siostra pana, który przygarnął Kiarę - podobno jak zostaje sama to drapie w drzwi, okna i cały czas szczeka. Zobaczymy co będzie dalej, mam nadzieję, że dadzą jej szansę, tym bardziej że u Ariadny szybko się przyzwyczaiła sama zostawać. Poza tym, jeszcze się przecież nie przyzwyczaiła do nowego domu. Quote
Ulaa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 A na ile zostaje sama? Powinni zacząć od kilku minut i to po męczącym spacerze... Quote
hanek Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ulaa napisał(a):A na ile zostaje sama? Powinni zacząć od kilku minut i to po męczącym spacerze... Nie wiem, ale mówiłyśmy im już dwa razy, że powinni zaczynać od kilku minut, tylko o męczącym spacerze nie mówiłam. Quote
stonka1125 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 no i co tam u kiarki,mam nadzieje że wszystko ok i dadzą jej więcej czasu na aklimatyzacje Quote
stonka1125 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 czy wiadomo co tam u kiarki,bo strasznie ciekawa jestem:cool3: Quote
hanek Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Nic się państwo nie odzywali więc mniemam, że wszystko dobrze! Quote
IKA & SONIA Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Pozwolę sobie wkleić nowe wieści od Kiary :lol: Witam, Dzień Dobry ! mam nadzieję,ze Państwo nas pamiętają, a zwłaszcza mnie. To ja około rok temu wziąłem Kiare do domu, włączając ją tym samym do naszej rodziny. Moje bratanice i bratanek, strasznie ją pokochały, tak samo jak ja , moja mama i Siostra ;) Na pewno nie mieli byśmy serca , by ją oddać. Kiara ma także przyjaciółkę. Mojej siostry, czarny kotek uwielbia Kiarusie. Tak jak obiecaliśmy napisaliśmy ;) dołączyliśmy także zdjęcia. Dziękujemy. I jeszcze fotki: Przyjaciółka Kiarci: Quote
Ada-jeje Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Hanek dla takich chwil, warto pomagac :loveu::loveu::loveu: coz nie zawsze jest tak wspaniale jak w przypadku Kiarki. :shake: Quote
hanek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Kasia, nawet nie wiesz jak się bałam zobaczyć tego posta (po tym co ostatnio z Regiskiem)! A tu takie wspaniałe wieści!!!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts