Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cały czas zaglądam ,ale już boje sie cokolwiek pisać bo co sie uciesze to coś nie tak,domek chce chłopaka raczej bo zawsze mieli chłopców,i jeszcze nie są pewni czy sa gotowi,ale dałam linka do waszej stronki to może u was znajdą jakąś inną bidke,ja też długo dojrzewałam po śmierci klusi do następnego psiura ale dojrzałam i oni też dojrzeją:mad:cała banda całuje kiarkę:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

:multi::multi::multi: dzis fanfary zagraly dla Kiary, ma w nowym DS dwa koty i jamnika do towarzystwa, a panstwo bardzo wrazliwi na los zwierzat. Pomimo ze przed kikoma dniami pozegnali swojego 17 letniego pieska to pan jeszcze dzis na samo wspomnienie mial lzy w oczach. Kiarka ma zapewnione spacery i dosc spory ogrod. :loveu:

Posted

Dzwoniła siostra pana, który przygarnął Kiarę - podobno jak zostaje sama to drapie w drzwi, okna i cały czas szczeka. Zobaczymy co będzie dalej, mam nadzieję, że dadzą jej szansę, tym bardziej że u Ariadny szybko się przyzwyczaiła sama zostawać. Poza tym, jeszcze się przecież nie przyzwyczaiła do nowego domu.

Posted

Ulaa napisał(a):
A na ile zostaje sama? Powinni zacząć od kilku minut i to po męczącym spacerze...

Nie wiem, ale mówiłyśmy im już dwa razy, że powinni zaczynać od kilku minut, tylko o męczącym spacerze nie mówiłam.

• 1 month later...
  • 7 months later...
Posted

Pozwolę sobie wkleić nowe wieści od Kiary :lol:

Witam, Dzień Dobry !
mam nadzieję,ze Państwo nas pamiętają, a zwłaszcza mnie.
To ja około rok temu wziąłem Kiare do domu,
włączając ją tym samym do naszej rodziny. Moje bratanice i bratanek, strasznie ją pokochały, tak samo jak ja , moja mama i Siostra ;)
Na pewno nie mieli byśmy serca , by ją oddać. Kiara ma także przyjaciółkę. Mojej siostry, czarny kotek uwielbia Kiarusie.
Tak jak obiecaliśmy napisaliśmy ;) dołączyliśmy także zdjęcia. Dziękujemy.

I jeszcze fotki:

Przyjaciółka Kiarci:

Posted

Kasia, nawet nie wiesz jak się bałam zobaczyć tego posta (po tym co ostatnio z Regiskiem)! A tu takie wspaniałe wieści!!!:multi::multi::multi: