emilia2280 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Aaa, to to jest Kiara. Bo ja po tytule myslalam ze to Kuleczka a teraz wiem, ze to ta piéknota. Quote
Ulaa Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Zmienię tytuł w takim razie. Kiara na żywo wygląda jak włochata mięciutka kuleczka :loveu: Quote
hanek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Musimy przy okazji odebrać worek z suchą karmą od pani Ariadny, bo Kiara jej nie chce jeść. Czy damy coś w zamian, np jedzonko w puszkach? Pani Ariadna się nie upominała, więc może nie trzeba! Quote
Ada-jeje Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja rozmawialam z pania Ariadna i powiedzialam ze podrzucimy jej kilka puszek to wtedy moze zmieszac sucha karme z puszkami, chociaz tez stwierdzila ze jako DT moze tyle dla psa zrobic czyli go zywic. Quote
hanek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ada-jeje napisał(a):Ja rozmawialam z pania Ariadna i powiedzialam ze podrzucimy jej kilka puszek to wtedy moze zmieszac sucha karme z puszkami, chociaz tez stwierdzila ze jako DT moze tyle dla psa zrobic czyli go zywic. A, to dobrze:) Quote
hanek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ulaa napisał(a):Czy Kiara dostała tabletki na robalki? Bo nie pamiętam. I może warto by ją było zaprzeciwkleszczyć? Odrobaczona jest. Quote
Ulaa Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Czy Kiara dostała tabletki na robalki? Bo nie pamiętam. I może warto by ją było zaprzeciwkleszczyć? Quote
kako80 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no nadal nic nie dotarlo.. nie wiem o co chodzi? czekam. Quote
Ada-jeje Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Wyglada na to ze In post nie rozni sie od PP. Quote
kako80 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no wiec w zasadzie, gierek powiedzial, ze cos tam mozna zrobic, tu uzywajac terminu medycznego, ale ze jezeli nie zobaczy zwierzaka, to nic nie jest w stanie obiecac. obawiam sie, ze zasugerowalam mu zlamanie, lapki..choc juz nie jestem pewna, w kazdym razie, ogladajac zdjecia, powiedzial, ze psiak ma kolo 8 miesiecy i wazy ze 20kg. zgadza sie?i ze kosci sa calkiem zrosniete, ze miejsce z urazem, to brzydki staw, i ze blachy tam nie zalozy.. Quote
kako80 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 podsumowujac, musi psa zobaczyc, zeby cos powiedziec wiecej..powiedzial tez, ze lapka jest taka, ze trzeba sie zastanowic, czy sie tylko bardziej nie zaszkodzi..moze zadzwoncie do niego i pogadajcie bezposrednio? moge mu jutro rano podrzucic raz jeszcze te zdjecia.. jezeli nie, to je wam odesle. czekam na decyzje. Quote
hanek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Bazarek dla Kiary: http://dogomania.pl/forum/showthread...39#post9889539 z rzeczami podarowanymi przez beti_r:loveu: Quote
Ulaa Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Ewentualnie moge pokazac jeszcze zdjecie lapki u dra Derkowskiego. Quote
Ada-jeje Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kako dziekujemy ci za wizyte u dr. zdjec nam prosze nie odsylaj, a my wpolnie zastanowimy sie jak to ugryzc. Jezeli mozesz to bardzo prosze podrzuc mu te zdjecia jeszcze raz i zostaw u niego a nam napisz jak juz tam beda wtedy zadzwonie i umowimy sie na wizyte byc moze od razu na zabieg jezeli on tak zadecyduje bo nie chcialybysmy dwa razy jezdzic do Katowic. Quote
kako80 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 jutro rano jak bede wyjezdzac z domu, zawioze zdjecia do gierka. mniedzy 9/10 rano juz tam beda. mysle, ze gierek bez zobaczenia psa, nie bedzie chcial sie decydowac na zabieg, ale zawsze warto porozmawiac. Quote
Ada-jeje Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A jednak bez konsultacji nie obejdzie sie, w srode 16.04 o godzine 11.00 mamy termin u dr. Gierka. Quote
Ulaa Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Jeśli trzeba, to nie ma wyjścia. Oby tylko łapce to pomogło. Quote
Ada-jeje Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Wielkie dzieki dla AsterViki za przekazana sume 100 zl. dla Kiary i biorac pod uwage wczesniejsza wplate rowniez 100 zl. od saganki mamy dla Kiary 200 zl. Quote
Recommended Posts