Jump to content
Dogomania

Iwcia - w nowym domu.MOPCIA zostaje u cioci Camary na zawsze!

Recommended Posts

Posted

A my z Trinity zadziałałyśmy już na miejscowym forum!
[URL]http://www.ostrowiecnr1.pl/index.php?p=forum&w=452[/URL]
Identyczną treść jak w pierwszym poście posłałam do adminów. Dodałam tam tylko nr telefonu do siebie. Może jeszcze ktoś na miejscu zechce się małą zaopiekować? Ale mimo wszystko szukajmy tego transportu.
(gwoli wyjaśnienia: na innych forach używam nicka ajmk)

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze inna opcja. [B][COLOR=red]Czy ktoś mógłby przewieźć psinkę z Ostrowca do Kielc??[/COLOR][/B]
[COLOR=black]Mamy stamtąd jedną opcję transportu, jeśli nic bezpośrednio się nie znajdzie.[/COLOR]

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106940&page=29[/URL]

Poprosiłam o transport na tym wątku bo z Olkusza będzie jechała do ostrowca suczka.

Posted

[quote name='iwop']Villemo to juz byłoby chyba łatwiejsze ale ja niestety nie jestem zmotoryzowana...:oops:[/quote]

Iwop myśl, myśl... Może ktoś znajomy? Może akurat? Masz kogo zapytać?
Coś się przecież w końcu wymyśli!

Posted

[quote name='iwop']Villemo to juz byłoby chyba łatwiejsze ale ja niestety nie jestem zmotoryzowana...:oops:[/quote]

[quote name='Viris']Na kiedy ten transport do Kielc?[/quote]

Jutro, jutro, jutro!!
Błagam!
:loveu:

Posted

To ja zacznę od pytania...
[B]Viris a kiedy Ty możesz??[/B]
Jeśli możesz dziś, a za Chiny Ludowe nie dasz rady jutro to... Już moja w tym głowa, żeby Trinity się zgodziła ;)

Posted

Mogę i dzisiaj. Mogę i jutro. Tylko dzisiaj o 15 mam lekarza, a potem jestem wolna. A jutro to o której będzie trzeba to pojadę. Benzyna w obie strony to 40 zł. Pojechałabym busem, byłoby taniej, ale niestety mój stan zdrowia mi nie pozwala za bardzo. Więc bezpieczniej autkiem.

Dajcie znać. Ja na razie wychodzę z domu ale przed 15 jeszcze będę.

Posted

A o której wychodzisz do pracy? Najwyżej bym ją rano zabrała do siebie. Może moja menda by jej nie zjadła. Wszystko zależy kiedy i o której mam być w Kielcach. Jak mi dzisiaj powiecie że jutro o tej i o tej to bez problemu o każdej godzinie, ale żebym dzisiaj wiedziała.

Posted

Wykulwa się jeszcze inna opcja ;)
Ależ dynamika w tym wątku!!
Viris opcja Twojego transportu jeśli będzie wykorzystana (dziękuję z całego serca za ofertę) to jutro. Być może jeszcze dziś będziemy wiedzieć, czy mamy pewne służbowe autko do wykorzystania ;) czy robimy zrzutę na Viris ;)
[B]Najpóźniej jutro damy znać[/B]. Viris zgadzasz się? Dzięki wielkie za światełko w tunelu!!

Posted

Viris a jeśli będziesz jutro jechała do Kielc to nie wcześniej niż na 16-17 -tą... Bo Trinity ma mordercze godziny pracy ;)
Ależ się cieszę, że jest nadzieja!

Posted

Bez stresu po prostu chciałabym wiedzieć jak sobie zaplanować jutrzejszy dzień. Ogólnie mam raczej wolny bo się relaksować mam przed operacją :evil_lol:

Jak dzisiaj wieczorkiem mniej więcej ustalimy co i jak to będzie ok. Jak jest szansa załatwienia transportu taniej czy za darmo to jeszcze lepiej. Ja niestety jestem grubo pod kreską, skończyły się czasy kiedy brałam kasę z powietrza i ratowałam psiaki całkowicie za swoje. Oby kiedyś jeszcze wróciły;)

Iwop ma mój numer, więc jak coś to sms, po 15 powinnam być już na necie.