EVA2406 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Podziwiamy pięknego Boryska, podziwiamy i domku nadal szukamy. Quote
kakadu Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 podziwiamy, ale coz mozemy zrobic... w poniedzialek bede na rehabilitacji z moim frodziem na ksiazecej to powiesze zdjecie z numerem telefonu; moze ktos go dojrzy bidaka jednego... Quote
Lemoniada Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jak mu dobrze z oczu patrzy, przepiękny, poczciwy pychol:loveu: Quote
Zmysł Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 kakadu napisał(a):podziwiamy, ale coz mozemy zrobic... w poniedzialek bede na rehabilitacji z moim frodziem na ksiazecej to powiesze zdjecie z numerem telefonu; moze ktos go dojrzy bidaka jednego... dziękuję!!!! Quote
mysza 1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Śliczny, wygląda na młodego. Oby szybko go ktoś adoptował. Quote
EVA2406 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 kakadu napisał(a):podziwiamy, ale coz mozemy zrobic... w poniedzialek bede na rehabilitacji z moim frodziem na ksiazecej to powiesze zdjecie z numerem telefonu; moze ktos go dojrzy bidaka jednego... Dziękujemy !!!!! Quote
tomcug Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nie mogę oderwać oczu od Boryska. Ma przepiękny i taki dobroduszny pycholek. Dobry właściciel potrzebny na cito! Quote
EVA2406 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wczoraj oglądała Boryska młoda dziewczyna, która wraz z mężem przeprowadziła się do nowego domu. Nigdy nie mieli psa. Problem w tym, że mąż nie chce, ale może da się namówić............... zobaczymy. Quote
EVA2406 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Zmysł napisał(a):Jak można nie chcieć Boryska? Też tak uważam. Alr problem w tym, że facet nie chce wogóle psa. Nie rozumiem, jak można mieć dom z ogrodem i nie mieć psa........... to jakieś chore chyba ;). A może to ja jestem :crazyeye:? Quote
tomcug Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nie wróżę nic dobrego, jeśli chodzi o ten domek. Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz. A co, jeśli Panu pies będzie przeszkadzał, drażnił i denerwował go? Jedni kochają zwierzęta i nie potrafią bez nich żyć, inni nie i już. Obym się myliła... Quote
Lemoniada Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 EVA2406 napisał(a):Też tak uważam. Alr problem w tym, że facet nie chce wogóle psa. Nie rozumiem, jak można mieć dom z ogrodem i nie mieć psa........... to jakieś chore chyba ;). A może to ja jestem :crazyeye:? Gdzieś się spotkałam z powiedzeniem "Nie każdy człowiek powinien mieć psa, ale każdy pies powinien mieć swojego człowieka". Nic na siłę... Skoro pan nie chce psa, to znaczy, że nie chce i wie co robi. Lepiej im nie wciskać, bo potem może być bieda:shake: Skoro nie lubi psów i nie są mu do niczego potrzebne - dobrze, że nie bierze. Bo znam wiele przypadków, gdy postąpiono wręcz odwrotnie i ucierpiało zwierzę. Quote
Zmysł Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Może i racja. Nie ma co uszczęśliwiać na siłę. Quote
EVA2406 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Zdecydowanie się z Wami zgadzam i nie było wciskania. Opisałam tylko fakt. Zawsze mówię, że nie każdy musi lubić i mieć zwierzę. Tylko jak ich nie lubi to niech chociaż nie krzywdzi. To moje motto. Quote
Lemoniada Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 EVA2406 napisał(a):Zdecydowanie się z Wami zgadzam i nie było wciskania. Opisałam tylko fakt. Zawsze mówię, że nie każdy musi lubić i mieć zwierzę. Tylko jak ich nie lubi to niech chociaż nie krzywdzi. To moje motto. Bardzo słuszne motto! Brzmi podobnie jak przysięga Hipokratesa;) Quote
anouk92 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Na tym zdjęciu wygląda jak labek:loveu: [quote name='Zmysł']Nikt nie podziwia tego przystojniaka? Quote
Panca Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 sliczny pies :loveu:mam nadzieje ze bedzie mial farta i ktos go wypatrzy Quote
Lemoniada Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Panca napisał(a):sliczny pies :loveu:mam nadzieje ze bedzie mial farta i ktos go wypatrzy Powiedziałabym, że farta to będzie miał przyszły właściciel Borysia:) Takiego psiego ochroniarza to i ja bym chciała, nikt by się nie odważył zaczepić nas na spacerze;) Quote
Zmysł Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Lemoniada napisał(a):Powiedziałabym, że farta to będzie miał przyszły właściciel Borysia:) Takiego psiego ochroniarza to i ja bym chciała, nikt by się nie odważył zaczepić nas na spacerze;) to prawda;) Quote
EVA2406 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Borysek już pewnie smacznie śpi, a tu tyle osób się o Niego martwi. W całym psim nieszczęściu ma Chłopak szczęście że ma nas. Quote
Recommended Posts