Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podziwiamy, ale coz mozemy zrobic...
w poniedzialek bede na rehabilitacji z moim frodziem na ksiazecej to powiesze zdjecie z numerem telefonu; moze ktos go dojrzy bidaka jednego...

Posted

kakadu napisał(a):
w poniedzialek bede na rehabilitacji z moim frodziem na ksiazecej to powiesze zdjecie z numerem telefonu; moze ktos go dojrzy bidaka jednego...

dziękuję!!!!

Posted

kakadu napisał(a):

Dziękujemy !!!!!

Posted

Wczoraj oglądała Boryska młoda dziewczyna, która wraz z mężem przeprowadziła się do nowego domu. Nigdy nie mieli psa. Problem w tym, że mąż nie chce, ale może da się namówić............... zobaczymy.

Posted

Zmysł napisał(a):
Jak można nie chcieć Boryska?

Też tak uważam. Alr problem w tym, że facet nie chce wogóle psa.
Nie rozumiem, jak można mieć dom z ogrodem i nie mieć psa........... to jakieś chore chyba ;). A może to ja jestem :crazyeye:?

Posted

Nie wróżę nic dobrego, jeśli chodzi o ten domek. Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz. A co, jeśli Panu pies będzie przeszkadzał, drażnił i denerwował go? Jedni kochają zwierzęta i nie potrafią bez nich żyć, inni nie i już. Obym się myliła...

Posted

EVA2406 napisał(a):
Też tak uważam. Alr problem w tym, że facet nie chce wogóle psa.
Nie rozumiem, jak można mieć dom z ogrodem i nie mieć psa........... to jakieś chore chyba ;). A może to ja jestem :crazyeye:?

Gdzieś się spotkałam z powiedzeniem "Nie każdy człowiek powinien mieć psa, ale każdy pies powinien mieć swojego człowieka". Nic na siłę... Skoro pan nie chce psa, to znaczy, że nie chce i wie co robi. Lepiej im nie wciskać, bo potem może być bieda:shake: Skoro nie lubi psów i nie są mu do niczego potrzebne - dobrze, że nie bierze. Bo znam wiele przypadków, gdy postąpiono wręcz odwrotnie i ucierpiało zwierzę.

Posted

Zdecydowanie się z Wami zgadzam i nie było wciskania. Opisałam tylko fakt.
Zawsze mówię, że nie każdy musi lubić i mieć zwierzę. Tylko jak ich nie lubi to niech chociaż nie krzywdzi. To moje motto.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Zdecydowanie się z Wami zgadzam i nie było wciskania. Opisałam tylko fakt.
Zawsze mówię, że nie każdy musi lubić i mieć zwierzę. Tylko jak ich nie lubi to niech chociaż nie krzywdzi. To moje motto.

Bardzo słuszne motto! Brzmi podobnie jak przysięga Hipokratesa;)

Posted

Panca napisał(a):
sliczny pies :loveu:mam nadzieje ze bedzie mial farta i ktos go wypatrzy

Powiedziałabym, że farta to będzie miał przyszły właściciel Borysia:) Takiego psiego ochroniarza to i ja bym chciała, nikt by się nie odważył zaczepić nas na spacerze;)

Posted

Lemoniada napisał(a):
Powiedziałabym, że farta to będzie miał przyszły właściciel Borysia:) Takiego psiego ochroniarza to i ja bym chciała, nikt by się nie odważył zaczepić nas na spacerze;)

to prawda;)