Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tomcug napisał(a):
Ewa bardzo tajemnicza. ;)

Kochani, to nie tak. Ostatnio doba jest dla mnie za krótka a i zmęczenie po całym roku daje o sobie znać.
Poza tym Borys był kilka dni na próbie, bo nowa pani Boryska bała się czy da sobie radę z takim duuuuuuużym psem. Ale Borys przeszedł próbę pomyślnie. Wiadomo, to super pies :lol:.
A więc tak. Borysek mieszka w Skierniewicach u państwa, którym umarł kilka tygodni temu piesek na raka. Domek podobno jest bardzo dobry. Borysek był dzisiaj na przeglądzie u weta i wszystko jest ok.

Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc, ciepłe myśli i słowa oraz ogólnie za towarzyszenie w trudnych chwilach Boryskowi.

Borysku :loveu: , bądź szczęśliwy i już nigdy nie giń swoim Dużym.

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uśmiechom dogomaniackim oprzeć się nie sposób, tyle że ja nie mam aparatu:lol:
Postaram się skombinować, tylko muszę wiedzieć gdzie dokładnie Borysek teraz mieszka, no i czy jego nowi państwo wyrażają zgodę;)

Posted

A więc tak:

- Borys w nowym domku jest super :lol:

- o Pluta pytał jakiś młody niepoważny, dzwonił 3 razy a potem powiedział, że to nieaktualne

- Teresa ma nowego " Borysa". Uratowany został przez dobrych ludzi , bo banda młodzików pokaleczyła go nożem a potem podali mu zatrute kości. Szybka pomoc weterynaryjna uratowała psu życie. Szuka domu. Postaram się zrobić zdjęcia.

Posted

Zmysł napisał(a):
Borys ma dom i może dlatego jest już dwóch nowych małych Borysków. Nazwano tak szczeniaczki, które szukają domków

Ta nasza walka z bezdomnością to jak walka z hydrą. Odetniesz jedna głowę, a tu następne wyrastają:shake:

Posted

To prawda i dopóki nie zmieni się prawo oraz bezmyślność i podejście do zwierząt polskiego społeczeństwa , nasze działania pomogą tylko niewielkiej części tych biedaków.

Posted

EVA2406 napisał(a):
A więc tak:

- Borys w nowym domku jest super :lol:

- o Pluta pytał jakiś młody niepoważny, dzwonił 3 razy a potem powiedział, że to nieaktualne

- Teresa ma nowego " Borysa". Uratowany został przez dobrych ludzi , bo banda młodzików pokaleczyła go nożem a potem podali mu zatrute kości. Szybka pomoc weterynaryjna uratowała psu życie. Szuka domu. Postaram się zrobić zdjęcia.

To ja czekam na zdjęcia "nowego". Wrzucę go na wątek ogólny