Zmysł Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 agata51 napisał(a):Oj, marzy mi się to samo, a nawet więcej - dom z gumy i z ogródkiem (z gumy, oczywiście), totek - wyłącznie kumulacja. Rzeczywistość wygląda tak, że przeprowadzam się do coraz mniejszych domów (zamiast ogródka - balkon, a psów coraz więcej); w totka gram 4 razy w tygodniu, a długi coraz większe. Ale wciąż marzę... Ja też gram i nic:shake: Quote
tomcug Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Zmysł napisał(a):Ja też gram i nic:shake: A ja już z tego "wyrosłam" - nawet trójki nigdy nie skreśliłam. Teraz wiem, że mogę liczyć na własne ręce do pracy. :evil_lol: Quote
Lemoniada Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Nie, "Kto nie ma szczęścia w grze, ma szczęście w miłości":lol: Quote
Zmysł Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Lemoniada napisał(a):Nie, "Kto nie ma szczęścia w grze, ma szczęście w miłości":lol: oj, gdyby tak było;) Quote
tomcug Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Przysłowia żyją swoim życiem a szara rzeczywistość jest taka, jaka jest. A tymczasem Boryska podnosimy. Quote
tomcug Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 I nie ma chętnych na takiego superowego mordziaczka? Quote
Lemoniada Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Zmysł']Dobranoc Borysku sędzia kalosz:placz: Na tą porę roku to chyba sandał? Quote
agata51 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Kalosz czy sandał zawsze może się trafić. Trzeba bramki strzelać. Samym Borucem meczu się nie wygra. [Chyba mnie zlinczujecie.] Ciężkie jest życie kibica, Borysku. Ty sobie słodko śpisz i śnisz o ciepłym domku, a kibica czeka długa, bezsenna noc :drink1:! Quote
Lemoniada Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jak dobrze, że nie jestem kibicem i nie znoszę piłki nożnej:evil_lol: Chociaż mimo to i mnie czeka bezsenna noc, o dziwo:roll: Borysku, śpij dobrze. Quote
Zmysł Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Dzień dobry Borysku. Rzeczywiście słabo się spało Quote
agata51 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Lemoniada napisał(a):Jak dobrze, że nie jestem kibicem Żałuj - nie wiesz, co tracisz. Życie kibica im cięższe tym piękniejsze jest. ;) Borys, pobiegniemy na spacerek? Quote
Recommended Posts