Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja też tak myślę. Znowu ktoś obserwuje nową aukcję Boryska. Że też im się to nie nudzi :angryy:. Bo nie wierzę, że to ktoś, kto chce go adoptować. Gdyby tak było, to by się kontaktował, a nie obserwował.

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
No ja też tak myślę. Znowu ktoś obserwuje nową aukcję Boryska. Że też im się to nie nudzi :angryy:. Bo nie wierzę, że to ktoś, kto chce go adoptować. Gdyby tak było, to by się kontaktował, a nie obserwował.

Niestety, masz rację :angryy:

Posted

Tomcug, a dopisałaś prośbę o nieobserwowanie? Ja już się staram zawsze dopisywać, też mnie to drażni, w każdej aukcji minimum jeden obserwator, a telefonu ani jednego. Jakby ktoś chciał zaadoptować, to by od razu zadzwonił:angryy:

Posted

Ja jestem ciemna masa :oops: - wytłumaczcie mi (jeśli komuś będzie się chciało), co jest z tym "obserwowaniem"? Na czym to polega i dlaczego to jest takie denerwujące? Jak obserwuje to znaczy, że nie zaadoptuje?Borys, nie martw się, to tylko kwestia czasu. Będziesz miał dom jak nic.

Posted

agata51 napisał(a):
Ja jestem ciemna masa :oops: - wytłumaczcie mi (jeśli komuś będzie się chciało), co jest z tym "obserwowaniem"? Na czym to polega i dlaczego to jest takie denerwujące? Jak obserwuje to znaczy, że nie zaadoptuje?Borys, nie martw się, to tylko kwestia czasu. Będziesz miał dom jak nic.

Trudno to wytłumaczyć, jeżeli ktoś nie zna Allegro. Każdy użytkownik ma konto, a w nim zakładki, np: licytuję, obserwuję, wygrałem, nie wygrałem, sprzedałam, nie sprzedałem, aby można było szybko orientować sie w transakcjach. No i do obserwowanych dajemy te aukcje, które nas interesują, np. fajny ciuch, który chcemy zalicytować przed samym końcem licytacji, aby kupić za najniższą cenę. Jeśli ktoś do obserwowanych aukcji daje psiaka to ja mam nadzieję, że jest nim zainteresowany i chce go przygarnąć, tylko może chciałaby więcej informacji o nim i czas do namysłu. Ale te osoby przeważnie się nie kontaktują, nie dzwonią - aukcja się kończy bez odzewu. A my jesteśmy rozczarowani, bo liczyliśmy na poważne zainteresowanie. Dlatego też prosimy na stronie aukcji, aby psa nie obserwować, jeśli nie mamy zamiaru go przygarnąć, ale jak widzisz z mizernym skutkiem. Ale się opisałam, nie wiem, czy cokolwiek zrozumiesz, ale starałam się.

Posted

Tomcug, Ty zawsze dobrze tłumaczysz. Też kiedyś mi pomogłaś coś zrozumieć, pamiętasz? i zdziwiłaś się, że się nie obraziłam ;).

A Borysek nie potrzebuje obserwatorów, tylko kochający domek.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Borys nadal samotny :-(

Bardzo samotny. Nie przypuszczałam, że ta długo będzie czekał, w ogóle wydaje mi się, że małe pieski maja większe wzięcie....

Posted

Któraś z dogomaniaczek zamieściła ogłoszenie suni w Metro. Tak jak nie było odzewu tak nagle zadzwoniły 4 sensowne domki, ale trzy z różnych przyczyn nie były odpowiednie dla tej właśnie suni. Czekamy na weryfikację czwartego.
Tak czy inaczej - okazuje się, że Metro to niezły sposób, może wkręćcie tam Boryska?;)