tomcug Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Zmysł na pewno jest już przygotowany na odbieranie telefonów w sprawie naszego poczciwego psiaka. Quote
Zmysł Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 tomcug napisał(a):Zmysł na pewno jest już przygotowany na odbieranie telefonów w sprawie naszego poczciwego psiaka. Oby było ich jak najwięcej Quote
kakadu Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 po prostu niech dzwoni, az sie rozgrzeje do czerwonosci :kciuki: Quote
EVA2406 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 kakadu napisał(a):po prostu niech dzwoni, az sie rozgrzeje do czerwonosci :kciuki: Też tak myślę :evil_lol: Quote
tomcug Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ktoś obserwuje Boryska na Allegro, ale wskazana "wstrzemięźliwość emocjonalna". Bo to jeszcze nic nie znaczy, chociaż malutka iskierka nadziei zapłonęła.... Quote
Zmysł Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Dzwoniła dzisiaj Pani, która znalazła ogłoszenie powieszone przez Evę i Bazyliah. Wydawało się, że to jej psiak. Ma dzisiaj go odwiedzić Quote
tomcug Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Miejmy nadzieje, byłoby najlepiej, gdyby wrócił do domku. Gdyby mnie zaginął pies i zobaczyłabym ogłoszenie to pofrunęłabym w wyznaczone miejsce na skrzydłach ;). Quote
Panca Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 o rety!!!!ale byloby super zeby sie okazlo ze to pies tej Pani Quote
Lemoniada Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 No tego to bym się nie spodziewała:multi: Trzymam kciuki! Quote
Bazyliah Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 I co? I co? Eva - my tu umieramy z ciekawości, zaraz nam kciuki odpadną, a Ty nic nie piszesz! Quote
EVA2406 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nie znam efektu spotkania, bo bardzo późno wróciłam z pracy. Ale pewnie dostałabym wiadomość od Teresy gdyby to był domek. Poza państwo od zaginionego psa ponoć mówili, że on ma jakieś włoski brązowe. Mimo najszczerszych chęci.............. brązu tam nie ma.........:shake: Quote
anouk92 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 EVA2406 napisał(a):Nie znam efektu spotkania, bo bardzo późno wróciłam z pracy. Ale pewnie dostałabym wiadomość od Teresy gdyby to był domek. Poza państwo od zaginionego psa ponoć mówili, że on ma jakieś włoski brązowe. Mimo najszczerszych chęci.............. brązu tam nie ma.........:shake: Ale czy go widzieli? Może mają jakieś zdjęcia swojego psiaka. Kilka psiaków z Marek ostatnio trafiło do Klembowa. Quote
EVA2406 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 To niestety nie ten :-(. A zdjęcie ponoć mają podesłać, ale z okresu jak pies miał 4 miesiące. Czekamy..... i dalej szukamy domku dla Borysa. Quote
Zmysł Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 No to wielka szkoda. A nie zakochali się w nim? Quote
Zmysł Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Bazyliah']To w górę psino. Niech Cię ktoś wypatrzy. Taki jestem śliczny Quote
tomcug Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Taki wspaniały psiak. A już myślałam, że Pani cię znalazła. Ale takie duże psy rzadko się gubią, to właściciele gubią swoje psy :shake:. Quote
EVA2406 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Po tych naszych ogłoszeniach zaczynają ludzie dzwonić w poszukiwaniu swoich psów. I tak: 1. poszukiwany jest pies podobny do Borysa ( zbieg okoliczności ale też ma na imie Borys), ma 8 miesięcy, stojące uszy, jest czarny z podpalanymi łapkami. 2.poszukiwany jest pies puchaty czarny z białymi końcówkami ogona i łapek,waży ok. 25 kg ( więc mniejszy od Borysa). Był wzięty ze schronu w Józefowie. Uciekł już po raz drugi, mimo wzmocnienia ogrodzenia. Pies zaginął w Legionowie. Podaję te opisy, jakby ktoś z Was przypadkiem gdzieś widział takie " egzemplarze" Borysek już podobno od jakiegoś czasu włóczył się po drugiej stronie Marek. Był widziany w kilku miejscach, ale zawsze sam. Quote
shirrrapeira Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 A w jakim rejonie Marek znajduje sie ten pies? To znaczy na jakiej ulicy? Quote
EVA2406 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 shirrrapeira napisał(a):A w jakim rejonie Marek znajduje sie ten pies? To znaczy na jakiej ulicy? w okolicy kościoła w Pustelniku Quote
kakadu Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Bazyliah']To w górę psino. Niech Cię ktoś wypatrzy. boze, co za morda kochana... Quote
Recommended Posts