Jagoda1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 kasia19 napisał(a):wieczorkiem może jakies nowe jeszcze wrzuce jak tylko nabiore sił bo troche chora jestem :):) No to jeszcze wpadnę...;) Quote
KasiaM Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Yana odpoczywa po nauce ładnego wystawiania:):) Quote
KasiaM Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Izabela124. napisał(a):Ile ona ma w klebie? Wiesz nie mierzyłam jej jeszcze:oops: Ale za nie długo dam znac co i jak:razz: Quote
Izabela124. Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Witanko A na ilu juz wystawach z nia bylas? Jakie ma osiagniecia? I czekamy na nowe fotki Quote
KasiaM Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko A na ilu juz wystawach z nia bylas? Jakie ma osiagniecia? I czekamy na nowe fotki Yana dopiero bedzie zaczynac wystawy gdyz ma tylko 10 miesięcy i jeszcze się ładnie rozwijała a teraz myślę bedzie już gotowa:) Zaczniemy za 2 miesiące a może wcześniej. P.S Fotki będą za jakiś czas bo teraz ze względu na ciążę nie mam siły siedzieć przed monitorem. Ah te nudności hihi;) Quote
Izabela124. Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Oj ja nie wiedzilam, ze ty w ciazy To gratuluje pieknie Alv powiem, ze nie bedzie latwo, beda noce nie przespane, ja nie strasze tylko prawde pisze Quote
M&T Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Hej, po długiej nieobecności wreszcie wpadłam ^^ Fotki Yany boskie, ona jest przepiękna! :D jedziecie może na zlot? xD Quote
karusiap Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dla mnie Xenia jest najcudowniejsza:oops:wszystkie sliczne,ale mam sentyment...Kasiu gratuluje;) Quote
KasiaM Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Izabela124. napisał(a):Oj ja nie wiedzilam, ze ty w ciazy To gratuluje pieknie Alv powiem, ze nie bedzie latwo, beda noce nie przespane, ja nie strasze tylko prawde pisze Ja wiem , że tak bedzie hihi ale ja o tym własnie marzyłam a noce to ja juz mam nie przespane bo dzidiza mi nie daje :evil_lol: karusiap napisał(a):Dla mnie Xenia jest najcudowniejsza:oops:wszystkie sliczne,ale mam sentyment...Kasiu gratuluje;) Tak Xenia to laska i kazdy to wie:razz: a ja bardzo dziękuję :) Quote
KasiaM Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 M&T napisał(a):Hej, po długiej nieobecności wreszcie wpadłam ^^ Fotki Yany boskie, ona jest przepiękna! :D jedziecie może na zlot? xD Hey :) Na zlot nie jedziemy bo ja wogóle mało teraz ruszam się z domu. A czemu? w poście wyżej wyjasnione ha ha :p Quote
Izabela124. Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Witanko Ciekawe jak twoje pivski zareaguja na dziecko, moj Bobis byl i nadal jest strasznie zazdrosny, a jak malutka na poczatku plakala to Bobik razem z nia szczekal, tvraz juz sie przyzwyczail i nie reaguje dziwnie Quote
M&T Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 A no tak! W ciąży jesteś! :D to fajniutko! ^^ a chłopczyk czy dziewczynka? ^^ Quote
KasiaM Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Ciekawe jak twoje pivski zareaguja na dziecko, moj Bobis byl i nadal jest strasznie zazdrosny, a jak malutka na poczatku plakala to Bobik razem z nia szczekal, tvraz juz sie przyzwyczail i nie reaguje dziwnie Hey:) Xenia opiekuje się bardzo dziecmi a Yanka chce się z Nimi bawić:evil_lol: a , że jest duża to trzeba raz na jakis czas na nia krzyknąć:) M&T napisał(a):A no tak! W ciąży jesteś! :D to fajniutko! ^^ a chłopczyk czy dziewczynka? ^^ A ja jeszcze nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka:) Dzisiaj mam pierwsze badanie :loveu: Quote
M&T Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 KasiaM napisał(a):A ja jeszcze nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka:) Dzisiaj mam pierwsze badanie :loveu: No to czekamy na wyniki!!! :D:D Quote
KasiaM Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Wszystko ok :) Dziekuje za zainteresowanie:loveu: Quote
KasiaM Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 M&T napisał(a):a płeć dziecka kiedy będziesz znała? :D To jeszcze za jakiś czas :) Zapraszam w tych sprawach na gg:razz: Quote
M&T Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 To jak będziesz wiedzieć coś więcej to ja chętnie się na gie odezwę :D Quote
groszek83 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 No prosze jaka piękna galeria;) Ja poprosze o dużo fot Kamy sama miałm kaukaza i mi sentyment został:loveu: Pozdrawiam Quote
Izabela124. Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Witanko A ja czekam na mase fotek, bo juz dawno nie bylo Quote
KamaG Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 no no... GRATULACJE! to zdrówka, spokoju i dobrego samopoczucia życzę! i żeby Ciebie Dzidzia nie mordowała za bardzo, "rośnijcie" zdrowo! Quote
Recommended Posts