Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trafiliśmy przypadkiem. Prześledziłam Twoja Galerię calutką i domyślam się, że już prędko nie zajrzysz. Dzidziunia tuż tuż. Gratuluje psów, Brązowego Medalu. Super, że trzymas zje w świetnej kondycji mimo ciąż. Widać, że kochasz piesy. Będziemy z Veronem i Kenzem Cię odwiedzać. Łatwego rozwiązania życzę :lol:

Posted

aneczka23 napisał(a):
Trafiliśmy przypadkiem. Prześledziłam Twoja Galerię calutką i domyślam się, że już prędko nie zajrzysz. Dzidziunia tuż tuż. Gratuluje psów, Brązowego Medalu. Super, że trzymas zje w świetnej kondycji mimo ciąż. Widać, że kochasz piesy. Będziemy z Veronem i Kenzem Cię odwiedzać. Łatwego rozwiązania życzę :lol:

Dziękujemy serdecznie za bardzo miłe odwiedzinki:-)Zapraszamy częściej.

Mała Oliwka jeszcze w brzuszku ale jeszcze tylko tydzień :-)
Za to już "po" będę wstawiać zdjęcia z serii dziecko i dog:-)

Posted

na samą myśl, że od początku będzie ją otaczać tylu przyjaciół. Kuzynki bebjbi też jest Oliwką - przecudne imię. Skrótem jest : Lilii, Lilunia, Oli.... pełno opcji. Czekamy na te cudne zestawienie artystyczne: Lilii i Psiarnia:loveu:

Posted

tylko tydzień! :multi::multi:

Już się nie mogę doczekać fotek małej Oliwii [btw, moja siostra ma tak na imię :cool3: :)] i psiaków :loveu:

Posted

aneczka jakie piękne zdrobnienia mi podałaś :-)
Dziękuję serdecznie bo sama się zastanawiałam jak mogę zdrabniać i Lili bardzo mi się podoba!

M&T Słońce Ty się nie możesz doczekać a co mówić o mnie i mężu hahahahaha:loveu:

Zdjęcia będą na pewno!!

Posted

[quote name='KasiaM']
M&T Słońce Ty się nie możesz doczekać a co mówić o mnie i mężu hahahahaha:loveu:

Zdjęcia będą na pewno!!

A co dopiero mała Lili ! :evil_lol: :loveu: [boskie jest to zdrobnienie! :)]

Posted

:Rose: Gratulację dla szczęśliwej mamuni.:thumbs:Dzięki, że tak szybko nas poinformowałaś. Piękna Lili :bigcool::bigcool:Życzę zdrowia. Dużo dużo, nim się obejrzysz a Księżniczka dogi przerośnie :sweetCyb: