Eventing Star Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 KALHOLS BLACK MAGIC at PASSERNOMEN – urodził się 8 marca 2008. O: CH. CARNIG POSITIVE PROFILE (O: Ch. Beebeemi Claudius M: Eaststar Some Might Say) http://www.staffordimages.co.uk/profile.htm M: SCOUSIOUS DARK DESTINY (O: CH. HARKLINE ROBBIE THE BRUCE JW., M: BRACKSOWN MISS ADVENTURE) Odbieramy go 11 maja, także z pewnością będzie mnóstwo fotek I relacji. Rudy Rio już wkótce będzie mieć młodszego braciszka. J [FONT=Wingdings][FONT=Arial]Na fotkach w wieku 2 tygodni. Quote
agastaffbull Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Słodziutki misiaczek i to z jakim rodowodem! Syn słynnego ojca! Już teraz widać, że ciekawie się zapowiada! Ucałuj go jak będziesz go odwiedzać w hodowli i czekamy na dalsze foty!!! Quote
Carbonara Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 serdecznie gratulujemy :) sama miałam chrapke na sunie z tego miotu :))):loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
klaudia&Manta Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Pochwalimy się jak go odbierzemy ? :razz: Śliczne maleństwo :loveu: A tatuśek miodzio :cool3: Czekamyaż chłopczek troszkę podrośnie i będą nowe fotki :p;) Quote
Łukasz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Bardzo ładny - gratulacje, niech się zdrowo chowa :cool2: Quote
AMFI Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Kapitalny misiek -gratuluję - już nie mogę doczekać się następnych fot :-) Quote
Sebastian Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Pierwsza liga! i ten kolorek...najpiękniejszy!!!:multi: Quote
Canaveral-staff Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Cukiereczek paluszki lizać całuski i czekamy na fotasy z domku :multi::multi::multi: Quote
coco Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ajajajjj !!! Piękne zwierzątko po pięknych rodzicach !!! Gratuluję wyboru :multi: !!! Quote
Eventing Star Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Hodowca będzie mi co tydzień przesyłać zdjęcia i oczywiście będę wstawiać tutaj. Jak już wspominałam odbieramy go 11 maja, czyli będzie mieć 9 tygodni. Właśnie wtedy będziemy na wystawie Birmingham Dog Show Society, także stamtąd jest zdecydowanie bliżej do Liverpoolu. Już nie możemy się doczekać. :loveu: Już szukam nowej klatki dla niego i oczywiście zabawek Konga, szał taki, że to po prostu szok. Cieszymy się niezmiernie i dziękujemy wam za wszystkie wpisy. Kiedyś nie byłam przekonana do czarnych staffików, no ale staffikomania dopadła na całego i zmieniłam zdanie, poza tym nie ukrywam, że rodowód również braliśmy pod uwagę. Z pewnością na dwóch staffikach się nie skończy. No to teraz już mamy 2 staffy, 2 shit-tzu (pies i suka), kota i konia. Mini zoo, ale jak bardzo uszczęśliwia :p Pozdrawiamy i ściskamy!!! Asia i Tomek Quote
staff-ka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ptfuu,ptfuuu ..co,by nie zapeszyc... :cool3: :loveu::loveu: Quote
tomo Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Gratulujemy nowego , słodziachnego nabytku :) Całusiątka dla niego :loveu: W takim ZOO na pewno świetnie się zaadaptuje ;) Quote
Bullila.nl Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Czarne Stafforki -Potfforki:loveu: sa suuper!!! Pozdrawiamy;) i rzyczymy powodzenia. Quote
porterin Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Gratulacje ! Ja jak zwykle spózniona :lol: Powodzenia z maluchem. Quote
Eventing Star Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Mam nadzieje, że jutro albo w niedziele hodowca przysle kolejne fotki, to oczywiscie wstawie. Quote
klaudia&Manta Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 No my tez mamy taką nadzieję:razz: Czkeam na fotki :loveu: Quote
ola i zoe Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 gratulacje! ale ladny chlopaczek nawet w tym wieku!!! i jakie swietny rodowod! Quote
AMFI Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ola i zoe napisał(a):gratulacje! ale ladny chlopaczek nawet w tym wieku!!! i jakie swietny rodowod! oj Ola, właśnie w tym wieku są prześliczne... a potem to czarne bandydy wyrastają :razz::evil_lol: Quote
Eventing Star Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 :cool3::cool3::cool3: 3 tygodnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Kurdupelek uroczy :loveu: Fajną ma pomarszczoną paszczę :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Sliczny czarnuszek:loveu: tylko calowac ta mordzeczke:loveu: Quote
AMFI Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 jesteście pewni że to staffik a shar-pei ???:crazyeye: Quote
Recommended Posts