Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

setka napisał(a):
Śliczne zdjęcia, dziękujemy za fotorelację:lol:. Czekamy na dalszy ciąg z serii 'Moje dzień drugi':multi:

Przychylam się! Fotorelacja super! Prosimy o więcej :)
PS A może bernardyn się jakiś komuś w obiektyw zaplątał?
Pozdr.
Magda

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='berdi']Przychylam się! Fotorelacja super! Prosimy o więcej :)
PS A może bernardyn się jakiś komuś w obiektyw zaplątał?
Pozdr.
Magda
Mi się jakiś zaplątał ;) ale to już na Bisach- czyli pod koniec dnia drugiego :) i jeden gdzieś w trakcie :)
W każdym razie wklejam dalej :)

Posted

Korenia napisał(a):

Jeszcze 274 fotki ;)

no to czekamy z niecierpliwoscia :loveu:

konus nie wpadl w obiektyw gonczy slowacki kopov, pies w klasie mlodziezy ? jeden byl tylko a ja go przegapilam :cool1: ( najpierw przyszlam to go jeszcze nie bylo a pozniej sie spoznilam.. wszystko przez te pokazy :p )

pozdrawiam

Posted

Super:multi::multi:, najlepsze moim zdaniem to: portret gryfona(bomba!), czarno biały łysy grzywacz, mops sylwetka w postawie i samojed, ja też oglądam i czekam niecierpliwie na więcej(pokazy:razz::cool3:;):loveu:)

Posted

[quote name='gidelski*****']Czy komuś jakieś hasiorki w obiektyw wpadły .....już nie moge sie doczekać
Standardowo powiem, że mi jakieś wpadły, ale tylko kilka ;) Mudik portrecik gryfona też mi się bardzo podoba :loveu:

Posted

TO CZY JA MOGĘ SIĘ NIEŚMIAŁO ZAPYTAĆ CZY MOŻE JAKIŚ BULDOŚ ANGIELSKI SIĘ KOMUŚ W FOTECZKACH NIE ZAWIERUSZYŁ :oops::oops::oops: BYŁA BYM BARDZO WDZIĘCZNA ZA FOTECZKI :loveu:

Posted

Witam czy na tym forum są także właściciele bordożków;)My osobiście z Bonitką jeesteśmy ogromnie zadowolone z wyniku wystawy we Wrocławiu.Przywiozłyśmu CWC:multi:Pozdowionka dla wszystkich