berdi Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 setka napisał(a):Śliczne zdjęcia, dziękujemy za fotorelację:lol:. Czekamy na dalszy ciąg z serii 'Moje dzień drugi':multi: Przychylam się! Fotorelacja super! Prosimy o więcej :) PS A może bernardyn się jakiś komuś w obiektyw zaplątał? Pozdr. Magda Quote
Korenia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='berdi']Przychylam się! Fotorelacja super! Prosimy o więcej :) PS A może bernardyn się jakiś komuś w obiektyw zaplątał? Pozdr. Magda Mi się jakiś zaplątał ;) ale to już na Bisach- czyli pod koniec dnia drugiego :) i jeden gdzieś w trakcie :) W każdym razie wklejam dalej :) Quote
resuruss Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 :multi::multi::multi:Nareszcie grzywaczeeeeeeeeeeeeeeeee:multi::multi::multi: Boskie foty !!!!Jestem pełna podziwu :loveu: Quote
Korenia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Grzywaczy jeszcze troche mam tylko tak mniej więcej w środku-pod koniec;) w tym jedna z najlepszych (wg mnie) fotek zrobionych przeze mnie na wystawie ;) Quote
shangri_la Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Korenia napisał(a): Jeszcze 274 fotki ;) no to czekamy z niecierpliwoscia :loveu: konus nie wpadl w obiektyw gonczy slowacki kopov, pies w klasie mlodziezy ? jeden byl tylko a ja go przegapilam :cool1: ( najpierw przyszlam to go jeszcze nie bylo a pozniej sie spoznilam.. wszystko przez te pokazy :p ) pozdrawiam Quote
Mudik Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Super:multi::multi:, najlepsze moim zdaniem to: portret gryfona(bomba!), czarno biały łysy grzywacz, mops sylwetka w postawie i samojed, ja też oglądam i czekam niecierpliwie na więcej(pokazy:razz::cool3:;):loveu:) Quote
gidelskie-psy Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Czy komuś jakieś hasiorki w obiektyw wpadły .....już nie moge sie doczekać Quote
Sweet Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ja mam bardzo dużo ras ale dodaje po kolei wiec wszystko w swoim czasie:) Quote
resuruss Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Super ,super :loveu: Czekam z niecierpliwością na resztę :multi: Quote
Korenia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='gidelski*****']Czy komuś jakieś hasiorki w obiektyw wpadły .....już nie moge sie doczekać Standardowo powiem, że mi jakieś wpadły, ale tylko kilka ;) Mudik portrecik gryfona też mi się bardzo podoba :loveu: Quote
betivor Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 TO CZY JA MOGĘ SIĘ NIEŚMIAŁO ZAPYTAĆ CZY MOŻE JAKIŚ BULDOŚ ANGIELSKI SIĘ KOMUŚ W FOTECZKACH NIE ZAWIERUSZYŁ :oops::oops::oops: BYŁA BYM BARDZO WDZIĘCZNA ZA FOTECZKI :loveu: Quote
Justyna&Bony Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Witam czy na tym forum są także właściciele bordożków;)My osobiście z Bonitką jeesteśmy ogromnie zadowolone z wyniku wystawy we Wrocławiu.Przywiozłyśmu CWC:multi:Pozdowionka dla wszystkich Quote
Martyna&Zara Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 A ja zdjęcia z pokazów, a jak pomniejsze to i z Onków :) Quote
Martyna&Zara Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 To by było na tyle z pomniejszonych :) Quote
Recommended Posts