Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnisia =) napisał(a):
Ktoś wie ile będzie wstęp kosztował (dla widza)?

W zeszłym roku było 8 zł. ;)
Agnisia będziesz? :cool3:
A przyjeżdzasz na 1 czy 2 dni? :cool3:

KaRa_ napisał(a):
ja mam pytanie czy 17tka odjeżdża przy PKP? i ile się jedzie od PKP na stadion?

Możesz liczyć jakieś 20-25 minut. ;)

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
Do stadionu pieszo z dworca PKP jest dobre 30 - 40 min.drogi.

dokladnie i to szybkim tempem jesli sie zna droge :roll: ja tak kilka razy szlam ale nieszczegolnie polecam mimo ze ja z tych co wola chodzic niz jezdzic

Posted

Na Ringu Honorowym w sobotę i niedzielę o godzinie 13.00 zostanie przeprowadzony konkurs dla Najbardziej Dobranej Pary: Właścicielka i Pies. Nagrodą są kosmetyki firmy ORIFLAME. Zapraszamy wszystkie zainteresowane Panie!

Może ktoś wie co będzie trzeba na takim konkursie zrobić?:lol: bo takowy sie odbędzie:eviltong::eviltong:

Posted

kinnia napisał(a):
Na Ringu Honorowym w sobotę i niedzielę o godzinie 13.00 zostanie przeprowadzony konkurs dla Najbardziej Dobranej Pary: Właścicielka i Pies. Nagrodą są kosmetyki firmy ORIFLAME. Zapraszamy wszystkie zainteresowane Panie!

Może ktoś wie co będzie trzeba na takim konkursie zrobić?:lol: bo takowy sie odbędzie:eviltong::eviltong:

Ciekawy pomysł.

Posted

Ja śpie w Legnicy w internacie za 20zł noc :evil_lol: autostradą 30min. na miejsce wystawy. Dzwoniłam i przyjmą mnie z psem, choc jak sami mówili, nigdy dotąd nie mieli gości z psem, ale nie ma problemu.

Posted

McDzik napisał(a):
Ja śpie w Legnicy w internacie za 20zł noc :evil_lol: autostradą 30min. na miejsce wystawy.

:crazyeye: Te 30 minut to chyba na rogatki Wrocka.. Musisz dodać co najmniej drugie tyle na bezpieczny dojazd na stadion.
Proponuję jechać do Placu Grunwaldzkiego (od A4 kierunek Warszawa i ZOO), z Placu Grunwaldzkiego skręcić w prawo na rondzie w ul. Skłodowskiej (Galeria Pasaż Grunwaldzki powinna zostać za plecami) - kierunek ZOO i przejechać przez Most Zwierzyniecki. Za mostem skręcić w lewo, w ul. Mickiewicza, ale nie tuż za mostem, bo jest zakaz, a za skwerkiem, przed Wytwórnią Filmów, i jechać prosto aż do stadionu, który będzie po lewej stronie:p
Mogą być zawirowania z parkowaniem, więc to też trzeba brać pod uwagę jak i fakt, ze parking może być spoooory kawałek od interesującego was ringu:cool3:

Szerokiej drogi i sukcesów wystawowych!

Posted

McDzik napisał(a):
Ja śpie w Legnicy w internacie za 20zł noc :evil_lol: autostradą 30min. na miejsce wystawy. Dzwoniłam i przyjmą mnie z psem, choc jak sami mówili, nigdy dotąd nie mieli gości z psem, ale nie ma problemu.

moj rekord to 24 minuty ... ale do tablicy z napisem "wroclaw" :evil_lol:

Posted

Dostałam potwierdzenie, numerki, ale... ciekawe, dlaczego mam napisane, że wystawa nieopłacona...?

Jeden psiak miał byc opłacony przez Pedigree Pal (tak napisałam na przelewie bankowym), a 3 pozostałe przeze mnie.
Znowu wyjaśnianie mnie czeka...:angryy:

Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
widac maja problem z analiza przelewow :evil_lol::evil_lol: spotkamy sie w kolejce w sekretariacie :eviltong:

Eh... jak ja tego nie lubię.
A przelew robiłam 8.9.2008 r., list z potwierdzeniem wysłany 15.09.2008 r. A i jeszcze jeden kwiatek - 1 pies miał byc opłacony przez Pedigree Pal (mam ich pismo w tej sprawie). Super...

pzdr.

Posted

osobek napisał(a):
Ja mam to samo- zgloszenia nieoplacone. Ale przyslali mi numerki startowe. nie mam tylko karteczki na katalog

ciekawe czy karty oceny beda na ringu - bo jesli tak to nie ide do sekretariatu :eviltong:

Posted

Dostałam potwierdzenie z numerkiem i karteczką na katalog. Mam zgłoszenie Opłacone- czy w związku z tym muszę wziąć potwierdzenie zapłaty? (przy zgłaszaniu organizatorzy nie chcieli potwierdzeń zapłaty ponieważ opłaty za wystawę miały być rozliczane na podstawie wyciągu bankowego )
Czy ktoś wie ile może kosztować parking?

Posted

osobek napisał(a):
Ja mam to samo- zgloszenia nieoplacone. Ale przyslali mi numerki startowe. nie mam tylko karteczki na katalog

Mam to samo. Zgłosiłem 3 psy i jeden nieopłacony. Może dlatego, że jeden to weteran który jest bezpłatny. Bałagan organizatorów jak zwykle spada na \
wystawcę.

Posted

Elitesse napisał(a):
ciekawe czy karty oceny beda na ringu - bo jesli tak to nie ide do sekretariatu :eviltong:

Z tego co wiem, to wszystkie karty ocen maja byc na ringu. Kierownicy ringowi będa mieli listy psów nie opłaconych i bez sprawdzonej opłaty maja ich na ring nie wpuszczać.

Parking w zeszłym roku kosztował 10 zł.

Posted

Ewelina & Hera - jak byś miała chwilę czasu to zrobiłabyś zdjęcia gordonkom i jednej młodej czerwono-białej irlandce...? :oops: bo niestety ja nie jade... :(