Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe a to tez dobre:D:D
mój jak juz mu mówie łapa to potem automatycznie druga podaje bo wie ze bede ją chciała chociaz czasami sprawie mu problem pomslenie która to łapa a która to druga:evil_lol:

Posted

Helloł :loveu: zauważyłam, że moja inaczej robi "foczkę" niż Mickey. Twój na siedząco podaje łapki, a moja staje na tylnych :cool1: więc to są różne komendy. Filmik bardzo fajny. Ile już Mickey potrafi sztuczek? pozdro :p

Posted

a mój i umie stać na tylnich i siedzieć, rzeczywiście to dwie osobne komendy :eviltong:
a listę sztuczek, które już umie Mickey znajdziesz na naszej stronce w zakładce "szkolenie" ;)

Posted

M&T napisał(a):
i tak mój jest najlepszy: wystarczy, że mu smaczka pokażę, a on już robi wszystkie komendy, które pamięta :evil_lol:

Niezły :evil_lol::evil_lol: Pokażesz to na filmiku ? :evil_lol:

Posted

Ale to co Mickey robi to Barduś też lubi robić, ale ja natychmiast mu zakazuję , bo jak skończy już to robić to drapie mnie i domaga się smaczka, no bo przecież on tak ładnie to zrobił :evil_lol:

EDIT: O Boże, ale dużo tych "robić" dałam <lol2>

Posted

Kati16 napisał(a):
Niezły :evil_lol::evil_lol: Pokażesz to na filmiku ? :evil_lol:

ok, dobry pomysł :evil_lol::evil_lol: ale to jutro już :eviltong:

gordonowa napisał(a):
Ale to co Mickey robi to Barduś też lubi robić, ale ja natychmiast mu zakazuję , bo jak skończy już to robić to drapie mnie i domaga się smaczka, no bo przecież on tak ładnie to zrobił :evil_lol:

EDIT: O Boże, ale dużo tych "robić" dałam <lol2>

buahahaha, rzeczywiście się narobiłaś w tym poście :evil_lol::evil_lol:

psiara1996 napisał(a):
fajowsko macie ^^ taki płat plazy O_O ja mam do dyspozycji długą ale b. wąska ( jakies 7 m. szerokosci;/)

ale zawsze plaża, nie? :lol: ;) a ja już nie mogę się doczekać 1 października, bo wtedy już będę mogła z Mickim na plażę wchodzić :multi::multi::multi:

Posted

M&T napisał(a):
ok, dobry pomysł :evil_lol::evil_lol: ale to jutro już :eviltong:

buahahaha, rzeczywiście się narobiłaś w tym poście :evil_lol::evil_lol:

ale zawsze plaża, nie? :lol: ;) a ja już nie mogę się doczekać 1 października, bo wtedy już będę mogła z Mickim na plażę wchodzić :multi::multi::multi:

hahaha a ja mam do dyspozycji w każdy dzień w roku :P
bo niestrzezona ;]

Posted

Ja się cieszę z moich terenków spacerowych ;) Gdybym mieszkała nad morzem, to nie wiem czy Bardo byłby szczęśliwy na spacerach przy wodzie... tzn, byłby szczęśliwy ale co za słono to niezdrowo :evil_lol: Więc ilość kąpieli i tak miałby ograniczoną ;)

Posted

Oj mój to wszystko zrobi żeby się wykąpać - czy to w lodowaej czy w gorącej wodzie :evil_lol:
Raz, w marcu pojechaliśmy nad jeziorko, ale nie żeby popływał tylko żeby pobiegał sobie po innych polach niż zazwyczaj ;) (koło jeziorka są pola...)
Ale ten, zamiast pobiegać, momentalnie do wody, mimo, że wtedy było strasznie zimno, w czapce i rękawiczkach się szło :shake:
Ale nawet po tym nie miał śladu zaziębienia :multi::evil_lol:

Posted

hejka wszystkim :)

morze zimą jest piękne :loveu: porobię w zimę zdjęcia, żebyście mogły zobaczyć :)

a, i chciałam powiedzieć, że od teraz na dgm będę jak już to wieczorkiem i tylko przez przez ok. godzinkę i zdjęcia to przeważnie w weekendy będą, bo mam nawał nauki :placz:

papa :hand: