M&T Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 i tak mój jest najlepszy: wystarczy, że mu smaczka pokażę, a on już robi wszystkie komendy, które pamięta :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 hehe a to tez dobre:D:D mój jak juz mu mówie łapa to potem automatycznie druga podaje bo wie ze bede ją chciała chociaz czasami sprawie mu problem pomslenie która to łapa a która to druga:evil_lol: Quote
faza14 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Helloł :loveu: zauważyłam, że moja inaczej robi "foczkę" niż Mickey. Twój na siedząco podaje łapki, a moja staje na tylnych :cool1: więc to są różne komendy. Filmik bardzo fajny. Ile już Mickey potrafi sztuczek? pozdro :p Quote
M&T Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 a mój i umie stać na tylnich i siedzieć, rzeczywiście to dwie osobne komendy :eviltong: a listę sztuczek, które już umie Mickey znajdziesz na naszej stronce w zakładce "szkolenie" ;) Quote
LadyK Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 M&T napisał(a):i tak mój jest najlepszy: wystarczy, że mu smaczka pokażę, a on już robi wszystkie komendy, które pamięta :evil_lol: Niezły :evil_lol::evil_lol: Pokażesz to na filmiku ? :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 fajowsko macie ^^ taki płat plazy O_O ja mam do dyspozycji długą ale b. wąska ( jakies 7 m. szerokosci;/) Quote
Rahl Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ale to co Mickey robi to Barduś też lubi robić, ale ja natychmiast mu zakazuję , bo jak skończy już to robić to drapie mnie i domaga się smaczka, no bo przecież on tak ładnie to zrobił :evil_lol: EDIT: O Boże, ale dużo tych "robić" dałam <lol2> Quote
M&T Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Kati16 napisał(a):Niezły :evil_lol::evil_lol: Pokażesz to na filmiku ? :evil_lol: ok, dobry pomysł :evil_lol::evil_lol: ale to jutro już :eviltong: gordonowa napisał(a):Ale to co Mickey robi to Barduś też lubi robić, ale ja natychmiast mu zakazuję , bo jak skończy już to robić to drapie mnie i domaga się smaczka, no bo przecież on tak ładnie to zrobił :evil_lol: EDIT: O Boże, ale dużo tych "robić" dałam <lol2> buahahaha, rzeczywiście się narobiłaś w tym poście :evil_lol::evil_lol: psiara1996 napisał(a):fajowsko macie ^^ taki płat plazy O_O ja mam do dyspozycji długą ale b. wąska ( jakies 7 m. szerokosci;/) ale zawsze plaża, nie? :lol: ;) a ja już nie mogę się doczekać 1 października, bo wtedy już będę mogła z Mickim na plażę wchodzić :multi::multi::multi: Quote
Onomato-Peja Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 M&T napisał(a):ok, dobry pomysł :evil_lol::evil_lol: ale to jutro już :eviltong: buahahaha, rzeczywiście się narobiłaś w tym poście :evil_lol::evil_lol: ale zawsze plaża, nie? :lol: ;) a ja już nie mogę się doczekać 1 października, bo wtedy już będę mogła z Mickim na plażę wchodzić :multi::multi::multi: hahaha a ja mam do dyspozycji w każdy dzień w roku :P bo niestrzezona ;] Quote
M&T Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 no to fajnie masz :eviltong: ja niestety mam tylko od 1 października do 1 maja, ale za to polankę mam przez cały rok xD Quote
Rahl Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ja się cieszę z moich terenków spacerowych ;) Gdybym mieszkała nad morzem, to nie wiem czy Bardo byłby szczęśliwy na spacerach przy wodzie... tzn, byłby szczęśliwy ale co za słono to niezdrowo :evil_lol: Więc ilość kąpieli i tak miałby ograniczoną ;) Quote
M&T Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 mój to pewnie nie wejdzie w ziemie do morza, bo za zimne będzie :eviltong: z resztą wtedy jest lód, a nie woda xD Quote
Rahl Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Oj mój to wszystko zrobi żeby się wykąpać - czy to w lodowaej czy w gorącej wodzie :evil_lol: Raz, w marcu pojechaliśmy nad jeziorko, ale nie żeby popływał tylko żeby pobiegał sobie po innych polach niż zazwyczaj ;) (koło jeziorka są pola...) Ale ten, zamiast pobiegać, momentalnie do wody, mimo, że wtedy było strasznie zimno, w czapce i rękawiczkach się szło :shake: Ale nawet po tym nie miał śladu zaziębienia :multi::evil_lol: Quote
M&T Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 gdzie? co? jak? o co chodzi? :eviltong: Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 luknijcie prosze i jak ktos moze to prosze o pomoc dla suni bo trafi do schronu ;[ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120598 Quote
Sweet Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 a ja nigdy nie widziałam morza zimą:D musisz zrobic zdjęcie zamarzniętego bo fajnie to musi wygladac:D:D Quote
AngelsDream Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Na swojej stronie zalinkowałam waszą :D Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Witajcie ;) Śpiochy :evil_lol::diabloti: Quote
taxelina Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 No ja mialam cale lato nad jezioro pojechac i nigdy jakos nie pojechalam... :( Quote
jbk Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Też nie widziałam morza zimą nigdy.... Ciekawe, czy mi Vadir będzie w zimie do wody latał, tak jak teraz? Quote
Bartiśkowa_ Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Witam ;) Filmik super :loveu: Mickey mądry psiak Quote
M&T Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 hejka wszystkim :) morze zimą jest piękne :loveu: porobię w zimę zdjęcia, żebyście mogły zobaczyć :) a, i chciałam powiedzieć, że od teraz na dgm będę jak już to wieczorkiem i tylko przez przez ok. godzinkę i zdjęcia to przeważnie w weekendy będą, bo mam nawał nauki :placz: papa :hand: Quote
Martunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Hej! :hand: Oj widzę, że coraz więcej trzeba poświęcać nauce... :-( Ja też chcę zobaczyć morze zimą! Quote
Recommended Posts