M&T Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Cóż za dostojeństwo xD Czyżby Mickey był....spuszczony?! xD Piękne hop! :D Quote
karolina1 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No śliczne foty:loveu: Widzie niuniek się grzecznie słucha Quote
M&T Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Tak, jest bardzo grzeczny :D ii....uwaga uwaga.....NIE UCIEKA MI JUŻ NA SPACERACH!!! :D:D Quote
M&T Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Znowu dalszy ciąg fotek ^^ A co tam jest? ^^ Wąchanko z posokowcem :D tu miał być Mickey xP ale jak widać stwierdził, że ma dosyć zdjęć xD Quote
Herspri Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Super jest to zdjęcie ze skokiem Micky'iego :-o:loveu: Quote
Ad@ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 super zdjecia:loveu: a to 'hop jest naprawde sliczne:) Quote
M&T Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 wiecej to bedzie jak wroce ze Szwecji! :P I obiecuje, ze jak wroce to nadrobie wszystkie zaleglosci w waszych galeriach :* a na razie dobranoc ^^ Quote
Kasia15 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nowy bannerek dla śliczniutkiego psiaczka :loveu::loveu::loveu: Quote
Atkaaaa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 no nie! Ten baner pobił mój na głowę! :( :D Quote
M&T Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Kasia15']Nowy bannerek dla śliczniutkiego psiaczka :loveu::loveu::loveu: Jejkuuuu!!!!! Jaki on jest prześliczny!!!!! :D:D dziękuję bardzo!!!!! :D:D powiedz mi tylko jak go wstawić :P [quote name='Atkaaaa']no nie! Ten baner pobił mój na głowę! :( :D Kochanie, się gra się ma!! xD [quote name='magda_z']hej! Masz prześlicznego psiaka ;) Dziękuję bardzo :* [quote name='dagusiek']Cześć Wam:bye: Hej hej :* a tak w ogóle to, jak zdążyliście już zapewne zauważyć, wróciłam ze Szwecji :D jutro jadę z najnowszą porcją fotek, bo jutro będzie spacerek :D i właśnie nadrabiam zaległości w waszych galeriach xD buźki :* Quote
M&T Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Atkaaaa napisał(a):I znowu problem ze wstawieniem:diabloti: Ha! A ja też mam nowy od Kasi:loveu::loveu: Ojj tam, cicho! xP Ale mój jest leeeepszy xP Quote
Atkaaaa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 M&T napisał(a):Jejkuuuu!!!!! Jaki on jest prześliczny!!!!! :D:D dziękuję bardzo!!!!! :D:D powiedz mi tylko jak go wstawić :P Kochanie, się gra się ma!! xD I znowu problem ze wstawieniem:diabloti: Ha! A ja też mam nowy od Kasi:loveu::loveu: Quote
Kasia15 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Jejkuuuu!!!!! Jaki on jest prześliczny!!!!! :-D:-D dziękuję bardzo!!!!! :-D:-D powiedz mi tylko jak go wstawić :P Wchodzisz w Panel Uzytkownika następnie klikasz Edytuj podpis i wstawiasz obrazek z kompa lub link, jeśli chcesz zmieć banner. ps. Nie ma za co :lol: Quote
M&T Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Ha! Wyszło mi! Jestem wielka xD A tak poza tym, to mam złą wiadomość :( nie mam zdjęć z dzisiaj, bo zupełnie zapomniałam o tym, że mam aparat ^^'' ale może jeszcze dzisiaj albo jutro jakieś foty zrobię i wstawię :) Quote
Ad@ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 M&T napisał(a):Ha! Wyszło mi! Jestem wielka xD A tak poza tym, to mam złą wiadomość :( nie mam zdjęć z dzisiaj, bo zupełnie zapomniałam o tym, że mam aparat ^^'' ale może jeszcze dzisiaj albo jutro jakieś foty zrobię i wstawię :) Hej:multi: mam nadzieje ze jutro fotki beda P.s ale z ciebie zapominalska:evil_lol: Quote
M&T Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Hej hej! :D Wreszcie mam jakieś fotki :D Byliśmy dzisiaj na działce i zrobiliśmy sesję z dziurawym już frisbee :P To co, zaczynamy? :) Złapięęęę! Prawie mi się udało :D c.d.n. za chwilę :D Quote
M&T Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Chwila przerwy ^^ No wstawaj! Koniec odpoczynku! :D Biegnę do Ciebie!! Quote
M&T Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Gdzie jesteś? Puszczaj!!! Puściła, a teraz cicho się wycofam... ^^ Quote
M&T Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Spróbuj mnie złapać! :D Jak to się zdejmuje?! A co tam jest?? Quote
M&T Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 I ostatnia porcja :D I znowu odpoczynek :) Teraz może ktoś inny się pobawi...Tylko nikogo nie widać... E tam, idę sobie! Sam się pobawię! :D Quote
Recommended Posts