KaRa_ Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 M&T napisał(a):To ty ją znasz?? :-o:-o:-o Byłam w jej hodowli parę dni, a ona wtedy latała w kojcu z braciszkami i czasem biedała wśród ludzi na socjalizacji. Widziałam,że pisałaś,że nie wiesz co to za masc lilak, na forum jest jej siostra i dwóch braci. Quote
M&T Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 KaRa: Mają może galerie? :):) A teraz wreszcie....niespodzianka! Siedziałam nad nią dwa dni :eviltong: A oto efekt: http://lifebymickey.republika.pl/index.html I jak? :cool3: Dobra, to teraz mogę się wreszcie położyć! :multi: :evil_lol: branoc cioteczki :loveu: Quote
crazydaisy Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Świetna stronka, a jaki Mickey wyszkolony :) Quote
M&T Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 hejka :):) Dodałam na stronę Księgę Gości, więc proszę o wpisiki :multi: :evil_lol: i może dzisiaj wreszcie uda mi się zrobić parę fotek Mickiemu ^^ A jutro jedziemy do Elbląga do rodzinki [razem z Mickim] więc też porobię zdjęcia :D Quote
Pusiakowa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 super stronka i fotki! :loveu: Mamo .. a zrobisz mi tez taka? Prosze , prosze! :loveu::loveu: Quote
Pusiakowa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 M&T napisał(a):mogę zrobić :):) Hura! :multi: Quote
Rahl Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ALe fajniasta strona! W jakim "języku" napisana jest strona, html? ;) Samiutka ją robiłaś? :lol: Quote
M&T Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Pusiakowa napisał(a):Hura! :multi: Mogę dać ci link do kursu robienia stronek i możesz sama spróbować zrobić jak chcesz ;) gordonowa napisał(a):ALe fajniasta strona! W jakim "języku" napisana jest strona, html? ;) Samiutka ją robiłaś? :lol: napisana w języku xhtml ;) czyli unowocześniony html :eviltong: sama robiłam, tylko zapożyczyłam szablon, ale go troszkę zmodyfikowałam :) :evil_lol: Quote
Rahl Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 M&T napisał(a):Mogę dać ci link do kursu robienia stronek i możesz sama spróbować zrobić jak chcesz ;) napisana w języku xhtml ;) czyli unowocześniony html :eviltong: sama robiłam, tylko zapożyczyłam szablon, ale go troszkę zmodyfikowałam :) :evil_lol: Ja ten kurs czytałam ze sto razy i ledwo co rozumiem :diabloti: próbowałam zrobić własną stronke, nawet mi taka lekko psełdostrona wyszła... oo, nie słyszałam o tym języku, muszę poszukać w necie :cool3: Quote
M&T Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 dzięki za wpisanie się do księgi Asiu :loveu: a o xhtml masz na http://www.kurshtml.boo.pl i tam masz piękne wytłumaczenie jak założyć stronkę :D Quote
Pusiakowa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 M&T napisał(a):Mogę dać ci link do kursu robienia stronek i możesz sama spróbować zrobić jak chcesz ;) wole nie próbowac! bo wyjdzie mi ochydnie! :shake: Quote
M&T Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 co takie pesymistyczne założenie? Trzeba próbować! :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 M&T napisał(a):co takie pesymistyczne założenie? Trzeba próbować! :eviltong: znalazla sie druga Asia :diabloti::diabloti: . (zajrzyj do swojej ksiegi :cool3: ) Quote
Rahl Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Włąśnie pisałam o tym samouczku :evil_lol: Pusiakowa, ja ciągle próbuje, to może nie jest takie trudne, trzeba tylko wierzć w sibie! mi się raz takie cuś lekkie udało, bez zakładek itp ;) tylko tekst, tło i nagłówek :)) Quote
M&T Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Pusiakowa napisał(a):znalazla sie druga Asia :diabloti::diabloti: . (zajrzyj do swojej ksiegi :cool3: ) Dzięki za wpis córuś :loveu: gordonowa napisał(a):Włąśnie pisałam o tym samouczku :evil_lol: Pusiakowa, ja ciągle próbuje, to może nie jest takie trudne, trzeba tylko wierzć w sibie! mi się raz takie cuś lekkie udało, bez zakładek itp ;) tylko tekst, tło i nagłówek :)) Dziewczyny, jak znajdziecie szablon w necie do www i go wstawicie do programu do tworzenia stron to to jest naprawdę prościutkie!! Tylko trzeba chcieć :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Prosze mamus :loveu: . Asiolin , mi nic nie wyjdzie :shake: :eviltong: . http://www.dogomania.pl/forum/showth...=112936&page=9 Pomózcie! zostalo tylko 5 dni do znalezienia DT! Quote
M&T Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 zrobię ci tylko szablon i podstrony, resztę ty, ok? ;> Quote
Pusiakowa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 M&T napisał(a):zrobię ci tylko szablon i podstrony, resztę ty, ok? ;> Ok , moze mi sie uda... (ale link wyslij mi na PW ok? ) Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 hejo:D fajna stronka:D a dasz nam jakies fotki??:D zdrowa juz jestes?:D Quote
M&T Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 dzięki :loveu: no myślę, że mogę dać, ale musiałabym pstryknąć parę najpierw :evil_lol: prawie zdrowa ;) Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 to popstrykaj troszke:D:D hehe:) o to fajnie ja troszke jestem chora ale jakies tableki sobie biore i jest dobrze:) ale mam troche katar:evil_lol: Quote
Recommended Posts