Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M&T napisał(a):
To ty ją znasz?? :-o:-o:-o

Byłam w jej hodowli parę dni, a ona wtedy latała w kojcu z braciszkami i czasem biedała wśród ludzi na socjalizacji.
Widziałam,że pisałaś,że nie wiesz co to za masc lilak, na forum jest jej siostra i dwóch braci.

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hejka :):)

Dodałam na stronę Księgę Gości, więc proszę o wpisiki :multi: :evil_lol:

i może dzisiaj wreszcie uda mi się zrobić parę fotek Mickiemu ^^
A jutro jedziemy do Elbląga do rodzinki [razem z Mickim] więc też porobię zdjęcia :D

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Hura! :multi:

Mogę dać ci link do kursu robienia stronek i możesz sama spróbować zrobić jak chcesz ;)

gordonowa napisał(a):
ALe fajniasta strona!
W jakim "języku" napisana jest strona, html? ;) Samiutka ją robiłaś? :lol:

napisana w języku xhtml ;) czyli unowocześniony html :eviltong: sama robiłam, tylko zapożyczyłam szablon, ale go troszkę zmodyfikowałam :) :evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):
Mogę dać ci link do kursu robienia stronek i możesz sama spróbować zrobić jak chcesz ;)

napisana w języku xhtml ;) czyli unowocześniony html :eviltong: sama robiłam, tylko zapożyczyłam szablon, ale go troszkę zmodyfikowałam :) :evil_lol:

Ja ten kurs czytałam ze sto razy i ledwo co rozumiem :diabloti: próbowałam zrobić własną stronke, nawet mi taka lekko psełdostrona wyszła...

oo, nie słyszałam o tym języku, muszę poszukać w necie :cool3:

Posted

Włąśnie pisałam o tym samouczku :evil_lol:
Pusiakowa, ja ciągle próbuje, to może nie jest takie trudne, trzeba tylko wierzć w sibie! mi się raz takie cuś lekkie udało, bez zakładek itp ;) tylko tekst, tło i nagłówek :))

Posted

Pusiakowa napisał(a):
znalazla sie druga Asia :diabloti::diabloti: .
(zajrzyj do swojej ksiegi :cool3: )

Dzięki za wpis córuś :loveu:

gordonowa napisał(a):
Włąśnie pisałam o tym samouczku :evil_lol:
Pusiakowa, ja ciągle próbuje, to może nie jest takie trudne, trzeba tylko wierzć w sibie! mi się raz takie cuś lekkie udało, bez zakładek itp ;) tylko tekst, tło i nagłówek :))

Dziewczyny, jak znajdziecie szablon w necie do www i go wstawicie do programu do tworzenia stron to to jest naprawdę prościutkie!! Tylko trzeba chcieć :diabloti: