Sweet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 nie ma za co:) Mickey jest wspaniały:):) heh:) Quote
Pusiakowa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Hej , Hej :loveu: . Tak!. Mickey jest wspanialy :loveu::loveu:! Quote
M&T Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 jeszcze raz dzięki :evil_lol::loveu: A ja mam złe wiadomości :( nie jadę do Wawy :placz::placz::placz::placz: nie mogłam znaleźć żadnej osoby na zastępstwo za Korę, która niestety nie mogła jechać :( no i dupa - nie jadę... Ale może za rok mi się uda :eviltong: W każdym razie jako, że mi się zwolnił czas w weekend to jutro pojadę sobie do Ciapka, a po południu przychodzi kumpela na pierwsze korki z chemii ;) i może pójdę sobie jeszcze na długaśny spacer z Mickim, bo dawno nie byliśmy :cool3: No i jutro będą fotki :) Quote
Rahl Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 och, jaka szkoda :shake: ale pewnie za rok pojedziesz, tym bardziej, że będziesz pełnoletnia :cool3::cool3::evil_lol: Quote
Sweet Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 szkoda:( moze za rok sie uda:):) o to fajnie:D dobra jestes z chemii??:D Quote
M&T Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 gordonowa napisał(a):och, jaka szkoda :shake: ale pewnie za rok pojedziesz, tym bardziej, że będziesz pełnoletnia :cool3::cool3::evil_lol: oj tak, za rok to już wszędzie będę jeździć :evil_lol::evil_lol: xxSweetGirl93xx napisał(a):szkoda:( moze za rok sie uda:):) o to fajnie:D dobra jestes z chemii??:D na pewno się uda :cool3: nom, dosyć :cool3: od początku gimnazjum miałam 6 z chemii :):) Quote
Sweet Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 hehe:) to dobra jestes:) ja maiałam cały czas 5 i mam nadzieje ze to sie nie zmieni:evil_lol: a w liceum ile masz z chemii?:D i czy matma jest trudna w liceum?? Quote
Atkaaaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Martyna!!! Dlaczego ja nic nie iwem... xD BC W Gdyni!! Zabije... dlaczego mi nic nie powiedziałaś... po prostu teraz depresja... ide się powiesic xD Opowiadaj, mow wszystko o niej, z jakiej hodowli? Quote
Martunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Szkoda, że nie pojedziesz na tą wystawę. :( No, ale za rok to będziesz jeździła tamm, gdzie tylko Twoja dusza zapragnie. :diabloti: O musisz być dobra z chemii. :cool3: Quote
Pusiakowa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Hej mamcia :loveu: . o! szkoda :-( . czekam na fotki :lol: (zapraszamy do nas na filmik ;) ) Quote
Kora- Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 M&T napisał(a):oj tak, za rok to już wszędzie będę jeździć :evil_lol::evil_lol: na pewno się uda :cool3: nom, dosyć :cool3: od początku gimnazjum miałam 6 z chemii :):) Z chemi to ona jest suupeeer :D a korki takie fajne daję, że polecam. Z jedynki z chemi wyciągnełam na trójkę, no no w końcu byłam " ponętną "( pojetną) uczennicą, co nie martyno?;p Quote
M&T Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) to dobra jestes:) ja maiałam cały czas 5 i mam nadzieje ze to sie nie zmieni:evil_lol: a w liceum ile masz z chemii? i czy matma jest trudna w liceum?? w 1 liceum miałam 5 z chemii, ale w tym roku muszę dojść znowu do 6 :eviltong: a matma w liceum nie ejst taka trudna pod warunkiem, że masz nauczyciela, który ją ci dobrze wytłumaczy ;) Atkaaaa napisał(a):Martyna!!! Dlaczego ja nic nie iwem... xD BC W Gdyni!! Zabije... dlaczego mi nic nie powiedziałaś... po prostu teraz depresja... ide się powiesic xD Opowiadaj, mow wszystko o niej, z jakiej hodowli? Lexa mieszka w Gdańsku i będzie przyjeżdżać na moje osiedle na weekendy :) dzisiaj też przyjeżdża :multi::multi: a jest z jakiejś hodowli spod Lublina, podobno ta hodowla to jedna z lepszych w Polsce Martunia napisał(a):Szkoda, że nie pojedziesz na tą wystawę. :( No, ale za rok to będziesz jeździła tamm, gdzie tylko Twoja dusza zapragnie. :diabloti: O musisz być dobra z chemii. :cool3: chciałaś powiedzieć na zawody :eviltong: bo na wystawę to jadę :cool3: do Poznania, w listopadzie ;) Eee tam dobra, po prostu ją rozumiem :evil_lol: Kati16 napisał(a):Heloł :D hejka :loveu: deer_1987 napisał(a):No to czekam na fotki :) porobię kilka jak Lexa przyjedzie :loveu: Martynia&Pusio napisał(a):Hej mamcia :loveu: . o! szkoda :-( . czekam na fotki (zapraszamy do nas na filmik ;) ) hej córciuu :loveu::loveu: zaraz do was zajrzymy :lol: Kora- napisał(a):Z chemi to ona jest suupeeer :D a korki takie fajne daję, że polecam. Z jedynki z chemi wyciągnełam na trójkę, no no w końcu byłam " ponętną "( pojetną) uczennicą, co nie martyno?;p Dziękuję Korciu za komplementy :loveu::loveu::loveu: oj tak, jesteś bardzo poNętną uczennicą :diabloti: Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 aa to dobra jestes:D:D a to dobrze ze nie az taka trudna bo chce isc na profli cos z matma:) hehe:) i boje sie ze moze byc ciężko... Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Oj nie gadaj, musisz być dobra z chemii. ^^ Taak, pomyliło mi się, miało być zawody. ;) Foty! :D Quote
Izabela124. Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Hejos ma kochana dziołcho :) Ucałuj Mickeya ode mnie Quote
M&T Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):aa to dobra jestes:D:D a to dobrze ze nie az taka trudna bo chce isc na profli cos z matma:) hehe:) i boje sie ze moze byc ciężko... nie bój się ;) ważne, żebyś dobrze rozumiała matmę i żeby trafił ci się dobry nauczyciel :lol: wtedy będzie loozik ^^ Martunia napisał(a):Oj nie gadaj, musisz być dobra z chemii. ^^ Taak, pomyliło mi się, miało być zawody. ;) Foty! :D tak tylko troszkę :evil_lol: fotki zaraz będą, tylko najpierw je pozmniejszam :lol: Izabela124. napisał(a):Hejos ma kochana dziołcho :) Ucałuj Mickeya ode mnie hejka kochana :loveu::loveu: A ty wycałuj pustego Bobisia :evil_lol: :loveu: Quote
M&T Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 macie tutaj jedną fotkę, jak wyglądało dzisiejsze przywitanie Mickiego z Lexą :eviltong: a resztę wstawię jutro, bo jestem już dosyć zmęczona i idę spać ;) dogobranoc :*:* Quote
Pusiakowa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Przywitali sie tak samo jak na spacerku :loveu: . Niezapomne naszego spacerku! :p :loveu: Quote
crazydaisy Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 M&T napisał(a):macie tutaj jedną fotkę, jak wyglądało dzisiejsze przywitanie Mickiego z Lexą :eviltong: a resztę wstawię jutro, bo jestem już dosyć zmęczona i idę spać ;) http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/P9060282.jpg Mickey znalazł sobie świetną koleżankę do zabaw :) Czekamy na więcej fotek. Quote
Tepes Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Witamy laskę i przystojniaka:evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts