Sweet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 hej :) jak po pierwszym dniu w szkole??:D miałas plan napisac babo jedna...:evil_lol: sliczne fotki:D i gdzie znowu znikasz? Quote
M&T Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 już jestem :cool3: w szkole było mega nudno, tylko na niemieckim robiliśmy temat, ale jutro już zaczynamy na historii pracować ze źródłami :placz: mój plan na prośbę Grillki kochanej :eviltong:: pn 8.00-14.25 1. matma 2. polski 3. gegra 4. biologia 5. w-f 6. w-f 7. fizyka wt 8.55-14.25 1. polski 2. polski 3. gegra 4. hista 5. niemiecki 6. niemiecki śr 8.00 - 15.20 1. hista 2. hista 3. polski 4. matma 5. chemia 6. angielski 7. w-f 8. biologia czw 8.00 - 14.25 1. matma 2. chemia 3. hista 4. religia 5. gegra 6. gegra 7. angielski pt 8.00 - 15.20 1. religia 2. polski 3. polski 4. angielski 5. matma 6. PP 7. biologia 8. fizyka proszę :evil_lol: a chcecie wiedzieć jak bosko będą wyglądały moje zajęcia dodatkowe? :eviltong: Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 plan nie masz wcale taki zły:) heh:) jak bedą wygladac twoje zajęcia dodatkowe??:D Quote
Martunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Urocza jest ta borderka. :loveu: Nawet nie jest zły ten plan lekcji. :eviltong: Quote
Rahl Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Co do planu lekcji nie bede sie wypowiadać bo... większości z tych przedmiotów nie mam :evil_lol: Ale widzę, że dużo przedmiotów masz "podwójnych" :cool3: http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/P8310127.jpg świetne zdjęcie ! ;) Quote
M&T Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 mi się nie podoba :eviltong: a moje zajęcia dodatkowe: pn: tai chi 18.00 wt. angielski 17.20 śr: tai chi 18.00 czw: angielski 17:20 pt: daję korki z chemii sb: daję korki z chemii i angola ndz: szkolenia z Mickim do dogoterapii [jeśli przejdziemy treningi próbne] zapewne o godz. 10.00 :eviltong: a teraz wybaczcie, ale muszę iść poćwiczyć tai chi :) będę za jakieś pół godzinki i wtedy wstawię następną porcję fotek :cool3: Quote
Pusiakowa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Hej Mamus! :loveu::loveu: . Pare dni mnie nie bylo a tu juz 200! :cool1: Gratulacje! ;) . widze ze Mickey ma nowego kolege/kolezanke .. nie doczytalam :oops: . http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/P8310162.jpg :loveu::loveu: . Slemy buziaczki :loveu: . Ps: co do planu nie bede sie wypowiadac z tego samego powodu co Asiolinek :cool3: . Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 to mas sporo tych zajęć dodatkowych.. eh:) a w sobote jedziesz do wawy??:D a nie doszedł filmik do ciebie juz i list?:D Quote
M&T Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Hej Mamus! :loveu::loveu: . Pare dni mnie nie bylo a tu juz 200! :cool1: Gratulacje! ;) . widze ze Mickey ma nowego kolege/kolezanke .. nie doczytalam :oops: . http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/P8310162.jpg :loveu::loveu: . Slemy buziaczki :loveu: . Ps: co do planu nie bede sie wypowiadac z tego samego powodu co Asiolinek :cool3: . Hejka córcia :loveu: dzięki za gratki :lol::loveu: a co do Lexi to jest sunia brata mojej sąsiadki :eviltong: i ta sąsiadka będzie brała Lexi na weekendy do siebie, więc Mickey będzie miał super towarzycho na spacery :multi::multi: xxSweetGirl93xx napisał(a):to mas sporo tych zajęć dodatkowych.. eh:) a w sobote jedziesz do wawy??:D a nie doszedł filmik do ciebie juz i list?:D no "troszkę" ich mam :evil_lol::evil_lol: właśnie mój wyjazd zawisł na jednej nitce :placz::placz: bo Kora nie może jechać, a jak nie znajdę osoby towarzyszącej to nie będę mogła jechać :placz::placz: a list jeszcze nie dotarł :-( Quote
AngelsDream Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 O bu.... :( Ale ja się już nastawiłam. Quote
M&T Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 ja też :placz::placz: ale spokojnie, mam parę kumpel w zanadrzu, które zawsze są chętne na wyjazdy, więc jeszcze nie wszystko stracone :modla: Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 :(:( ojej:( napewno ktos pojedzie z tobą..:) a nocleg juz znalazłas?? a o płyte pytam bo do żulki juz wczoraj doszła:):) hehe:) Quote
M&T Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::(:( ojej:( napewno ktos pojedzie z tobą..:) a nocleg juz znalazłas?? a o płyte pytam bo do żulki juz wczoraj doszła:):) hehe:) no już jedna z kumpeli pyta się mamy, czy może jechać i jutro w szkole da mi odpowiedź :) oby się jej mama zgodziła :modla: a na nocleg przygarnęła nas AngelsDream za co jestem jej bardzo wdzięczna :Rose::Rose: :loveu: deer_1987 napisał(a):Duzo fotek -ale sie postaralas :D zaraz będzie jeszcze więcej :cool3::cool3: Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 aa:):) to fajnie oby sie udało:D:D heh:) a ja tez chce do wawy :placz::placz: i na koniec wrzesnia do wrocławia :placz::placz: eh.. ale mama mnie nie puści:( Quote
M&T Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 ja też chce do W-wy! :placz: :evil_lol: a teraz duuużo fotek :cool3: Quote
Rahl Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a): i na koniec wrzesnia do wrocławia :placz::placz: eh.. ale mama mnie nie puści:( Ale gdybyś jej powieziała, że u mnie możesz się zatrzymać, zjeść itp. to nie zadziała? ;) Quote
Sweet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 gordonowa napisał(a):Ale gdybyś jej powieziała, że u mnie możesz się zatrzymać, zjeść itp. to nie zadziała? ;) wiesz co raczej wątpie ze sie zgodzi moge zapytac ale raczej nic z tego nie wyjdzie... niestety... w wakacje to moze jeszcze ale to rok szkolny juz :( sliczne fotki:D masz takie duzy ogródek??:D Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Jak szaleją jakie zembiska toż to piranie nie psy:evil_lol: Quote
M&T Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a): sliczne fotki:D masz takie duzy ogródek??:D dzięki :loveu: to nie ogródek, to dróżka za naszym blokiem ;) bo tam są działki i musi być jakiś dojazd :) [a że działki mają osoby z naszego bloku to prawie żadnych samochodów nie ma :evil_lol:] a tu tatuś mył samochód i Lexi spodobała się kałuża brudu pod kołami :evil_lol: Quote
Recommended Posts