M&T Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 ale najpierw chcecie wytłumaczenie o co chodzi czy fotki? :cool3: Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 jakie wytłumaczenie?? fotki:) bo nie kapuje juz o co ci chodzi:P Quote
taxelina Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 i odp mi w moim watku na pytanie do ciebie :P Quote
M&T Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):jakie wytłumaczenie?? fotki:) bo nie kapuje juz o co ci chodzi:P no bo, żebyście skumali fotki to muszę najpierw wytłumaczyć o co chodzi :eviltong: i pytam się czy najpierw chcecie fotki czy ich wytłumaczenie :evil_lol: deer_1987 napisał(a):i odp mi w moim watku na pytanie do ciebie :P jakie pytanie? :hmmmm: Quote
taxelina Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 no to najpierw wytlumaczenie :P pytanie co slychac zadalam u siebie :P Quote
M&T Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 aha :evil_lol: ale już odpowiedziałam xD no to najpierw wytłumaczenie :cool3: więc... Dzisiaj na naszym osiedlu pojawiła się prześliczna, pięcio miesięczna sunia border collie - Lexi :loveu::loveu: no po prostu boska była! :loveu: nasza sąsiadka wzięła ja od swojego brata na jeden dzień :) i jak Lexi zobaczyła tylko Mickiego to jak zaczęła się z nim bawić! I on z nią :) Normalnie bawili się przez bite 2 godz. bez przerwy :loveu: a jak Mickey poszedł się do domu napić wody [bo bawili się na zewnątrz] to ona za nim pognała, bo nie chciała go opuszczać :evil_lol: A zaraz zobaczycie fotki :cool3: Quote
taxelina Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 fotki! wyjasnienie jest nad Twoim postem :P Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 o juz widziałam:) hehe:) to teraz fotki:) a mnie zastanawia co wszyscy widzą w border collie:roll: Quote
M&T Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 jak to co kochana! One są przepiękne :loveu::loveu: i do tego ten charakter :loveu: a tu macie jedno foto na zachętę :cool3: Mickey z Lexi :) więcej wam na razie nie dam :eviltong: bo muszę je pozmniejszać ;) Quote
taxelina Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Lubie ogladac zdjecia z zabaw, dlatego brakuje nam kogos do zabaw :( Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 a mi tam sie nie podobają:evil_lol: nie to że brzydkie sa bo ja uwielbiam wszystkie psy ale jakos tak nie przypadły mi do gustu... najbardziej kocham yorki(ale te wieksze jak kabi) i westy:loveu: super fotkaD:D Quote
M&T Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 deer_1987 napisał(a):Lubie ogladac zdjecia z zabaw, dlatego brakuje nam kogos do zabaw :( też lubię fotki z zabaw :) a nie macie jakiś znajomych z pieskami? ;) xxSweetGirl93xx napisał(a):a mi tam sie nie podobają:evil_lol: nie to że brzydkie sa bo ja uwielbiam wszystkie psy ale jakos tak nie przypadły mi do gustu... najbardziej kocham yorki(ale te wieksze jak kabi) i westy:loveu: super fotkaD:D każdy ma swój gust :) ja kocham wszystkie futrzaki :loveu::loveu: a borderki dodatkowo kocham za ten ich przyjacielski i nieokiełznany charakterek :loveu: :) [ale i tak nigdy nie przebiją moich kochanych bernenów :loveu:] moja kumpela ma westa :cool3: dzięki :loveu: Quote
taxelina Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 pisalam kiedys ze tu nie ma czegos takiego jak wspolne spacery.. kazdy ma swoje zycie, swojego psa.. :( Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 hehe:) berneny też są boskie:loveu: hehe;) o fajnie:D u mnie jest kilka westów w swarzędzu ale szczerze mówic nie znam nikogo kto go ma tylko czasem widuje... Quote
M&T Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 deer_1987 napisał(a):pisalam kiedys ze tu nie ma czegos takiego jak wspolne spacery.. kazdy ma swoje zycie, swojego psa.. :( a no tak, zapomniałam :( współczucia :glaszcze: xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) berneny też są boskie:loveu: hehe;) o fajnie:D u mnie jest kilka westów w swarzędzu ale szczerze mówic nie znam nikogo kto go ma tylko czasem widuje... westy są śliczniusie, tylko śmieszą mnie te ich wielkie łby :evil_lol: a tak w ogóle to resztę fotek z Lexi dodam chyba jutro, bo teraz juz muszę spadać z kompa :( Quote
M&T Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 lecę spać dogobranoc kochane cioteczki :hand: :loveu: Quote
Martunia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Szkoda, poczekamy na jutro. :) Dobranoc. :loveu: Quote
AngelsDream Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Wrócilismy i się witamy, przejrzałam zdjęcia :) Quote
Martunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Hej Wam! :hand: Jak tam po pierwszym dniu w szkole? :eviltong: Czekamy na zdjęcia. ^^ Quote
Recommended Posts