Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
jakie wytłumaczenie??
fotki:) bo nie kapuje juz o co ci chodzi:P

no bo, żebyście skumali fotki to muszę najpierw wytłumaczyć o co chodzi :eviltong: i pytam się czy najpierw chcecie fotki czy ich wytłumaczenie :evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
i odp mi w moim watku na pytanie do ciebie :P

jakie pytanie? :hmmmm:

Posted

aha :evil_lol: ale już odpowiedziałam xD

no to najpierw wytłumaczenie :cool3:
więc... Dzisiaj na naszym osiedlu pojawiła się prześliczna, pięcio miesięczna sunia border collie - Lexi :loveu::loveu: no po prostu boska była! :loveu: nasza sąsiadka wzięła ja od swojego brata na jeden dzień :) i jak Lexi zobaczyła tylko Mickiego to jak zaczęła się z nim bawić! I on z nią :) Normalnie bawili się przez bite 2 godz. bez przerwy :loveu: a jak Mickey poszedł się do domu napić wody [bo bawili się na zewnątrz] to ona za nim pognała, bo nie chciała go opuszczać :evil_lol:

A zaraz zobaczycie fotki :cool3:

Posted

jak to co kochana! One są przepiękne :loveu::loveu: i do tego ten charakter :loveu:

a tu macie jedno foto na zachętę :cool3:

Mickey z Lexi :)

więcej wam na razie nie dam :eviltong: bo muszę je pozmniejszać ;)

Posted

a mi tam sie nie podobają:evil_lol:
nie to że brzydkie sa bo ja uwielbiam wszystkie psy ale jakos tak nie przypadły mi do gustu... najbardziej kocham yorki(ale te wieksze jak kabi) i westy:loveu:
super fotkaD:D

Posted

deer_1987 napisał(a):
Lubie ogladac zdjecia z zabaw, dlatego brakuje nam kogos do zabaw :(

też lubię fotki z zabaw :)
a nie macie jakiś znajomych z pieskami? ;)

a mi tam sie nie podobają:evil_lol:
nie to że brzydkie sa bo ja uwielbiam wszystkie psy ale jakos tak nie przypadły mi do gustu... najbardziej kocham yorki(ale te wieksze jak kabi) i westy:loveu:
super fotkaD:D

każdy ma swój gust :) ja kocham wszystkie futrzaki :loveu::loveu: a borderki dodatkowo kocham za ten ich przyjacielski i nieokiełznany charakterek :loveu: :) [ale i tak nigdy nie przebiją moich kochanych bernenów :loveu:]

moja kumpela ma westa :cool3:

dzięki :loveu:

Posted

hehe:)
berneny też są boskie:loveu:
hehe;)
o fajnie:D u mnie jest kilka westów w swarzędzu ale szczerze mówic nie znam nikogo kto go ma tylko czasem widuje...

Posted

deer_1987 napisał(a):
pisalam kiedys ze tu nie ma czegos takiego jak wspolne spacery.. kazdy ma swoje zycie, swojego psa.. :(

a no tak, zapomniałam :( współczucia :glaszcze:

hehe:)
berneny też są boskie:loveu:
hehe;)
o fajnie:D u mnie jest kilka westów w swarzędzu ale szczerze mówic nie znam nikogo kto go ma tylko czasem widuje...

westy są śliczniusie, tylko śmieszą mnie te ich wielkie łby :evil_lol:

a tak w ogóle to resztę fotek z Lexi dodam chyba jutro, bo teraz juz muszę spadać z kompa :(