Tepes Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Witam:multi: Co ciekawego słychać:)? A może jakieś fotki hm:evil_lol: Quote
Rahl Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 M&T napisał(a): Nie, dziękuję, obejdzie się bez :evil_lol: Czemu się wyśmiewają? :mad: Chociaż ze mnie też się wyśmiewają, ale nie z powodu wieku [bo teraz to każdy się mnie pyta co chcę robić w przyszłości :shake:] tylko uważają, że robię ogromny błąd kierując się w stronę zwierząt, bo z tego nie da się wyżyć... ciągle to słyszę :angryy: Jak nie trzeba, to nie :shake: :evil_lol: A bo po pierwsze za młoda a po drugie to dokładnie to samo co ty... Zazdroszcze ci spacerku! Jak było :)? Quote
Tengusia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 przyszlam i uciekam walczyc o dobry dom dla benka :-( Quote
M&T Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Martunia']Hej! :hand: Co u Was? hejka :hand: u nas super, jesteśmy zmęczeni po spacerku z Martynką i Pusiem :loveu: a ja dodatkowo po grabieniu naszych ogródków :eviltong: [quote name='diabelkowa']dokladnie... ja chce do pierwszej klasy liceum!!!!!! ja do pierwszej broń boże :evil_lol: zobaczymy jak reszta minie, to później będę wybierać, w której chciałabym się znaleźć :evil_lol: [quote name='xxSweetGirl93xx']hejo:) o to fajnie ze juz po spacerku:D fajnie pewnie było:) hehe:) fotki:D hejka :loveu: było super :multi: fotki wstawię, jak wszystkie pozmniejszam i niektóre wymagają lekkiego obrobienia ;) [quote name='Acctiually']Witam:multi: Co ciekawego słychać? A może jakieś fotki hm:evil_lol: hejka :loveu: tak jak wyżej pisałam :evil_lol: fotki będą jak pozmniejszam :D [quote name='gordonowa']Jak nie trzeba, to nie :shake: :evil_lol: A bo po pierwsze za młoda a po drugie to dokładnie to samo co ty... Zazdroszcze ci spacerku! Jak było :)? Nie wiem, czemu ludzie reagują tak na wzmiankę o zajmowaniu się zwierzętami :shake: Tak jak wyżej pisałam - było super :loveu::loveu: [quote name='Tengusia']przyszlam i uciekam walczyc o dobry dom dla benka :-( hejka :loveu: oby szybko znalazł domek :modla: [quote name='deer_1987'] Ide wybrac foty zeby ddoac :D zaraz będziesz miała jeszcze większy wybór :evil_lol: Quote
Martunia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 O no to musiał być fajny spacerek. :) Masz zdjęcia? :cool3: Czekamy. Quote
M&T Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 deer_1987 napisał(a):A ja juz 12 mam :P ooo, to nieźle :evil_lol::evil_lol: Martunia napisał(a):O no to musiał być fajny spacerek. :) Masz zdjęcia? :cool3: Czekamy. czekajcie czekajcie, bo niektóre fajniutkie są :evil_lol: :loveu::loveu: Quote
taxelina Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 ale u niektorych 33 to dawaj foty :D dobiore :D Quote
Pusiakowa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Tez ci dziekuje mamusiu :loveu:!. Mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie spotkamy! :loveu: Quote
Martunia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Nie no, coraz bardziej nas trzymasz w napięciu z tymi fotami. :eviltong: Wstawiaj! :D Quote
M&T Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 hello :cool3: mam dla was pierwsze fotki :cool3: Puszek :loveu: córcia i Puszek :) Mickey :loveu: Quote
Tepes Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 O spotkałyście się:)fajnie!!:) więcej więcej:P Quote
Rahl Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 OMG, jaki Puszek jest mały :crazyeye: :evil_lol: WIęcej zdjęć!! ;) Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 sliczne:) no puszek rzeczywiscie mały:) hehe:) Quote
Tepes Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 No w sumie mały jest:D Wydawał się na większego:P Quote
Martunia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Też myślałam, że Puszek większy. :D Więcej zdjęć! :multi: Quote
M&T Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 też jak go zobaczyłam, to aż się zdziwiłam, że taki mały :evil_lol: ale jaki słodkiii :loveu: następna porcyjka :evil_lol: [będę was tak męczyć :diabloti:] Mickey pierwsza zabawa naszych psiaków :loveu: Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 no ale duzo mniejszy od mickey'a nie jest:evil_lol: jak sie bawią:D nie mecz nas no:( Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/P8300023.jpg normalnie jakie podobieństwo:D a zwrociłas uwage na to dziecko w tle co sie bawi jak na koniec pozuje bo mysle ze jej robisz zdjecie:evil_lol: Quote
Recommended Posts