M&T Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 ja nie spamuję, ja tylko...wymieniam się poglądami :bigcool: Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a):Nie spamować mi tu laski :mad: :diabloti: my nie spamujemy my tylko nabijamy ci troche stronek xP . Quote
M&T Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 a później ludzie mówią, że tu fotek nie ma, a to wszystko wasza wina :mad: Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a):a później ludzie mówią, że tu fotek nie ma, a to wszystko wasza wina :mad: cicho tam! :cool3: jutro beda niech sie ciesza! :razz: . Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a): Hej Izaa :loveu::loveu::loveu: proszę bardzo, jak je tylko zobaczyłam, to od razu pomyślałam o tobie :evil_lol: Mickey ucałowany, a śpiochy przesypiają wakacje :diabloti: my też tęsknimy :placz: mój tata dzisiaj do Suwałk pojechał :cool3: :evil_lol: Hihi To mogłaś jechac z nim i do mnie wpaśc Pozdrów je ode mnie:loveu: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 hehe ta jasne wymieniasz poglądy:evil_lol: hehe:) dobre sobie:) ale gdyby nas tu nie bylo to bys nie miała z kim ich wymieniac wiec siedź cicho:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 A tak wogle to spoxnione 100lat:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
taxelina Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a):Jasne, będzie nam bardzo miło :loveu: dodam juz jutro bo cos nie mam cierpliwosci dzisiaj na kompa..:angryy: Quote
M&T Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):cicho tam! :cool3: jutro beda niech sie ciesza! :razz: . w sumie racja :evil_lol::evil_lol: Izabela124. napisał(a):Hihi To mogłaś jechac z nim i do mnie wpaśc Pozdrów je ode mnie:loveu: nie mogłam, bo dowiedziałam się o tym dopiero dzisiaj po północy :eviltong: bo gdybym wiedziała wcześniej, to już bym pewnie do ciebie dzwoniła o spotkanie :evil_lol::loveu: xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe ta jasne wymieniasz poglądy:evil_lol: hehe:) dobre sobie:) ale gdyby nas tu nie bylo to bys nie miała z kim ich wymieniac wiec siedź cicho:evil_lol: na pewno chcesz, żebym siedziała cicho....? :cool1: :diabloti: Izabela124. napisał(a):A tak wogle to spoxnione 100lat:multi::multi::multi::multi::multi: dziękuję kochana :loveu::loveu::loveu: deer_1987 napisał(a):dodam juz jutro bo cos nie mam cierpliwosci dzisiaj na kompa..:angryy: ok, rozumiem, też tak czasem mam :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 oj no nie dosłownie :evil_lol: DOBRANOC BABUNIU:*:* mówiłam ci juz ze wysłałam dzisiaj tą płytke i list?:D:D ciekawe kiedy dojdzie...:) Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a):w sumie racja :evil_lol::evil_lol: zawsze trza sie sluchac corci :loveu: :diabloti: . Quote
M&T Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):oj no nie dosłownie :evil_lol: DOBRANOC BABUNIU:*:* mówiłam ci juz ze wysłałam dzisiaj tą płytke i list?:D:D ciekawe kiedy dojdzie...:) no to dobrze, że nie dosłownie :evil_lol: dzięki kochana, mam nadzieję, że dojdzie jak najszybciej :loveu: dogobranoc grillusiu :loveu: Martynia&Pusio napisał(a):zawsze trza sie sluchac corci :loveu: :diabloti: . to mamusi się trzeba słuchać, a nie na odwrót :evil_lol::evil_lol: gordonowa napisał(a):Co tam toffi :)? nie uwierzysz, jak to powiem, ale dzisiaj zachciało mi się iść do szkoły :diabloti: i zaczynam myśleć, czy by w przyszłości nie pójść na zoopsychologię :) Quote
Rahl Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a): nie uwierzysz, jak to powiem, ale dzisiaj zachciało mi się iść do szkoły :diabloti: i zaczynam myśleć, czy by w przyszłości nie pójść na zoopsychologię :) Jezu, zmierz sobie temperature :crazyeye::crazyeye: :evil_lol: Hmmm... ciekawe :) Ja tak co do odległych planów też planuję studia "zwierzęce", ale do tego jeszcze kuuuuupa czasu ;) Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='M&T']to mamusi się trzeba słuchać, a nie na odwrót :evil_lol::evil_lol: nie uwierzysz, jak to powiem, ale dzisiaj zachciało mi się iść do szkoły :diabloti: i zaczynam myśleć, czy by w przyszłości nie pójść na zoopsychologię :) Jak ja bym sie ciebie sluchala to bym daleko nie zaszla :diabloti::evil_lol: . ło Jezu Tofiś!. wez jakieś leki !. szkoły ci się zachciało .. zobaczysz ze jeszcze nie raz ci się odechce ;P . ! A ja sie w trace do tematu :eviltong: . Tez mysle o studiach zwierzecych :multi:!. Ale jak to powiedziala Asia: do tego jeszcze kuuuuupa czasu . Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='M&T']to mamusi się trzeba słuchać, a nie na odwrót :evil_lol::evil_lol: nie uwierzysz, jak to powiem, ale dzisiaj zachciało mi się iść do szkoły :diabloti: i zaczynam myśleć, czy by w przyszłości nie pójść na zoopsychologię :) Jak ja bym sie ciebie sluchala to bym daleko nie zaszla :diabloti::evil_lol: . ło Jezu Tofiś!. wez jakieś leki !. szkoły ci się zachciało .. zobaczysz ze jeszcze nie raz ci się odechce ;P . ! A ja sie wtrace do tematu :eviltong: . Tez mysle o studiach zwierzecych :multi:!. Ale jak to powiedziala Asia: do tego jeszcze kuuuuupa czasu . Quote
M&T Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='gordonowa']Jezu, zmierz sobie temperature :crazyeye::crazyeye: :evil_lol: Hmmm... ciekawe :) Ja tak co do odległych planów też planuję studia "zwierzęce", ale do tego jeszcze kuuuuupa czasu ;) No co, nie można chcieć iść do szkoły? :diabloti: niby kupa czasu, a nawet się nie obejrzysz, jak już liceum będziesz kończyć :eviltong: [quote name='Martynia&Pusio']Jak ja bym sie ciebie sluchala to bym daleko nie zaszla :diabloti::evil_lol: . ło Jezu Tofiś!. wez jakieś leki !. szkoły ci się zachciało .. zobaczysz ze jeszcze nie raz ci się odechce ;P . ! A ja sie w trace do tematu :eviltong: . Tez mysle o studiach zwierzecych :multi:!. Ale jak to powiedziala Asia: do tego jeszcze kuuuuupa czasu . Uwaga, bo przyjdzie foch za takie odzywki, młoda damo! :mad: :diabloti: na pewno mi się odechce, ale na początku roku zawsze jestem optymistką :evil_lol: jejciu, wszystkie myślimy o zwierzęcych studiach :multi: ale ja na pewno nie chcę iść na weterynarię, a niestety wszystko co z psami jest to się wiąże z tym kierunkiem :( a ja teraz lecę spać :) dogobranoc kochane :loveu: Quote
Rahl Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a):No co, nie można chcieć iść do szkoły? :diabloti: niby kupa czasu, a nawet się nie obejrzysz, jak już liceum będziesz kończyć :eviltong: dogobranoc kochane :loveu: Może chcesz zimny okład? :evil_lol: Wiem, wiem, ale już się przyzwycziłam aby mówić kupa czasu bo każdy komu powiem o moich planach na przyszłość się wyśmiewa ze mnie :placz: no papa tofiś :loveu: Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a): Uwaga, bo przyjdzie foch za takie odzywki, młoda damo! :mad: :diabloti: na pewno mi się odechce, ale na początku roku zawsze jestem optymistką :evil_lol: jejciu, wszystkie myślimy o zwierzęcych studiach :multi: ale ja na pewno nie chcę iść na weterynarię, a niestety wszystko co z psami jest to się wiąże z tym kierunkiem :( a ja teraz lecę spać :) dogobranoc kochane :loveu: Odezwala sie dorosla :diabloti: . Przeciez wiesz ze zartuje :loveu: . Lubie sobie pozartowac ... nic nie poradze ze mam taki charakter :eviltong: . :multi: . Ja sie nie nadaje na weteryniarza .. 1. gdybym miala zaszczepic zwierzaka nigdy w zyciu nie wbilabym mu igly do skóry ! 2. gdybym zobaczyla duza ilosc krwi padlabym na miejscu! ogólnie Nie nadaje sie :eviltong: Ja zaraz tez lece .. :) musimy sie wyspac na jutrzejszy spacerek :p . Dogobranoc Mamciu :loveu: . Do zobaczenia jutro ! Quote
M&T Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Izabela124. napisał(a):A kiedy będą jakieś fotki? Dzisiaj :cool3::cool3: Martynia&Pusio napisał(a):Odezwala sie dorosla :diabloti: . Przeciez wiesz ze zartuje :loveu: . Lubie sobie pozartowac ... nic nie poradze ze mam taki charakter :eviltong: . :multi: . Ja sie nie nadaje na weteryniarza .. 1. gdybym miala zaszczepic zwierzaka nigdy w zyciu nie wbilabym mu igly do skóry ! 2. gdybym zobaczyla duza ilosc krwi padlabym na miejscu! ogólnie Nie nadaje sie :eviltong: Ja zaraz tez lece .. :) musimy sie wyspac na jutrzejszy spacerek :p . Dogobranoc Mamciu :loveu: . Do zobaczenia jutro ! No starsza od ciebie :evil_lol::evil_lol: wiem, córcia, wiem, my to takie żartownisie :loveu: a wetem dokładnie z tego samego powodu nie mogłabym zostać :eviltong: Za dwie godzinki się spotykamy :cool3::loveu::loveu: gordonowa napisał(a):Może chcesz zimny okład? :evil_lol: Wiem, wiem, ale już się przyzwycziłam aby mówić kupa czasu bo każdy komu powiem o moich planach na przyszłość się wyśmiewa ze mnie :placz: no papa tofiś :loveu: Nie, dziękuję, obejdzie się bez :evil_lol: Czemu się wyśmiewają? :mad: Chociaż ze mnie też się wyśmiewają, ale nie z powodu wieku [bo teraz to każdy się mnie pyta co chcę robić w przyszłości :shake:] tylko uważają, że robię ogromny błąd kierując się w stronę zwierząt, bo z tego nie da się wyżyć... ciągle to słyszę :angryy: Quote
M&T Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 my już po spacerku jesteśmy :cool3: dziękuję ci córuniu, super było :loveu::loveu: ale fotki dam, jak coś zjem i pograbię ogródki nasze :) Quote
diabelkowa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 M&T napisał(a): niby kupa czasu, a nawet się nie obejrzysz, jak już liceum będziesz kończyć :eviltong: dokladnie... ja chce do pierwszej klasy liceum!!!!!! Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 hejo:) o to fajnie ze juz po spacerku:D fajnie pewnie było:):) hehe:) fotki:D:D Quote
Recommended Posts