Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Acctiually']Witamy:multi: Może jakieś fotki?;D byly wczoraj ;) . i moge cie zapewnic ze beda jutro :lol: .:razz: Quote
Tepes Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ojojoj o wybaczenie prosze ale tak było zagadane ę wracać mi sie nie chciało:P Super fotki:loveu: http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/P8280137.jpg Mickey się sklonował:evil_lol: Quote
M&T Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 to one tak gadają :diabloti::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a):to one tak gadają :diabloti::diabloti: no chyba nie mówisz o swojej oddanej córci? :diabloti::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a):też :diabloti::diabloti: alez matka :mad:. Przecie musielismy obgadac jutrzejszy spacerek :cool3: . Quote
M&T Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 no dobra, córuś, to wybaczam :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a):no dobra, córuś, to wybaczam :evil_lol: w koncu odezwala sie milosc w wyrodnej matce :diabloti::diabloti::evil_lol: . Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Hej mój Toffiś:loveu::multi: Ale miałam nadrabiania u ciebie, dzięki za fotki szetlandów z wystawy:loveu: Ucałuj mego kochanego Mickeya ode mnie:loveu: Jak śpiochy się miewają?:cool3: Tęsknię za wami:placz: Quote
taxelina Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Moge Was dodac do znajomych na mojej stronie? http://www.sherry-niunia.home.pl/ oczywsicie napisze kto jest wlascicielem i autorem zdjec :D :D Quote
M&T Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']w koncu odezwala sie milosc w wyrodnej matce :diabloti::diabloti::evil_lol: . osz ty, dostanie ci się za to :mad: :evil_lol::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hej mój Toffiś:loveu::multi: Ale miałam nadrabiania u ciebie, dzięki za fotki szetlandów z wystawy:loveu: Ucałuj mego kochanego Mickeya ode mnie:loveu: Jak śpiochy się miewają?:cool3: Tęsknię za wami:placz: Hej Izaa :loveu::loveu::loveu: proszę bardzo, jak je tylko zobaczyłam, to od razu pomyślałam o tobie :evil_lol: Mickey ucałowany, a śpiochy przesypiają wakacje :diabloti: my też tęsknimy :placz: mój tata dzisiaj do Suwałk pojechał :cool3: :evil_lol: [quote name='deer_1987']Moge Was dodac do znajomych na mojej stronie? http://www.sherry-niunia.home.pl/ oczywsicie napisze kto jest wlascicielem i autorem zdjec :D :D Jasne, będzie nam bardzo miło :loveu: A tak w ogóle to fotek jednak nie będzie, bo bateria padła :placz: ale jutro ze spacerku z Martynką będą :multi: :loveu: Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a):osz ty, dostanie ci się za to :mad: :evil_lol::evil_lol: A tak w ogóle to fotek jednak nie będzie, bo bateria padła :placz: ale jutro ze spacerku z Martynką będą :multi: :loveu: przeciez wiesz ze zartuje :loveu: . Kocham Cie mamusiu :loveu::loveu: . juz sie nie moge doczekac :loveu: :multi:!. Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a):u nas dobrze, dzisiaj będzie małe szkolonko :cool3: i będą filmiki! :multi: znaczy nie mówię, że na pewno, bo to zależy, czy uda mi się namówić kumpelę, żeby je nakręciła :evil_lol: O filmiki? Będą? :cool3: M&T napisał(a):A tak w ogóle to fotek jednak nie będzie, bo bateria padła :placz: ale jutro ze spacerku z Martynką będą :multi: :loveu: To czekamy na jutro, na fotki! :) Quote
M&T Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):przeciez wiesz ze zartuje :loveu: . Kocham Cie mamusiu :loveu::loveu: . juz sie nie moge doczekac :loveu: :multi:!. też cie kocham córuś :loveu::loveu: ja też :cool3: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 witam Babuniu:loveu: heh:) co tam??:D to czekamy na jutro na zdjecia:D duzo zdjec:D:D heh:) Quote
M&T Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 hej grilka :evil_lol: :loveu: nudno jest :eviltong: oj, jutro będzie duuuużo fotek - z dwóch aparatów :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 no strasznie nudno:evil_lol: no to fajnie:D:D Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 M&T napisał(a):hej grilka :evil_lol: :loveu: nudno jest :eviltong: oj, jutro będzie duuuużo fotek - z dwóch aparatów :evil_lol: u mnie tez beda fotki :loveu: . :lol: jesli programy do ladowania zdjec w koncu mnie polubia :-( . i jesli Miki i Pusior sie polubia :cool3: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 napewno sie polubią:D:D a załaduj w fotosiku w takim razie:D:D heh:) mi sie tam ładują:D bo photobucket nie chce wcale ładowac...;/ Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):napewno sie polubią:D:D a załaduj w fotosiku w takim razie:D:D heh:) mi sie tam ładują:D bo photobucket nie chce wcale ładowac...;/ oby , oby! :cool3: próbowalam na fotobukecie , imageszaku , fotosiku ;/ . imageszak zaladowal mi ostatnio trzy zdjecia!. zem sie ucieszyla :roll: . Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 to moze zmniejszaj na kompie zdjecia a potem wgrywaj bo szybciej pójdą bo bedą mniej zajmowac:) Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):to moze zmniejszaj na kompie zdjecia a potem wgrywaj bo szybciej pójdą bo bedą mniej zajmowac:) zawsze tak robie ... dlatego sa takie niewyrazne :roll: Quote
M&T Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Nie spamować mi tu laski :mad: :diabloti: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 :evil_lol: odezwala sie ta co wcale nie spamuje:evil_lol: tez cie kochamy babuniu:loveu: Quote
Recommended Posts