Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to dobrze, że mogą :multi:
byłam z nim na spacerze normalnym, ale miał troszkę rozwolnienie i wszystko mu po portach spłynęło :eviltong:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko podczas samej kąpieli mu nie zrobię, bo nie będę miała jak :eviltong: ale zrobię przed kąpielą, po kąpieli zanim go wytrę i jak już będzie suchy :cool3:

to lecę go kąpać :diabloti:

EDIT: Basieńko, wątpię, aby Bonnie chciała, żebym go od niej pomiziała xD przecież ona go nie lubi :evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):

EDIT: Basieńko, wątpię, aby Bonnie chciała, żebym go od niej pomiziała xD przecież ona go nie lubi :evil_lol:

ona kocha wszystkie psy :diabloti: a najbardziej haszczakowe zabawy z Kelly hehe :)

Posted

[quote name='Martunia']Oj ale wypadek. :eviltong:
No to czekamy na fotki z kąpieli. :)

już wykąpany, wysuszony, wyczesany i pachnący :loveu: a fotek mam ok. 130 :evil_lol:

[quote name='xxSweetGirl93xx']To lec go kapac:):)
to od kabiego go wycałuj bo kabi go napewno polubi:evil_lol: przynajmniej mam taką nadzieje:)

już jestem :cool3:

[quote name='Acctiually']Ojojoj to portki trochę się ubrudziły:evil_lol:
No to czekamy na fotki:)

Nom, "troszkę" się ubrudziły xD a jechało na 3 kilometry :evil_lol: ale już są czyściutkie :loveu: zrobiłam im fotkę :diabloti:

[quote name='basia bonnie']ona kocha wszystkie psy :diabloti: a najbardziej haszczakowe zabawy z Kelly hehe :)

Taaa, ale na ludzi się rzuca :diabloti::diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Fotki beda? powiedz ze tak!

będą :cool3::cool3:

xxSweetGirl93xx napisał(a):
to dawaj nam duzo fot jak masz tyle:D:D

dam, dam, tylko najpierw muszę na kompa je zgrać :eviltong:

Posted

hej, już jestem :):) teraz zabieram się za zmniejszanie fotek i wgrywanie na neta :):) fotki będą za max. 15 min ;)

russelka: próbowałam z nim ćwiczyć frisbee, ale kompletnie nie chce mu się latać za dyskiem :eviltong: a co dopiero po niego skakać xD

a teraz mam dla was dwie wiadomości :cool3:

1. Dzisiaj mija dokładnie 8 miesięcy od kiedy mam Mickiego :multi::loveu:
2. Gadałam dzisiaj w Ciapku z moją kumpelą, która chodzi na agility i okazało się, że ostatnio jak o tym gadałyśmy, to coś mi się pomieszało i zrozumiałam, że jak się przejdzie kurs to później płaci się 250zł miesięcznie, a dzisiaj się dowiedziałam, że płaci się 130zł miesięcznie xD więc będę przekonywać rodziców, żeby nas zapisali :multi:

Posted

M&T napisał(a):
hej, już jestem :):) teraz zabieram się za zmniejszanie fotek i wgrywanie na neta :):) fotki będą za max. 15 min ;)

russelka: próbowałam z nim ćwiczyć frisbee, ale kompletnie nie chce mu się latać za dyskiem :eviltong: a co dopiero po niego skakać xD

a teraz mam dla was dwie wiadomości :cool3:

1. Dzisiaj mija dokładnie 8 miesięcy od kiedy mam Mickiego :multi::loveu:
2. Gadałam dzisiaj w Ciapku z moją kumpelą, która chodzi na agility i okazało się, że ostatnio jak o tym gadałyśmy, to coś mi się pomieszało i zrozumiałam, że jak się przejdzie kurs to później płaci się 250zł miesięcznie, a dzisiaj się dowiedziałam, że płaci się 130zł miesięcznie xD więc będę przekonywać rodziców, żeby nas zapisali :multi:

Wszystkie info są świetne :multi::multi:
No, to teraz czekamy na zdjęcia :)