Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej!! :D Ale mam mnóstwo nowych fotek z dzisiejszego dnia! :D Ale wstawię je dopiero jutro, bo dzisiaj jestem normalnie padnięta ^^ Więc niestety musicie cierpliwie poczekać :D

Posted

C.D. Rewy ^^

Siad ^^

Ustawiałam go do zdjęcia :P

A tu już zdjątko :P strasznie wiało więc wszyscy powychodziliśmy nie za ciekawie xD

Posted

Teraz już drugi spacerek :) - bulwar ^^

W tym zdjęciu chodzi o tego wspaniałego białego pudelka w oddali :D

Atka, sprawdzałam w przybliżeniu czy widać Cię już na tym zdjęciu, ale akurat Cię kolumna przysłoniła i tlyko twoją mamę widać xD

A tu niespodziewane spotkanie z Atką, jej mamą i Dżekusiem :D zdjęcie zamazane, bo Dżeki się akurat poruszył xP

A tutaj już na plaży miejskiej z frisbee ^^

Posted

C.D. bulwaru ^^

Kocham to zdjęcie!! *o* :D

Małe wąchanko^^

Smile! :D

Idziemy sobie :P

Na razie to koniec zdjęć, bo tylko tyle zdążyłam wgrać przed przyjazdem do dziadków, ale jutro dogram następną część, bo mam jeszcze tych zdjęć trzy razy tyle :D

Posted

Hej wam! :D

Dzisiaj kolejna porcja fotek, ale to cały czas nie wszystko :P nie mogłam dodać więcej, bo coś się dzisiaj imageshack psuje :(

Z frisbee ^^

A to zdjęcie pięknie pokazuje, co Mickey robi, gdy zobaczy psa xD to coś zaznaczone na czerwone to właśnie mój skarb xD

A to jest jakiś piesek, ale tak szczerze to nie wiem jaki :P chyba jakiś spaniel ^^'' Możecie zgadywać :P

A tu moja przyjaciółka próbowała uchwycić Collie, ale (jak widać) jej się to nie udało ^^''

Posted

A tu wąchanko z jakimś prześlicznym piesiolem . <33

A tu widoczki :P

I niestety na razie to koniec :( jutro wstawię następną porcję :*

dobranoc ^^

Posted

Dzięki :)

A zaraz wstawię następną porcję ^^ jejku, naprawdę dużo tych zdjęć xD muszę częściej brać na spacer moją przyjaciółkę xP [bo to ona robiła wszystkie fotki ^^]