M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 a może pójdziemy na taki układ - dzisiaj nie pstrykam Mickiemu fotek, ale za to jutro dam wam dużo "agilitowych" fotek :cool3: bo jutro wybieramy się na długi spacerek z Korą i Korcią :loveu: Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 hmm.. no nie wiem chociaz moze lepsze to niz nic:D a tak własciwie jak ma Kora na imie??:D Quote
M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 myślę, że to się wam bardziej opłaca :evil_lol: Monika :eviltong: Quote
M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Acctiually']Jestem za a nawet przeciw:evil_lol: czyli nie chcesz fotek "agilitowych" ? :diabloti: Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A co byś mi zrobiła jakbym powiedziała że jednak nie chce:evil_lol:? Quote
M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 to byś miała przesrane u reszty, bo bym ich nie wstawiła :diabloti: Quote
M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 i bardzo dobrze, córcia :loveu: To jesteśmy umówione na 30? :):) Quote
Pusiakowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 M&T napisał(a):i bardzo dobrze, córcia :loveu: To jesteśmy umówione na 30? :):) :loveu: . Niewiem czy tata mnie zawiezie :cool3: . ale bede go blagac nawet i na kolanach! :lol: . i napewno ublagam!. mam ten dar przekonywania :diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Acctiually']Hihi:D Ale na szczęście chce:evil_lol: no to dobrze :multi::multi: :evil_lol: [quote name='Martunia']Ja jestem za. :D :multi::multi::multi: [quote name='Martynia&Pusio']:loveu: . Niewiem czy tata mnie zawiezie :cool3: . ale bede go blagac nawet i na kolanach! :lol: . i napewno ublagam!. mam ten dar przekonywania :diabloti::diabloti::evil_lol: no to blagaj blagaj :cool3: tylko powiedz mi tak dzień wcześniej czy możesz, to wtedy umówimy się, w jakim miejscu się spotkamy ;) Quote
Pusiakowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 M&T napisał(a): no to blagaj blagaj :cool3: tylko powiedz mi tak dzień wcześniej czy możesz, to wtedy umówimy się, w jakim miejscu się spotkamy ;) oki ;) .:cool3: Quote
Pusiakowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Mamus zdjecia Mickeya mi tu dawaj :mad: :loveu: Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Hej, kochani! :hand: Czekamy na zdjęcia. :cool3: Co słychać u Was? Quote
M&T Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Kati16 napisał(a):Siemka :hand: hej :) gordonowa napisał(a):No, to teraz czekam na fotki :grins: Russellka napisał(a):Gdzie fotki? :mad: Fotek "agilitowych" nie będzie, bo nie idę na bulwar z Mickim...bo pewna osoba mnie wystawiła :angryy: ale jako, że obiecałam wam fotki to wstawię, tyle, że domowe. Wykąpię go, bo strasznie śmierdzi i portki nie powiem jakiego ma koloru :eviltong: mogą być fotki z kąpieli? :) obiecuję, że zrobię dużo :evil_lol: deer_1987 napisał(a):i co tam u Was? na razie nie za fajnie :eviltong: Martynia&Pusio napisał(a):Mamus zdjecia Mickeya mi tu dawaj :mad: :loveu: Martunia napisał(a):Hej, kochani! :hand: Czekamy na zdjęcia. :cool3: Co słychać u Was? tak jak napisałam wyżej :eviltong: diabelkowa napisał(a):hejo :-)))) hejkaa :lol::lol::lol: Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 tak moga byc z kąpieli:D:D hehe:) a gdzie byłas?:D Quote
Recommended Posts