Pusiakowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 M&T napisał(a): No spotkamy się córusiu :loveu: Powiedz mi, kiedy do Gdyni możesz wpaść :lol: :loveu: . Niewiem :cool3: . moze 30? :razz: . Nie mam pojecia :shake:!. O Mickey zdolny pies :cool3: . Jak nikogo nie bedzie to pocwicze i z Puszkiem jak przyjade do mej mamusi :lol:!. i czekam na fotki Mickeyusia :p . Quote
Pusiakowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 AngelsDream napisał(a):Baaj za to zjeżdża ze zjeżdżalni ;) wyobrazam sobie psa na zjezdzalni .. :evil_lol::evil_lol: . Przepraszam , ale rozbawilo mnie to :evil_lol: . Quote
AngelsDream Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Nie trzeba sobie wyobrażać - mamy zdjęcia. Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):wyobrazam sobie psa na zjezdzalni .. :evil_lol::evil_lol: . Przepraszam , ale rozbawilo mnie to :evil_lol: . wyobraź sobie:D ja widziałam bo iza bobika włozyła na zlocie na zjeżdżalnie i zjeżdżał:D:D hehe:) A tak wogóle to witam Babunie:loveu: gdzie sie podzialiscie znowu??:D Quote
M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Martunia']O no to super! :) Ale Mickey zdolny. :loveu: Chcemy nowe zdjęcia! Nom, po Pańci swojej :evil_lol: fotki będą, ale nie wiem kiedy xD [quote name='Acctiually']A to Fajnie:) Dobrze że nikogo nie było Mickey zdolniacha:loveu: dzięki :loveu: [quote name='Karilka'] oo, hejka Karinko :cool3::cool3: [quote name='Martynia&Pusio']:loveu: . Niewiem :cool3: . moze 30? :razz: . Nie mam pojecia :shake:!. O Mickey zdolny pies :cool3: . Jak nikogo nie bedzie to pocwicze i z Puszkiem jak przyjade do mej mamusi :lol:!. i czekam na fotki Mickeyusia :p . a może być 30 :cool3: możemy poćwiczyć z Puszkiem na bulwarskich hopkach :) [quote name='AngelsDream']Baaj za to zjeżdża ze zjeżdżalni ;) mój też zjechał :multi: [quote name='Paulina_mickey']Witamy imiennika :loveu: hejkaaaa :loveu::loveu: [quote name='Kati16']Kiedy będą Mickey'owe foty? :razz: dzisiaj :eviltong: [quote name='xxSweetGirl93xx'] A tak wogóle to witam Babunie:loveu: gdzie sie podzialiscie znowu??:D hejcia :lol: po mieście się szwendałam z siostrzyczką :evil_lol: Quote
M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 deer_1987 napisał(a):Zdjecia zdjecia zdjecia chcemy! chwila xD xxSweetGirl93xx napisał(a):dobrze ze juz wrociłas:D:D heh:) też się cieszę :evil_lol::evil_lol: Martunia napisał(a):No to czekamy na zdjęcia. :D poczekacie :diabloti: A tak w ogóle to nie mogę uwierzyć we własne szczęście!!!! :multi::multi::multi: Mama się zgodziła, żebym pojechała do W-wy 6 września na Wielki Finał DCDC :multi::multi::multi::multi::multi: ale muszę znaleźć osobę tow., żebym sama pociągiem nie jechała xP Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 :) heh:) fajnie:) a do poznania ci samej pozwoli jechac?? do wawy ile masz km?:D PS. bo ja nie nie wiem co oznacza DCDC?? Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 O no to super! Fajnie, że się zgodziła. :) Quote
M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 pozwoli ^^ [chyba xD] no chyba, że znów będę musiała wziąć osobę tow. to jak dla ciebie to za dużo osób, to wtedy będziemy szukać noclegu gdzie indziej, żeby kłopotu nie robić ;) a do w-wy nie wiem, chyba ok. 300 ^^ Dog Chow Disc Cup :loveu: zawody frisbee :) Quote
taxelina Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Wow! a znasz kogos kto bedzie wystepowal? Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 aa:) zobaczymy jak juz bedziesz wiedziec;) a mówiłas jej o tej wystawie w poznaniu wogóle??:evil_lol: hehe;) Quote
M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 deer_1987 napisał(a):ale i tak fajnie bedziesz miec :D nom, wiem :loveu::loveu::evil_lol: xxSweetGirl93xx napisał(a):aa:) zobaczymy jak juz bedziesz wiedziec;) a mówiłas jej o tej wystawie w poznaniu wogóle??:evil_lol: hehe;) znaczy, osobę tow. to jakby co mam załatwioną, więc jedyny problem to ew. nocleg ;) spokojnie, mówiłam mamie o tym Poznaniu :eviltong::eviltong: tylko teraz muszę się dobrze sprawować w skl, bo inaczej nici z wyjazdu :placz::placz: Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 heh:) to widze ze jedziesz do wawy tylko noclegu szukasz:D to dobrze:) hehe:) e tam dasz rade:) jaką miałas srednią w pierwszej klasie??:D Quote
M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) to widze ze jedziesz do wawy tylko noclegu szukasz:D to dobrze:) hehe:) e tam dasz rade:) jaką miałas srednią w pierwszej klasie??:D Tak, już ustalone, że jedziemy :multi::multi::multi::multi::multi: 3,92 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 to super:D:D o to jak na liceum to nieźle:D:D hehe:) Quote
M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 ale w tym roku muszę mieć powyżej 4,0 xD Quote
Recommended Posts