M&T Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nie ma juz ładniejszego zdjecia babciu:loveu: wstawiaj to albo sie z toba policze jak przyjedziesz w listopadzie:evil_lol: hehe:) i inne tez mozesz wstawic:D zastanowię się, czy wstawić czy nie :diabloti::diabloti: ale się boję Ciebie, straszliwie :evil_lol: Martunia napisał(a):Huraaa! :multi: I co, Ada, nie tylko Ty masz konto naszej Tofisi! :cool3: Właśnie! :evil_lol: Martynia&Pusio napisał(a):To mozesz byc moja mamusia kochana :loveu: . Ja juz musze leciec ;/ . Dogobranoc Mamusiu kochana :loveu:! . Dobra, córusiu :loveu: Dogobranoc :loveu::loveu: gordonowa napisał(a):Może zaczniesz szkolić klikierem :cool3:? klik i smakołyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ojej, ale nie byłaś pierwsza! :cool3: Chwalipięta... :razz: Quote
Sweet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 to zacznij sie bac babiuniu:evil_lol: oj no martuś czymś trzeba sie chwalic:evil_lol: mam nowy powód bo u mnie bedzie Tofiś a u was nie:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 No co za.. :shake: Gorszego chwalenia się nie widziałam.. Byeee. :hand: Quote
M&T Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):to zacznij sie bac babiuniu:evil_lol: oj no martuś czymś trzeba sie chwalic:evil_lol: mam nowy powód bo u mnie bedzie Tofiś a u was nie:evil_lol: Już trzęsę portkami :evil_lol::evil_lol: ale Cię zaszczyt kopnął :cool3: :evil_lol::evil_lol: Martunia napisał(a):No co za.. :shake: Gorszego chwalenia się nie widziałam.. Byeee. :hand: No właśnie:shake: straszna chwalipięta :evil_lol: dogobranoc :hand: Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Jestem mniejszą chwalipiętą? Juupi :multi::multi: Quote
Sweet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 to juz niczym sie wam nie pochwale dobra jest:evil_lol: no wielki zaszczyt ale ciebie ze bedziesz u mnie spała:evil_lol: Dobranoc babuniu:* Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ja już idę spać papa Mit i inne VIP-y :evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 AngelsDream napisał(a):VIPowe dobranoc. dogobranoc :loveu::loveu: gordonowa napisał(a):Jestem mniejszą chwalipiętą? Juupi :multi::multi: brawo :evil_lol::evil_lol: xxSweetGirl93xx napisał(a):to juz niczym sie wam nie pochwale dobra jest:evil_lol: no wielki zaszczyt ale ciebie ze bedziesz u mnie spała:evil_lol: Dobranoc babuniu:* a chwal się chwal kochana :evil_lol::loveu: obie nas zaszczyt kopnął, że się spotkamy :multi::lol: dogobranoc wnusiu :diabloti::loveu: gordonowa napisał(a):Ja już idę spać papa Mit i inne VIP-y :evil_lol::evil_lol: dogobranoc :loveu: też idę spać :) Quote
Dominika1987 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Rany, jakie tutaj są "Rozmowy w toku" :P hi hi Czekamy na zdjęcia Twojego przystojniaka:loveu: Quote
Pusiakowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):to zacznij sie bac babiuniu:evil_lol: oj no martuś czymś trzeba sie chwalic:evil_lol: mam nowy powód bo u mnie bedzie Tofiś a u was nie:evil_lol: A ja tez sie spotkam z moja kochana Mamusia :loveu:!. tylko jeszcze niewiem kiedy :diabloti:!. Quote
M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='deer_1987']Dzien dobry? hejkaa :lol::lol: [quote name='Dominika1987']Rany, jakie tutaj są "Rozmowy w toku" :P hi hi Czekamy na zdjęcia Twojego przystojniaka:loveu: No, ja sama nad tymi rozmowami nie nadążam :evil_lol::evil_lol: i bardziej pasuje stwierdzenie "rozmowy w tłoku" :evil_lol: A fotki będą ale nie mojego przystojniaczka :evil_lol: tylko jak mi Kora prześle to wstawię troszkę schroniskowych :) a dopiero później Mickey ^^ [quote name='jbk']Witam słonecznie i prawie w biegu ;) [quote name='Martunia']Witam się z rana. :hand: [quote name='Kati16']Helloł :D:D hejkaaa :loveu::loveu::loveu: [quote name='Martynia&Pusio']A ja tez sie spotkam z moja kochana Mamusia :loveu:!. tylko jeszcze niewiem kiedy :diabloti:!. No spotkamy się córusiu :loveu: Powiedz mi, kiedy do Gdyni możesz wpaść :lol: [quote name='Acctiually']Dobry:multi: [quote name='gordonowa']Hecześć ;) Hejka :loveu::loveu: Quote
Russellka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dżemik dobry :multi: Gdzie zdjęcia Mickowego? :mad: Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 No czekamy na fotki Mickeya. :) Co u Was? :loveu: Quote
M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Russellka napisał(a):Dżemik dobry :multi: Gdzie zdjęcia Mickowego? :mad: nie ma :diabloti::diabloti: ale jakieś kilka stron wcześniej było moje zdjęcie ze schroniskowym szczeniaczkiem :evil_lol: Quote
M&T Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Martunia napisał(a):No czekamy na fotki Mickeya. :) Co u Was? :loveu: u nas wszystko dobrze, wczoraj udało mi się poćwiczyć z Mickim "agilitowy" tunel :multi::multi: bo poszłam wieczorem z siostrą i koleżanką na bulwar, a że było już dosyć ciemno to na placu zabaw dla dzieci nie było nikogo :multi: no to poćwiczyłam z nim kładki i tunel [był taki duży, drewniany, dosyć krótki, ale zawsze coś xP] :cool3: i radził sobie świetnie :loveu::loveu: Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 O no to super! :) Ale Mickey zdolny. :loveu: Chcemy nowe zdjęcia! :diabloti: Quote
Tepes Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A to Fajnie:) Dobrze że nikogo nie było:) Mickey zdolniacha:loveu: Quote
Recommended Posts