Rahl Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 A ja mam, a wy nie macie :eviltong: Ale mam podjare :megagrin: :diabloti: Quote
Sweet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 hehe a ja jestem lepsza i juz mam:D:D :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Martunia napisał(a):Ale chwalipięty! :-o :turn-l: zgadzam sie! Quote
Sweet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 :evil_lol: poprostu nam zazdrościsz Martuś:evil_lol: Quote
M&T Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Oj tam .. wymyslilas mu takie trudne imie .. :shake: nie moglo byc tak jak sie czyta :cool3: .. byloby o wiele prosciej :razz: . Nie, bo Mickey fajniejsze :diabloti: deer_1987 napisał(a):dzien dobry :D hejka :D Kati16 napisał(a):Cześć dziadku :evil_lol: Ja ci tam dziadku :mad: Martunia napisał(a):Haha witam. :loveu: Co u Was? hej :loveu: jesteśmy strasznie zmęczeni i ledwo czytam wasze posty :evil_lol: gordonowa napisał(a):Cześć MIT :multi: AngelsDream napisał(a):Witamy się! :) hejka :loveu::loveu::loveu: Martynia&Pusio napisał(a):Czesc prababciu :loveu::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: . ekhem....:mad::mad: crazydaisy napisał(a):Witamy :multi: A gdzie nowe fotki?? Fotki będą, ale jutro i nie moje tylko ze schronu :eviltong: xxSweetGirl93xx napisał(a):Witaj moja kochana Babuniu:loveu: :evil_lol: co tam u was?:D Koniec z babunią :mad::mad: Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 M&T napisał(a):Nie, bo Mickey fajniejsze :diabloti: ekhem....:mad::mad: ech .. :razz: Prosze zostan moja prababunia :loveu:!. tylko moja nikogo wiecej :diabloti::diabloti: . chyba ze chcesz miec wiecej wnuczków :cool3: . Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Mit, czasem mocno Pusiakowej odwala:cool1: :evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Kora- napisał(a):Zdjęcie dzisiejsze z ciapkowa ;d Mam nadzieję, że Martyna sie nie obrazi ;** dziękuję skarbie :loveu: i niemożliwe ale...podoba mi się to foto :evil_lol: Martunia napisał(a):Śliczne zdjęcie! I gdzie się podzialiście? byliśmy w Ciapku :loveu: Dominika1987 napisał(a):Cześć i czołem! Jak się miewa nasz kuzynek :>? hejka! :loveu: kuzynek miewa się super, tylko zmęczony, bo "agility" ćwiczyliśmy :multi: Katarama napisał(a):Co to za psiaczek?? Słodziutki jst A czy Ty robiłaś sobie zdjęcia z psiaczkiem nie mając a sobie lbluzki??:>:P ciapkowski szczeniaczek :loveu: miałam bluzkę na ramiączkach xD deer_1987 napisał(a):Top to chyba jest? Dokładnie xD gordonowa napisał(a):Śliczne zdjęcie Tofisiowej Ale śliczny psiaczek dzięki :loveu: i psiaczek rzeczywiście śliczniutki, a jaki słodki :loveu: Kora- napisał(a):Martyna miała Top ;p topless po ciapkowie by nie chodziła. skąd wiesz :cool3::evil_lol: Katarama napisał(a):No wiesz niczego nie można byc w 100% pewnym :evil_lol: Dokładnie xD xxSweetGirl93xx napisał(a):jej sliczne to zdjecie:loveu: wstaw je na naszą klase dzięki :loveu: jak mi Kora prześle wszystkie to może znajdę jeszcze jakieś fajniejsze to wstawię :evil_lol: Martynia&Pusio napisał(a):ale sliczne zdjecie :loveu:!. tak a propos masz n-k? :cool3: Daj , daj prosze! dzięki :loveu: mam :D zaraz podam Martunia napisał(a):Ja też chcę Twoje nk, ja też! :) chwila xD gordonowa napisał(a):A ja mam, a wy nie macie Ale mam podjare :megagrin: :diabloti: xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe a ja jestem lepsza i juz mam:D :evil_lol: VIP-y się znalazły :roflt: :evil_lol: Martunia napisał(a):Ale chwalipięty! :-o :turn-l: Martynia&Pusio napisał(a):zgadzam sie! ja też się zgadzam xP xxSweetGirl93xx napisał(a): poprostu nam zazdrościsz Martuś:evil_lol: mają czego :evil_lol::eviltong: A tak poza tym to nie gadajcie tyle, bo nie nadążam xD Quote
M&T Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):ech .. :razz: Prosze zostan moja prababunia :loveu:!. tylko moja nikogo wiecej :diabloti::diabloti: . chyba ze chcesz miec wiecej wnuczków :cool3: . mogę być najwyżej tą cholerną babcią :roll::evil_lol::evil_lol: gordonowa napisał(a):Mit, czasem mocno Pusiakowej odwala:cool1: :evil_lol::evil_lol: zauważyłam :eviltong: Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Oj biedaczko, takaś Ty zmęczona, a one Ciebie dodatkowo męczą. :shake: No chwila chwila, i co? Nie widzę Twojego nk! :D Chwalipięto Ado, nie zaczynaj znowu. :cool3: Nie tylko Ty masz jej nk! Quote
M&T Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Martunia']Oj biedaczko, takaś Ty zmęczona, a one Ciebie dodatkowo męczą. :shake: No chwila chwila, i co? Nie widzę Twojego nk! :D Chwalipięto Ado, nie zaczynaj znowu. :cool3: Nie tylko Ty masz jej nk! No dokładnie, znęcają się nade mną :placz: a to moje nk :cool3: http://nasza-klasa.pl/profile/4535293 uwaga, jak klikniecie w link to znajdziecie się w strefie...dla VIP-ów :diabloti::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 gordonowa napisał(a):Mit, czasem mocno Pusiakowej odwala:cool1: :evil_lol::evil_lol: osz ty! :mad: Jak moglas :-( !. M&T napisał(a):mogę być najwyżej tą cholerną babcią :roll::evil_lol::evil_lol: zauważyłam :eviltong: dobra Babuniu! :loveu: osz wy! :-( Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='M&T'] a to moje nk :cool3: http://nasza-klasa.pl/profile/4535293 uwaga, jak klikniecie w link to znajdziecie się w strefie...dla VIP-ów :diabloti::diabloti: To co, organizujemy mini zlot dla VIP-ów z n-k :cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol:? U mnie w domu :diabloti: Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='M&T']No dokładnie, znęcają się nade mną :placz: a to moje nk :cool3: http://nasza-klasa.pl/profile/4535293 uwaga, jak klikniecie w link to znajdziecie się w strefie...dla VIP-ów :diabloti::diabloti: No jak tak można. :shake: Zaprosiłam. :) Jestem VIPem! :evil_lol: Quote
M&T Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Martynia&Pusio napisał(a): dobra Babuniu! :loveu: osz wy! :-( Boże, jak ja zniosę tę babunię? :shake: ja zasługuję najwyżej na mamuśkę! :mad: osz my! :diabloti: Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):osz ty! :mad: Jak moglas :-( !. Skrzywdziłam Martyna :placz: Oj, moje maleństwo :glaszcze: Ale Martyn na mnei z kijem leci :cool3::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Martunia napisał(a): Zaprosiłam. :) Jestem VIPem! :evil_lol: Ja tez :razz:! :evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 gordonowa napisał(a):To co, organizujemy mini zlot dla VIP-ów z n-k :cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol:? U mnie w domu :diabloti: Uwaga, już lecę :evil_lol::evil_lol: Martunia napisał(a):No jak tak można. :shake: Zaprosiłam. :) Jestem VIPem! :evil_lol: Brawo! Mamy następnego VIP-a :multi::multi: :evil_lol: Quote
M&T Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 gordonowa napisał(a):Skrzywdziłam Martyna :placz: Oj, moje maleństwo :glaszcze: Ale Martyn na mnei z kijem leci :cool3::evil_lol: Dobry Martyn :evil_lol: Martynia&Pusio napisał(a):Ja tez :razz:! :evil_lol::evil_lol: Następny VIP :multi: :diabloti: Quote
Sweet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 nie ma juz ładniejszego zdjecia babciu:loveu: wstawiaj to albo sie z toba policze jak przyjedziesz w listopadzie:evil_lol: hehe:) i inne tez mozesz wstawic:D Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 M&T napisał(a):Brawo! Mamy następnego VIP-a :multi::multi: :evil_lol: Huraaa! :multi: I co, Ada, nie tylko Ty masz konto naszej Tofisi! :cool3: Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 M&T napisał(a):Boże, jak ja zniosę tę babunię? :shake: ja zasługuję najwyżej na mamuśkę! :mad: osz my! :diabloti: To mozesz byc moja mamusia kochana :loveu: . gordonowa napisał(a):Skrzywdziłam Martyna :placz: Oj, moje maleństwo :glaszcze: Ale Martyn na mnei z kijem leci :cool3::evil_lol: :-(:-( . Ja juz musze leciec ;/ . Dogobranoc Mamusiu kochana :loveu:! . Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 M&T napisał(a):Dobry Martyn :evil_lol: Może zaczniesz szkolić klikierem :cool3:? Quote
Sweet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Martunia napisał(a):Huraaa! :multi: I co, Ada, nie tylko Ty masz konto naszej Tofisi! :cool3: :eviltong:moze i nie tylko ale byłam przed wami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale sie narobiło nas VIP'ów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: heh;) Quote
Recommended Posts