Martunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No właśnie, gdzie Wyście się podziali? :-( Quote
Sweet Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No własnie tofisiu gdzie polazłas no...:( nie moge sie doczekać juz listopada:):) Quote
M&T Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Hejka :) sorrki, że mnie nie było, ale postanowiłam zrobić sobie króciutką przerwę od dgm :eviltong: ale już koniec tej przerwy i wracam ... z fotkami :cool3: właśnie ładują się fotki urodzinowe :lol: [quote name='Dominika1987']Pozdrawiamy naszego dalekiego kuzyna! Mickey jest piękny i ma cudną strzałkę na pyszczku :loveu: hejka :lol: dzięki bardzo :loveu::loveu: [quote name='Tengusia']hejka :hand: hej :multi::multi: [quote name='gordonowa']Nareszcie nadrobiłam ;) Hejka :multi: Świetny prezent imieninowy, a z hopkami Wam już świetnie idzie ;) Oj, żeby BArduś kiedykolwiek chciał z takim entuzjazmem skakać :lol: Hejka :hand: dzięki :loveu: A co, Bardo skakać nie lubi? ;> [quote name='xxSweetGirl93xx']No własnie tofisiu gdzie polazłas no...:( nie moge sie doczekać juz listopada:):) Już jestem:evil_lol: Ja też, fajnie, że twoja mama się zgodziła :multi::multi: A to fotki :) Na razie Mickey [fotki by me z aparatu Kory :evil_lol:] Quote
M&T Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 obiecane fotki kajdanek :evil_lol: [fotki by Kora-] ja przypięta do krzesła xP ja z Olyv :cool3: A to ja z Pelcią :loveu: Nasza sąsiadka Funia :loveu: i Mickey :eviltong: i więcej wstawić nie mogę, bo to same zdjęcia osób, a dziewczyny mogą nie życzyć sobie, żebym ich foty do neta wstawiała ;) Quote
Martunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No wreszcie wróciłaś! ^^ http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/tn_DSC_0331.jpg jej, jaki on cudny. :loveu: Te zdjęcia są prześliczne! ^^ I fajne zdjęcia z imprezy. Super kajdanki. :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 sliczne fotki:D a mickey cudowny tylko troche ciemny ale co tam:D sliczne:) fajne kajdanki:cool3: Quote
M&T Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 dzieki dzięki :loveu: a foty miały być ciemne, bo ja takie lubię :evil_lol: a co do kajdanek, to muszę teraz znaleźć ofiarę... :diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 aa:) chyba ze:) bardzo fajne takie:D heh:) no ja z tego co wiem to masz juz upatrzoną ofiare:evil_lol: Quote
M&T Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 dzięki :loveu: oj mam, mam, ale nie wiem, czy on takie zabaweczki lubi :diabloti: Quote
Martunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Trzeba się przekonać. :lol: :diabloti: Ja już lecę... :hand: Quote
Sweet Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 jak nie wiesz to wypróbuj a sie przekonasz:D:cool3: :evil_lol: Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 M&T napisał(a): Hejka :hand: dzięki :loveu: A co, Bardo skakać nie lubi? ;> Hej nmzc ;) I to jak :shake: Motywuję go smaczkami, zabawkami, pieszczotami a nawet mu pokazuję , a ten ledwo co przez niską przeszkodę zechce przeskoczyć... Ogólnie, nie ma z tego przyjemności ;) Ale nie będę go zmuszać, jak tego nie lubi :) Nic na siłę. Super zdjęcia ;) Quote
LadyK Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/tn_DSC_0325.jpg :loveu: Quote
M&T Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Martunia napisał(a):Trzeba się przekonać. :lol: :diabloti: Ja już lecę... :hand: No trzeba trzeba :evil_lol::evil_lol: xxSweetGirl93xx napisał(a):jak nie wiesz to wypróbuj a sie przekonasz:D:cool3: :evil_lol: już sobie wyobrażam jego minę :diabloti: Katarama napisał(a):A co to za smutny wzrok?? kogo? xD deer_1987 napisał(a):te z mickey mi sie podobaja :D dzięki :loveu::loveu: gordonowa napisał(a):Hej nmzc ;) I to jak :shake: Motywuję go smaczkami, zabawkami, pieszczotami a nawet mu pokazuję , a ten ledwo co przez niską przeszkodę zechce przeskoczyć... Ogólnie, nie ma z tego przyjemności ;) Ale nie będę go zmuszać, jak tego nie lubi :) Nic na siłę. Super zdjęcia ;) oj, to rzeczywiście skakanie coś mu nie podpadło :shake: ale możesz zawsze spróbować jakiejś innej dyscypliny ;) dzięki:loveu: Quote
taxelina Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ja moze sie wybiore do tego parku u nas z agility bo sherry zaczela biegac za pilka i troche skakac :D wczesniej tak sobie sie jej tam podobalo.. ale dzis pada.. trzeci dzien z rzedu Quote
Tepes Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Mickey jakie ma oczęta:loveu: Kajdanki najlepsze:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Hej! :hand: No trzeba, trzeba. :cool3: Co u Was? :loveu: Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Na frisbee sie nie nadaje, nie jest skoczny ani nic w tym stylu, chyba sobie odpuścimy sporty ;) Chyba, że coś innego nam podpadnie :multi: Jedynie co, to polowania byłyby jego największą przyjemnością :lol: Quote
M&T Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='deer_1987']ja moze sie wybiore do tego parku u nas z agility bo sherry zaczela biegac za pilka i troche skakac :D wczesniej tak sobie sie jej tam podobalo.. ale dzis pada.. trzeci dzien z rzedu wybierzcie się, może okaże się, że Sherry to zapalony agilitowiec :evil_lol: a u nas słońce świeci i jest mega dużo os :placz::placz::placz::placz: [quote name='Acctiually']Mickey jakie ma oczęta:loveu: Kajdanki najlepsze:evil_lol: nom, kocham jego oczka :loveu: dzięki :evil_lol::evil_lol: [quote name='Tengusia']doberek :hand: hejkaaa :multi::multi: [quote name='Martunia']Hej! :hand: No trzeba, trzeba. :cool3: Co u Was? :loveu: hej :) a u nas wszystko dobrze, Mickey nauczył się dzisiaj nowej sztuczki :multi::multi: [quote name='gordonowa']Na frisbee sie nie nadaje, nie jest skoczny ani nic w tym stylu, chyba sobie odpuścimy sporty ;) Chyba, że coś innego nam podpadnie :multi: Jedynie co, to polowania byłyby jego największą przyjemnością :lol: No to idźcie na jakieś kursy tropienia :cool3::cool3::cool3: przewiduję dzisiaj nową porcję fotek :cool3::cool3: Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 M&T napisał(a): No to idźcie na jakieś kursy tropienia :cool3::cool3::cool3: przewiduję dzisiaj nową porcję fotek :cool3::cool3: Nie chce mi sie :evil_lol: Czeeeeekam :multi::multi: Quote
Recommended Posts