Tepes Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Szkoda bo świetnie skacze My też z Bonem chcielibyśmy ale to samo co u was... Quote
Tepes Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 karnet miesięczny-40 zł karnet kwartalny- 100 zł Tylko nie pisze ile razy w tym miesiącu sie przychodzi Quote
Martunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Aha szkoda. :( Bo naprawdę się do tego nadaje. :loveu: Quote
M&T Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Acctiually']karnet miesięczny-40 zł karnet kwartalny- 100 zł Tylko nie pisze ile razy w tym miesiącu sie przychodzi no a u nas trzeba najpierw zdać kurs, który kosztuje 200zł za 20 lekcji po godzinie, a później 250zł miesięcznie za trzy razy w tyg po godzinie czy jakoś tak :placz::placz::placz: [quote name='Martunia']Aha szkoda. :( Bo naprawdę się do tego nadaje. :loveu: Wiesz, to jest tylko skakanie, nie mam pojęcia jakby się w tunelach i na kładkach sprawował :eviltong: Quote
Tepes Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Łojej tu strasznie dużo... Na pewno by se w tunelach itd poradził:) Bono na bank pochylni by się bał:D Quote
M&T Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 no dużo dużo :( bo jakby było tak jak u was, to pewnie mama by mi fundnęła, a tak to nie :( No w tunelach może tak, ale z pochylniami też by pewnie miał problem :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mi nawet za taką cena rodzice nie zapłacą... Jakbym mieszkała w domu to by mi tata może taki mini tor zrobił:D Ale w mieszkaniu mieszkam...:D Quote
AngelsDream Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 No cena faktycznie dość duża. Nie będę mówić ile my damy za posłuszeństwo... Quote
M&T Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 ja też w mieszkaniu mieszkam, ale mamy mini ogródek, w którym by się tunelik zmieścił :eviltong: a za bramką mamy ścieżkę naszą przydomkową, gdzie też można agility ustawić :cool3: tylko sprzętu nie mam :placz: AngelsDream: ile? :cool3: Quote
Mudik Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 To drogo, ja płaciłam z Delikiem 130 za kurs dla początkujących(10 spotkań), a teraz koło 60 zeta miesięcznie za 3 psy, z każdym trening dwa razy w tygodniu po 1,5 godziny. Ale miałam tylko 30 jak biegały tylko dwa psy. Jak zaczynałąm u nas z Viciem i Sikrą to nie musiałam robic kursu po prostu dołączyłam,ale Sikra wcześniej już gdzie indziej trenowała, bo Vic tyle co na przydomowych hopkach;) Quote
taxelina Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ja tutaj moge kupic przeszkody jak kolo do skakania i jakies hopki ale nie mam ogrodu zeby postawic a takie to mam w parku u mnie w miescie - nie mam takich jak a-przeszkoda i cos tam jeszcze, ale do hopania to moge tu isc :D normalnego agilit brakuje mi ale drogo to raz, dwa daleko.. nie dojezdziesz komunikacja.. Quote
LadyK Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja mam duuży ogród koło domu,tor by się spokojnie zmieścił :cool3: I chyba będzie ;) Jak mi tata przeszkody pomoże zrobić :roll: albo jak mi kupi :evil_lol: Quote
M&T Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Mudik napisał(a):To drogo, ja płaciłam z Delikiem 130 za kurs dla początkujących(10 spotkań), a teraz koło 60 zeta miesięcznie za 3 psy, z każdym trening dwa razy w tygodniu po 1,5 godziny. Ale miałam tylko 30 jak biegały tylko dwa psy. Jak zaczynałąm u nas z Viciem i Sikrą to nie musiałam robic kursu po prostu dołączyłam,ale Sikra wcześniej już gdzie indziej trenowała, bo Vic tyle co na przydomowych hopkach;) A no to nie tak drogo :lol: ja muszę poszukać gdzieś w woj. pomorskim może jest jakieś agility tańsze niż w Sopocie to wtedy bym z nim jeździła :) deer_1987 napisał(a):ja tutaj moge kupic przeszkody jak kolo do skakania i jakies hopki ale nie mam ogrodu zeby postawic a takie to mam w parku u mnie w miescie - nie mam takich jak a-przeszkoda i cos tam jeszcze, ale do hopania to moge tu isc :D normalnego agilit brakuje mi ale drogo to raz, dwa daleko.. nie dojezdziesz komunikacja.. mi się wydaje, że mogłabym w Sopocie kupić jakieś tuneliki albo jakieś małe kładki, ale nie miałabym gdzie tego w domu trzymać :shake: Kati16 napisał(a):Ja mam duuży ogród koło domu,tor by się spokojnie zmieścił :cool3: I chyba będzie ;) Jak mi tata przeszkody pomoże zrobić :roll: albo jak mi kupi :evil_lol: ooo, to fajnie :) to już, szukaj kijków, jakieś kartony skombinuj i coś tam jeszcze i masz agility :evil_lol::evil_lol: Quote
Dominika1987 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Pozdrawiamy naszego dalekiego kuzyna! Mickey jest piękny i ma cudną strzałkę na pyszczku :loveu: Quote
Sweet Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 hejo:) a gdzie was wywialo?? dawaj zdjecia z urodzin albo mickey'a:) Quote
Rahl Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Nareszcie nadrobiłam ;) Hejka :multi: Świetny prezent imieninowy, a z hopkami Wam już świetnie idzie ;) Oj, żeby BArduś kiedykolwiek chciał z takim entuzjazmem skakać :lol: Quote
Recommended Posts