Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Acctiually']karnet miesięczny-40 zł
karnet kwartalny- 100 zł

Tylko nie pisze ile razy w tym miesiącu sie przychodzi

no a u nas trzeba najpierw zdać kurs, który kosztuje 200zł za 20 lekcji po godzinie, a później 250zł miesięcznie za trzy razy w tyg po godzinie czy jakoś tak :placz::placz::placz:

[quote name='Martunia']Aha szkoda. :( Bo naprawdę się do tego nadaje. :loveu:

Wiesz, to jest tylko skakanie, nie mam pojęcia jakby się w tunelach i na kładkach sprawował :eviltong:

Posted

no dużo dużo :( bo jakby było tak jak u was, to pewnie mama by mi fundnęła, a tak to nie :(

No w tunelach może tak, ale z pochylniami też by pewnie miał problem :evil_lol:

Posted

ja też w mieszkaniu mieszkam, ale mamy mini ogródek, w którym by się tunelik zmieścił :eviltong: a za bramką mamy ścieżkę naszą przydomkową, gdzie też można agility ustawić :cool3: tylko sprzętu nie mam :placz:

AngelsDream: ile? :cool3:

Posted

To drogo, ja płaciłam z Delikiem 130 za kurs dla początkujących(10 spotkań), a teraz koło 60 zeta miesięcznie za 3 psy, z każdym trening dwa razy w tygodniu po 1,5 godziny. Ale miałam tylko 30 jak biegały tylko dwa psy. Jak zaczynałąm u nas z Viciem i Sikrą to nie musiałam robic kursu po prostu dołączyłam,ale Sikra wcześniej już gdzie indziej trenowała, bo Vic tyle co na przydomowych hopkach;)

Posted

ja tutaj moge kupic przeszkody jak kolo do skakania i jakies hopki ale nie mam ogrodu zeby postawic a takie to mam w parku u mnie w miescie - nie mam takich jak a-przeszkoda i cos tam jeszcze, ale do hopania to moge tu isc :D normalnego agilit brakuje mi ale drogo to raz, dwa daleko.. nie dojezdziesz komunikacja..

Posted

Ja mam duuży ogród koło domu,tor by się spokojnie zmieścił :cool3:
I chyba będzie ;) Jak mi tata przeszkody pomoże zrobić :roll: albo jak mi kupi :evil_lol:

Posted

Mudik napisał(a):
To drogo, ja płaciłam z Delikiem 130 za kurs dla początkujących(10 spotkań), a teraz koło 60 zeta miesięcznie za 3 psy, z każdym trening dwa razy w tygodniu po 1,5 godziny. Ale miałam tylko 30 jak biegały tylko dwa psy. Jak zaczynałąm u nas z Viciem i Sikrą to nie musiałam robic kursu po prostu dołączyłam,ale Sikra wcześniej już gdzie indziej trenowała, bo Vic tyle co na przydomowych hopkach;)

A no to nie tak drogo :lol: ja muszę poszukać gdzieś w woj. pomorskim może jest jakieś agility tańsze niż w Sopocie to wtedy bym z nim jeździła :)

deer_1987 napisał(a):
ja tutaj moge kupic przeszkody jak kolo do skakania i jakies hopki ale nie mam ogrodu zeby postawic a takie to mam w parku u mnie w miescie - nie mam takich jak a-przeszkoda i cos tam jeszcze, ale do hopania to moge tu isc :D normalnego agilit brakuje mi ale drogo to raz, dwa daleko.. nie dojezdziesz komunikacja..

mi się wydaje, że mogłabym w Sopocie kupić jakieś tuneliki albo jakieś małe kładki, ale nie miałabym gdzie tego w domu trzymać :shake:

Kati16 napisał(a):
Ja mam duuży ogród koło domu,tor by się spokojnie zmieścił :cool3:
I chyba będzie ;) Jak mi tata przeszkody pomoże zrobić :roll: albo jak mi kupi :evil_lol:

ooo, to fajnie :) to już, szukaj kijków, jakieś kartony skombinuj i coś tam jeszcze i masz agility :evil_lol::evil_lol:

Posted

Nareszcie nadrobiłam ;)
Hejka :multi:
Świetny prezent imieninowy, a z hopkami Wam już świetnie idzie ;)
Oj, żeby BArduś kiedykolwiek chciał z takim entuzjazmem skakać :lol: