M&T Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 no, a później wracają i opowiadają, jak to super było, jak to fajnie żyli i dają nadzieję innym ludziom, którzy później tam wyjeżdżają i przekonują się, że tak lekko to wcale nie jest :shake: Quote
taxelina Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 dokladnie... wiesz ja nie mowie ze mi tu zle, dach nad glowa mam, cale 67 m2, z duzym balkonem :P jedzenie mam, praca na weekendy jest, szkola w tyg tez (za szkole sie dostaje czesc - ale malo - kasy i mozna druga czesc pozyczyc od tych co daja). Quote
M&T Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 podsumowując: ważne jest, żeby pojechać z planem i zdawać sobie sprawę, że nie będzie od samego początku jak w raju :evil_lol: Quote
LadyK Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 M&T napisał(a):podsumowując: ważne jest, żeby pojechać z planem i zdawać sobie sprawę, że nie będzie od samego początku jak w raju :evil_lol: tylko w piekle :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Kati16']pojedzie i będzie korzonki jadł :evil_lol: tia.. [quote name='M&T']podsumowując: ważne jest, żeby pojechać z planem i zdawać sobie sprawę, że nie będzie od samego początku jak w raju :evil_lol: [quote name='Kati16']tylko w piekle :evil_lol: i tak chyba nie jest jak w raju :P uciekam do szkoly, wroce po 16 i bede miogla znow pisac z Wami :D papa Quote
M&T Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 no to czekamy, aż wrócisz i będziemy kontynuować :evil_lol: miłej nauki :cool3: Quote
M&T Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 mama już oglądnęła filmik :) powiedziała, że jest cudowny i aż łezka jej poleciała ze wzruszenia :loveu: :loveu: kto nie wie o co chodzi [a pewnie tylko Deer wie, bo jedyna zdążyła zobaczyć mój post o tym przed naszą gadaniną :evil_lol:] to zrobiłam mamie w prezencie imieninowym filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=DDYp_Eyz9tE Quote
Martunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Hej! :hand: Mi się też bardzo podoba ten filmik, super jest! :D Ale tu pogaduszki nt. życia w Szwecji. :cool3: Quote
Sweet Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 a mi sie ładuje do polowy i nie chce dalej ale bardzo fajny:):) Quote
M&T Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 dzięki :loveu: no w końcu na jakiś temat trzeba gadać :evil_lol: Quote
LadyK Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Filmik jest poprostu odlotowy :crazyeye::loveu: Quote
M&T Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Kati16 napisał(a):Filmik jest poprostu odlotowy :crazyeye::loveu: dzięki :loveu::loveu::multi::multi: a ja mam pytanko: Czy któraś z was ma może opanowany Photoshop? Bo ja wczoraj sobie zainstalowałam PS 7 CE czy jakoś tak i kompletnie nie umiem się w tym rozpoznać :placz::placz::placz: Quote
Okamia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 M&T napisał(a):a ja mam pytanko: Czy któraś z was ma może opanowany Photoshop? Bo ja wczoraj sobie zainstalowałam PS 7 CE czy jakoś tak i kompletnie nie umiem się w tym rozpoznać :placz::placz::placz: a co dokładnie potrzebujesz?? masz po pl czy ang?? śliczny filmik :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ja mam opanowany ale wersje polska... a co potrzebujesz?? Quote
karolina1 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 śliczny filmik. :loveu: Ja niestety PS nie potrafie obsługiwać..:oops: :evil_lol: Quote
LadyK Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ja PS umiem,ale tylko polską wersję. I wersję CS (8.0). Quote
M&T Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 ja mam wersję polską ^^ i chcę się nauczyć obsługiwać ten program, chociażby takie podst. rzeczy jak wyostrzenie obrazu, zmienianie koloru na sepię albo czarno białe itp. itd. a ja tego tu znaleźć nie mogę, bo tyle opcji jest i się gubię xD :oops: Quote
LadyK Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Wyostrzanie: Filtr -> Wyostrzanie W filtrach jest też wiele innych opcji :eviltong: A zmiana kolorów: Obrazek -> Dopasuj. Nie wiem czy się będzie zgadzało,bo ja mam wersję 8.0,a Ty masz 7.0 tak? Quote
Tepes Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Witam po raz 1:) Śliczny psiak:loveu: Będziemy wpadać częściej!!:) Quote
M&T Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Kati16']Wyostrzanie: Filtr -> Wyostrzanie W filtrach jest też wiele innych opcji :eviltong: A zmiana kolorów: Obrazek -> Dopasuj. Nie wiem czy się będzie zgadzało,bo ja mam wersję 8.0,a Ty masz 7.0 tak? nom, mam 7 CE czy jakoś tak :) szukałam w "obrazek -> dopasuj" ale nie mogę znaleźć :( ehh, będę musiała troszkę w tym posiedzieć :eviltong: [quote name='Acctiually']Witam po raz 1:) Śliczny psiak:loveu: Będziemy wpadać częściej!!:) hejka :multi: dzięki :loveu::loveu: a zaraz będą fotki z wczorajszego spacerku :cool3: Quote
Martunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Hej Wam! :hand: Ja niestety nie mam tego AP, więc nie zdołam pomóc. :( A tak poza tym co u Was? Czekamy na foty. ^^ Quote
Recommended Posts