Sweet Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 witam sie z rana:evil_lol: i jak po urodzinkach??:D opowiesz nam troche co sie działo??:D:D Quote
M&T Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 faza14 napisał(a):Już 3 minęły :diabloti: A co do kajdanek to mi też dziewczyny sprawiły, tyle że na 14 urodziny :evil_lol: i tyż rusioffee :eviltong::eviltong: ps. co to się robi na tym świecie, żeby kajdanki w prezencie dawać :roll::lol: i co, używasz ich? :diabloti::diabloti: Kati16 napisał(a):Co tam 17latko? :D A nic, obżeram się wczorajszym tortem :evil_lol::evil_lol: xxSweetGirl93xx napisał(a):witam sie z rana:evil_lol: i jak po urodzinkach??:D opowiesz nam troche co sie działo??:D:D Hejka :loveu::loveu: A po urodzinkach super, tylko troszkę niewyspana, bo do północy nad sudoku siedziałam :evil_lol: Hmm...To bardzo poufne informacje :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ej no ja ci dam poufne informacje...:evil_lol: Quote
M&T Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 haha, zdjęcia wszystko ujawnią :evil_lol: Quote
faza14 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 M&T napisał(a):i co, używasz ich? :diabloti::diabloti: To są bardzo poufne informacje :razz: Nie no, żart. Swego czasu 3-letnia sąsiadka przychodziła do mnie i kazała je sobie zakładać :evil_lol: Quote
M&T Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='faza14']To są bardzo poufne informacje :razz: Nie no, żart. Swego czasu 3-letnia sąsiadka przychodziła do mnie i kazała je sobie zakładać :evil_lol: 3 letnia?!?! :shock::shock: taki wiek i takie fetysze, co to się wyrabia... :shake: :evil_lol: właźcie tutaj :) http://r6.bloodwars.interia.pl/r.php?r=36204 Quote
faza14 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 M&T napisał(a):3 letnia?!?! :shock::shock: taki wiek i takie fetysze, co to się wyrabia... :shake: :evil_lol: Prawda? :razz: takie rzeczy to tylko w erze :p Ale jakby spojrzeć na to z innej strony...to moja 15-stka i jej 3 to razem mamy osiemnastkę :lol: (patrzcie jakie genialne działanie matematyczne:diabloti:) Quote
M&T Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 faza14 napisał(a):Prawda? :razz: takie rzeczy to tylko w erze :p Ale jakby spojrzeć na to z innej strony...to moja 15-stka i jej 3 to razem mamy osiemnastkę :lol: (patrzcie jakie genialne działanie matematyczne:diabloti:) no naprawdę, nikt by lepiej tego nie wymyślił :eviltong: Quote
LadyK Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 M&T napisał(a): A nic, obżeram się wczorajszym tortem :evil_lol::evil_lol: Nie podzielisz się? :evil_lol: Quote
M&T Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Kati16 napisał(a):Nie podzielisz się? :evil_lol: A jak chcesz to mogę się podzielić :cool3::cool3: Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 a ja nie chcę bo mam własny :evilbat::megagrin: :diabloti: Quote
faza14 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 http://i35.tinypic.com/24e6pf6.jpg Ja już sobie wzięłam, okrągły kawałeczek :D (moje zdolności photoshopowe, ale to tak na szybko, bo mam 10 minut na podgrzanie i zjedzenie zupy, wyjście z psem na siku, umycie zabków, ubranie się łądnie, bo jestem umówiona:diabloti:) Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):a ja nie chcę bo mam własny :evilbat::megagrin: :diabloti: to ty tez sie podziel a nie:evil_lol::eviltong::mad: Quote
M&T Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='faza14']Ja też chcę, ja też! :evil_lol: [quote name='Kati16']No to dawaj ten tort ^^ :D [quote name='xxSweetGirl93xx']i ja tez chce tort:D:D co za żarłoki :diabloti::diabloti: [quote name='Asia&gordonisko']a ja nie chcę bo mam własny :evilbat::megagrin: :diabloti: jedna porządna :evil_lol: [quote name='faza14']http://i35.tinypic.com/24e6pf6.jpg Ja już sobie wzięłam, okrągły kawałeczek :D (moje zdolności photoshopowe, ale to tak na szybko, bo mam 10 minut na podgrzanie i zjedzenie zupy, wyjście z psem na siku, umycie zabków, ubranie się łądnie, bo jestem umówiona:diabloti:) brawo za twoje zdolności xD a ja ci zrobiłam bannerki :oops: bo ćwiczę robienie bannerkó, a fotki Luki akurat się nadawały i tak sobie pokombinowałam :eviltong: wstawiłam do twojej galerii te bannerki, żebyś se looknęła ;) [quote name='xxSweetGirl93xx']to ty tez sie podziel a nie:evil_lol::eviltong::mad: [quote name='Martunia']Ja też chcę kawałeczek! :eviltong: Zróbcie se własny tort :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
taxelina Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 nie podzielisz sie? ja sie pizza podzielilam :P Quote
taxelina Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Dzieki!!! a ile do Szwecji bedzie szla przesylka? Quote
Recommended Posts