M&T Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Atkaaaa napisał(a):Dawaj fotki kajdanek:diabloti::diabloti: fotki kajdanek będą jutro :evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ale impreza! :cool3: I torcik pycha musiał być. ;) I rzeczywiście - grupowe super. :D M&T napisał(a):Martunia, a ty masz galerię? :hmmmm: bo nie mogę znaleźć Nie mam. :eviltong: Quote
M&T Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 dzięki :multi: EDIT: Oj, a czemuż to nie masz? :mad: Zakładać, ale to już! :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ej czy mi sie wydawalo czy pisalas cos duzo wczesniej ze masz 19.08 urodzinki ;] chyba mi sie nie zdawalo wiec zkladam zyczonka wszystkiego naj naj ;* Quote
Kora- Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='M&T'] dziękuję kochana! :buzi: A już po imprezce, niedawno dziewczyny odprowadziłam ;) a dostałam dwie pary pluszowych kajdanek :diabloti: mam fotki, to wam pokażę :evil_lol: slodycze też dostałam, trzy pary kolczyków, dwie pary majtek i jeszcze inne rzeczy, ale nie będę wszystkich wymieniać :eviltong: W tym jedne ode mnie :evil_lol: haha, ale beka, że jeszcze takie same kolory, roshoooffffeee :loveu: A fotki jutro zgram kochana, i do południa powinnam Ci wysłać ;) I raz jeszcze Najlepszego :loveu: Quote
M&T Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Martunia napisał(a):Ale nie mam psa... :-( Aha, nie wiedziałam :( deer_1987 napisał(a):Ale mniam wyglada!!! I taki był :loveu::loveu: uwielbiam torty mojej mamuśki :loveu::lol: łapeczek napisał(a):ej czy mi sie wydawalo czy pisalas cos duzo wczesniej ze masz 19.08 urodzinki ;] chyba mi sie nie zdawalo wiec zkladam zyczonka wszystkiego naj naj ;* Nie, nie zdawało ci się kochana :eviltong: dziękuję bardzo :loveu::loveu: Kora- napisał(a):W tym jedne ode mnie :evil_lol: haha, ale beka, że jeszcze takie same kolory, roshoooffffeee :loveu: A fotki jutro zgram kochana, i do południa powinnam Ci wysłać ;) I raz jeszcze Najlepszego :loveu: No naprawdę się zgrałyście :evil_lol: To czekam na fotki i jeszcze raz dzięki :buzi::loveu: Kati16 napisał(a):Chcemy więcej urodzinowych fotek :cool3: Dam, jak Kora zgra swoje na kompa :eviltong: Quote
łapeczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 heheheh jest trafilm ;] a pomu mi ustalic kto ma dzis bo ktos mowil i nie wiem czy Ada czy Asia ;] Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ale oczywiście wciąż namawiam na psa. ;) Czekamy na więcej zdjęć. :cool3: Quote
łapeczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ooooooooo juz bylam u niej i jej zlozylam zyczonka;p Quote
M&T Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Martunia napisał(a):Ale oczywiście wciąż namawiam na psa. ;) Czekamy na więcej zdjęć. :cool3: A namowy jak idą? :lol::lol: Dzisiaj zrobię jakieś domowe fotki Mickiemu jako przerywnik w urodzinowych, a tak jak Kora powiedziała, jutro reszta urodzinowych :cool3: łapeczek napisał(a):ooooooooo juz bylam u niej i jej zlozylam zyczonka;p widziałam :evil_lol::evil_lol::lol: Quote
taxelina Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No to czekam na zdjecia i nie spamujcie za duzo w czasie kiedy bede w szkole :P Quote
M&T Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 deer_1987 napisał(a):No to czekam na zdjecia i nie spamujcie za duzo w czasie kiedy bede w szkole :P postaramy się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Dzisiaj ja mam urodziny, łapeczku ;) Dziękuję Wam za życzenia :loveu: Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Aha, no to czekamy. :lol: Jak na razie bez skutku. Ale i tak będę miała psa. :eviltong: Może nie wkrótce, ale ja jestem cierpliwa. :eviltong: Quote
taxelina Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 to sie starajcie.. wychodze za 10 minut :P Quote
M&T Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Dzisiaj ja mam urodziny, łapeczku ;) Dziękuję Wam za życzenia :loveu: proszę bardzo kochana :loveu::loveu: Martunia napisał(a):Aha, no to czekamy. :lol: Jak na razie bez skutku. Ale i tak będę miała psa. :eviltong: Może nie wkrótce, ale ja jestem cierpliwa. :eviltong: No ja też musiałam być :eviltong: czekałam całe życie na psa, aż w końcu 8 miesięcy temu mama się złamała i się zgodziła :multi::multi: Tobie też się w końcu uda :multi:;) Quote
faza14 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Już 3 minęły :diabloti: A co do kajdanek to mi też dziewczyny sprawiły, tyle że na 14 urodziny :evil_lol: i tyż rusioffee :eviltong::eviltong: ps. co to się robi na tym świecie, żeby kajdanki w prezencie dawać :roll::lol: Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No i fajnie. ^^ Dzięki, ja też mam nadzieję, że się kiedyś uda. :D Quote
M&T Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 deer_1987 napisał(a):to sie starajcie.. wychodze za 10 minut :P coś słabo widzę to nie spamowanie :evil_lol::evil_lol: Martunia: to 3mam kciuki :):) Quote
Recommended Posts