Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam się po raz pierwszy. :hand:
Ślicznego masz Mickeya. :loveu: Cudny jest. :) A co do zlotu - musiało być super. :D
A no i...
wszystkiego najlepszego!
:smilecol: :Rose: :BIG: :new-bday: :cunao::laola:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M&T napisał(a):
ale to ja mam urodziny, a nie Mickey xD

Sto lat kudłaczu :evil_lol::evil_lol:
Przepraszam, że się naśmiewam, ale normalnie tak mnie to rozśmieszyło :evil_lol:
;)

Posted

Katarama napisał(a):
Oj ja tam nie będę o prezenty pytać.. zapytam lepiej jak się czujesz ze świadomością, że już taka stara jesteś??

Ha! Trafne:diabloti:

Sto lat, sto lat:lol::lol::multi::multi::calus::new-bday::knajpa::laola::laola::laola::laola::laola:

Posted

Russellka napisał(a):
Najlepsiejszego :loveu: Pozdrów też Miksa ode mnie :multi:

dzięki bardzo :loveu::loveu: Miczkens aktualnie śpi :evil_lol: ale wytuliłam go przez sen :evil_lol::evil_lol:

xxSweetGirl93xx napisał(a):
wszystkiego najlepszego jeszcze raz:D:D
hehe;)
jak mijaja urodzinki? co dostałas??:D

dziękuję kochana! :buzi: A już po imprezce, niedawno dziewczyny odprowadziłam ;) a dostałam dwie pary pluszowych kajdanek :diabloti: mam fotki, to wam pokażę :evil_lol: slodycze też dostałam, trzy pary kolczyków, dwie pary majtek i jeszcze inne rzeczy, ale nie będę wszystkich wymieniać :eviltong:

Katarama napisał(a):
Oj ja tam nie będę o prezenty pytać.. zapytam lepiej jak się czujesz ze świadomością, że już taka stara jesteś??

Ja się boję, że ja starą panną zostanę jak tak dalej pójdzie! :shock: :evil_lol:

Atkaaaa napisał(a):
Ha! Trafne:diabloti:

Sto lat, sto lat:lol::lol::multi:

dziękuję :loveu::loveu:

Nera- napisał(a):
Jak tam szeleczki :D?

Szeleczki spisują się idealnie :loveu::loveu: jakieś kilka-kilkanaście stron wcześniej są fotki z pierwszego spacerku Mickiego w szelkach, więc jak chcesz to możesz zobaczyć :lol:;)

deer_1987 napisał(a):
wieczor jest a fotek nie ma...

zaraz będzie kilka :cool3:

Posted

ze mną było nas 9 :):) mam fotki i niektóre zaraz wstawię, ale nie wszystkie, bo padam ze zmęczenia i zaraz idę klapnąć na łóżko :eviltong:

Posted

zaraz będą moje fotki, ale tylko 4, bo reszta to same osoby, więc bez sensu wstawiać, a poza tym baterie w aparacie musiały się oczywiście wyczerpać :angryy: ale spokojnie, Kora miała przy sobie swoją lustrzankę :multi: więc full fotek będzie jak Kora mi swoje prześle, czyli jutro :cool3:

Posted

a no była była :loveu::loveu: no wiesz, już ponad 8 miesięcy się znamy :cool3: a poza tym jest naprawdę fajna, więc nie mogłabym jej nie zaprosić :):)

EDIT: Martunia, a ty masz galerię? :hmmmm: bo nie mogę znaleźć

Posted

A oto te 4 obiecane fotki :eviltong:

to my [ale nie wszystkie, bo jeszcze później kilka dziewczyn doszło] przy tytule imprezki :evil_lol: czyli "Garden B-day Party" :cool3:

A to zimne ognie :evil_lol:

A to mój urodzinowy torcik :mniam::loveu:

jutro reszta :):)