Martunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Witam się po raz pierwszy. :hand: Ślicznego masz Mickeya. :loveu: Cudny jest. :) A co do zlotu - musiało być super. :D A no i... wszystkiego najlepszego! :smilecol: :Rose: :BIG: :new-bday: :cunao::laola: Quote
M&T Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 a witamy witamy :cool3: dzięki bardzo :loveu::loveu: Quote
taxelina Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 w nagrode zdjecia dostaniemy, prawda?!!!!!!!! Quote
anika_82 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 STO LAT KUDŁACZU :loveu: Kości spadajacych prosto z nieba:sweetCyb: dla Mickey'a i Twojego psiaka zawsze przy Tobie :tort: :new-bday: :laola: Quote
M&T Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 ale to ja mam urodziny, a nie Mickey xD Quote
Rahl Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 M&T napisał(a):ale to ja mam urodziny, a nie Mickey xD Sto lat kudłaczu :evil_lol::evil_lol: Przepraszam, że się naśmiewam, ale normalnie tak mnie to rozśmieszyło :evil_lol: ;) Quote
Russellka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Najlepsiejszego :loveu: Pozdrów też Miksa ode mnie :multi: Quote
Sweet Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 wszystkiego najlepszego jeszcze raz:D:D hehe;) jak mijaja urodzinki? co dostałas??:D Quote
Katarama Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Oj ja tam nie będę o prezenty pytać.. zapytam lepiej jak się czujesz ze świadomością, że już taka stara jesteś?? Quote
Atkaaaa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Katarama napisał(a):Oj ja tam nie będę o prezenty pytać.. zapytam lepiej jak się czujesz ze świadomością, że już taka stara jesteś?? Ha! Trafne:diabloti: Sto lat, sto lat:lol::lol::multi::multi::calus::new-bday::knajpa::laola::laola::laola::laola::laola: Quote
M&T Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Russellka napisał(a):Najlepsiejszego :loveu: Pozdrów też Miksa ode mnie :multi: dzięki bardzo :loveu::loveu: Miczkens aktualnie śpi :evil_lol: ale wytuliłam go przez sen :evil_lol::evil_lol: xxSweetGirl93xx napisał(a):wszystkiego najlepszego jeszcze raz:D:D hehe;) jak mijaja urodzinki? co dostałas??:D dziękuję kochana! :buzi: A już po imprezce, niedawno dziewczyny odprowadziłam ;) a dostałam dwie pary pluszowych kajdanek :diabloti: mam fotki, to wam pokażę :evil_lol: slodycze też dostałam, trzy pary kolczyków, dwie pary majtek i jeszcze inne rzeczy, ale nie będę wszystkich wymieniać :eviltong: Katarama napisał(a):Oj ja tam nie będę o prezenty pytać.. zapytam lepiej jak się czujesz ze świadomością, że już taka stara jesteś?? Ja się boję, że ja starą panną zostanę jak tak dalej pójdzie! :shock: :evil_lol: Atkaaaa napisał(a):Ha! Trafne:diabloti: Sto lat, sto lat:lol::lol::multi: dziękuję :loveu::loveu: Nera- napisał(a):Jak tam szeleczki :D? Szeleczki spisują się idealnie :loveu::loveu: jakieś kilka-kilkanaście stron wcześniej są fotki z pierwszego spacerku Mickiego w szelkach, więc jak chcesz to możesz zobaczyć :lol:;) deer_1987 napisał(a):wieczor jest a fotek nie ma... zaraz będzie kilka :cool3: Quote
Sweet Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 hehe:) to fajnie:) a ile was bylo na urodzinkach??:D i masz jakies zdjecia z urodzin??:D:D hihi:) Quote
M&T Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 ze mną było nas 9 :):) mam fotki i niektóre zaraz wstawię, ale nie wszystkie, bo padam ze zmęczenia i zaraz idę klapnąć na łóżko :eviltong: Quote
Sweet Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 hehe:) to jutro wstawisz reszte:):) pewnie super było:) Quote
Martunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ale musiała być impreza. :cool3: I pewnie fajne prezenty. :eviltong: Czekamy na zdjęcia. :D Quote
M&T Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 zaraz będą moje fotki, ale tylko 4, bo reszta to same osoby, więc bez sensu wstawiać, a poza tym baterie w aparacie musiały się oczywiście wyczerpać :angryy: ale spokojnie, Kora miała przy sobie swoją lustrzankę :multi: więc full fotek będzie jak Kora mi swoje prześle, czyli jutro :cool3: Quote
Sweet Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 a to kora tez była u ciebie nie urodzinkach??:D nie wiedziałam ze sie znacie tak dobrze:) fajnie:) czekamy na zdjecia:) Quote
Martunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No to czekamy teraz na Twoje foty, a później na tamte. :eviltong: Quote
M&T Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 a no była była :loveu::loveu: no wiesz, już ponad 8 miesięcy się znamy :cool3: a poza tym jest naprawdę fajna, więc nie mogłabym jej nie zaprosić :):) EDIT: Martunia, a ty masz galerię? :hmmmm: bo nie mogę znaleźć Quote
M&T Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 A oto te 4 obiecane fotki :eviltong: to my [ale nie wszystkie, bo jeszcze później kilka dziewczyn doszło] przy tytule imprezki :evil_lol: czyli "Garden B-day Party" :cool3: A to zimne ognie :evil_lol: A to mój urodzinowy torcik :mniam::loveu: jutro reszta :):) Quote
Recommended Posts