Rahl Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 M&T napisał(a):ty leniu :eviltong: ja jak się dorwę do photoshopa, to pewnie siłą od kompa będą mnie musieli odciągać :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Ps. mnie sie najbardziej podoba te obecny baner :cool3: Quote
M&T Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):zostaw chyba:) ja mam photoshopa:):) hehe;) jak bedziesz miała po polskiemu to łatwy w obsłudze:) ja tam się obsługą nie martwię, bo ja szybko łapię takie rzeczy :) tylko boję się, że mi fot zabraknie, jak zacznę wymyślać różne bannery i avki Mickiego :evil_lol: Quote
Okamia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 M&T napisał(a):to co, mam zmienić, czy zostawić? :P Photo Filtre, ale może jutro będę miała Photoshopa :multi: Mam i jedno i drugie ... mam też Corela :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nie wiem który lepsiejszy :roll::roll::roll: Quote
M&T Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Okamia napisał(a):Mam i jedno i drugie ... mam też Corela :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nie wiem który lepsiejszy :roll::roll::roll: Corela też mam, ale bardziej używam Photo Paint'a z tego zestawu ;) Quote
M&T Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Asia&gordonisko napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Ps. mnie sie najbardziej podoba te obecny baner :cool3: dzięki :lol::lol::lol: Quote
M&T Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 deer_1987 napisał(a):a Ty to jeszcze masz lenia fotkowego? nie, ale na razie fotek brak xD niestety spacerku z Korą jednak nie będzie :( ale jak pójdę z nim na wieczorny spacerek to popstrykam jakieś ;) Quote
faza14 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Hello :loveu: Jak nas tu dawno nie było, pseplasamy :oops: A zdjęcia są świetne :p ja też chcę na taki zloot :mad: Bannerki również śliczniaste :razz: ten ostatni jest cuudny, może tego wstawisz? ps. nie za dużo pochwał jak na jeden post?:lol: ps2. ale chaotyczny post wyszedł :O Quote
M&T Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 faza14 napisał(a):Hello :loveu: Jak nas tu dawno nie było, pseplasamy :oops: A zdjęcia są świetne :p ja też chcę na taki zloot :mad: Bannerki również śliczniaste :razz: ten ostatni jest cuudny, może tego wstawisz? ps. nie za dużo pochwał jak na jeden post?:lol: ps2. ale chaotyczny post wyszedł :O No rzeczywiście lekki chaos w twoim poście :evil_lol::evil_lol: Wybaczamy, że was nie było, ale żeby to było ostatni raz :mad: :evil_lol: Za rok pojedziesz :cool3: Co do bannerków to też się zastanawiam nad tym ostatnim :lol::lol: I komplementów może być jeszcze więcej, my się nie obrazimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
faza14 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 M&T napisał(a):Wybaczamy, że was nie było, ale żeby to było ostatni raz :mad: :evil_lol: Tak jest, pani generał :p M&T napisał(a): Za rok pojedziesz :cool3: :multi: Trzymam za słowo :multi: M&T napisał(a): Co do bannerków to też się zastanawiam nad tym ostatnim :lol::lol: Ostatni jest świetny, poprzednie ci trochę rozciągneło :evil_lol: Nie śpisz? :mad: Quote
M&T Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='faza14']Tak jest, pani generał :p Tak trzymać szeregowy:evil_lol::evil_lol: :multi: Trzymam za słowo :multi: Ty lepiej mamuśkę przekonuj, a nie mnie tu za słowa trzymasz :evil_lol: Ostatni jest świetny, poprzednie ci trochę rozciągneło :evil_lol: No to chyba wstawię ten ostatni :multi: Nie śpisz? :mad: Nie, napawam się, że za mniej niż dwie godziny będę miała 17 lat :diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 hehe:) fajnie masz:D:D ja musze czekac na 16 jeszcze niecały rok... a ty juz wtedy bedziesz miała 18 za rok i ponad godzine:) mam nadzieje ze wypadnie to w dniach zlotu:cool3: Quote
M&T Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 kurde, weź mi nawet nie mów o 18, mnie to przeraża :evil_lol: już tylko półtorej godziny :diabloti: Quote
faza14 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 To o której ty się urodziłaś? :diabloti: ja o 8 coś ... Przy was to ja małolata - szesnastka mi stuknie dopiero 14 marca :cool3: STO LAT, STO LAT, NIECH żYJE, żYJE NAM! :BIG: (sorka, że nie za godzinę, ale wtedy to juz mnie nie będzie :( ) ps. co do wyjazdu, to mam caluśki rok na przekonywanie :evil_lol: Quote
Katarama Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [SIZE="3"]Widzę, że ktoś tu się starzeje :evil_lol: Nie martw się ja przy Tobie zawsze stara dupa będę :oops: Quote
LadyK Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Sto lat Mickey'owa :evil_lol: :BIG::tort::bday::BIG: Quote
M&T Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Dzięki wam cioteczki :multi: :loveu::loveu: :buzi: Quote
Rahl Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 :loveu:Sto lat, sto lat niech żyje Tofiś nam! Sto lat , sto lat niech żyje Tofiś nam! Jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje Tofiś nam! Niech żyje nam:multi::multi::multi: Quote
Mudik Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Nie wiedziałam,że Tofiś ma urodzinki, Hip Hip HUUUURAAAA!!!! STO LAT Szczęścia ,Zdrowia i Beztroskiej Zabawy!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
M&T Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 dzięki :loveu::loveu: beztroska zabawa zacznie się już o 16.. :evil_lol: Quote
Recommended Posts