Tengusia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 musialam przegladnac ponad 20 stron ale udalo sie :multi: przyznaje ze nie czytalam tylko foty ogladalam :oops: nadrobilam wszystko i ide dalej ogladac normalnie zmeczylam sie juz musicie tyle fot wklejac :diabloti: Quote
M&T Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 diabelkowa napisał(a):musze stwierdzic ze mickeyowi bardzo ladnie bylo w tej smyczce od basi z lupine puppy love :P wiesz ona chce ja sprzedac :P oo, to muszę od niej odkupić :evil_lol::evil_lol: bo on w niej wyglądał tak sweeetaśnieeee :loveu::loveu: :evil_lol: AngelsDream napisał(a):Ale przynajmniej nas odwiedzasz, to wybaczamy ;) Jak można was nie odwiedzać?:loveu: :lol: Atkaaaa napisał(a):ha!! Mówiłam, mówiłam! :D Tak jak Kolti :D:diabloti: Kolti nie zupełnie nic z bordera kochana :shake::shake: Tengusia napisał(a):musialam przegladnac ponad 20 stron ale udalo sie :multi: przyznaje ze nie czytalam tylko foty ogladalam :oops: nadrobilam wszystko i ide dalej ogladac normalnie zmeczylam sie juz musicie tyle fot wklejac :diabloti: witamyy :multi::multi: i rispekt za te nadrobione strony, bo większości by się nie chciało :evil_lol: no sorrki, ale trza było zlotowe fotki powstawiać :evil_lol: Quote
Rahl Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Cześć toffiś :multi::multi: Co tam:cool3::cool3:? Quote
basia bonnie Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 diabelkowa napisał(a):musze stwierdzic ze mickeyowi bardzo ladnie bylo w tej smyczce od basi z lupine puppy love :P wiesz ona chce ja sprzedac :P a on w niej chodzil?:crazyeye: :hmmmm: juz sprzedane:eviltong::evil_lol: Quote
M&T Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Cześć toffiś :multi::multi: Co tam:cool3::cool3:? hejka :) a nic, zastanawiam się, czy nie odpocząć od dogomanii :eviltong: basia bonnie napisał(a):a on w niej chodzil?:crazyeye: :hmmmm: juz sprzedane:eviltong::evil_lol: No przecież sama mi ją pożyczyłaś :eviltong::eviltong: łee, szkoda:placz::placz: Quote
basia bonnie Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 M&T napisał(a): No przecież sama mi ją pożyczyłaś :eviltong::eviltong: :crazyeye::crazyeye: kiedyy? ja mam zaniki pamieci?:evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 basia bonnie napisał(a)::crazyeye::crazyeye: kiedyy? ja mam zaniki pamieci?:evil_lol::evil_lol: no wtedy jak wpadłam i się spytałam "Czy masz jakąś smycz na chwilkę pożyczyć" A ty leżałaś z Bonnieczką na łóżku i zdezorientowana popatrzyłaś na mnie, a później dałaś mi tą przepiękną smycz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 M&T napisał(a):no wtedy jak wpadłam i się spytałam "Czy masz jakąś smycz na chwilkę pożyczyć" A ty leżałaś z Bonnieczką na łóżku i zdezorientowana popatrzyłaś na mnie, a później dałaś mi tą przepiękną smycz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ze snu mnie pewnie wybudziłaś:-(:evil_lol::evil_lol: ale już mi coś świta :P Quote
M&T Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 basia bonnie napisał(a):aaaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ze snu mnie pewnie wybudziłaś:-(:evil_lol::evil_lol: ale już mi coś świta :P no to się cieszę :evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 M&T napisał(a):hejka :) może dzisiaj będą fotki :cool3: bo wybieramy się na spacerek z Korcią ^^ tak, tak, foootki :multi: Quote
M&T Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):cześć tofisiowa :multi: hejka :) może dzisiaj będą fotki :cool3: bo wybieramy się na spacerek z Korcią ^^ Quote
Rahl Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):tak, tak, foootki :multi: posty robią hop :angryy::angryy: Quote
Ad@ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Witanko eh widze ze mam duzo do nadrobienia a nie bylo mnei tylko pzrez jakies 2 tygodnie...OO zaraz sie biore za nadrabianie ;p jak tam Mickey? Quote
M&T Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):tak, tak, foootki :multi: ale dopiero po 21 :eviltong: Asia&gordonisko napisał(a):posty robią hop :angryy::angryy: noo i do tego coś u mnie się dziwnego dzieje z minkami :hmmmm: Ad@ napisał(a):Witanko eh widze ze mam duzo do nadrobienia a nie bylo mnei tylko pzrez jakies 2 tygodnie...OO zaraz sie biore za nadrabianie ;p jak tam Mickey? oo hejka :multi::multi: Mickey super, trochę chorował, ale już zdrówko całkiem mu wróciło ;) xxSweetGirl93xx napisał(a):hejo:) co tam??:D fajny banerek i avek:D:D Hejka :) wszystko dobrze a u was? :cool3: dzięki, sama robiłam :multi: zrobiłam jeszcze kilka, zaraz wam je pokażę i powiedzcie, czy mam zmieniać czy zostawić te co są :) Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 dobrze zaraz zobaczymy:D:D moglas ze zlotowych fotek porobić:) hehe:) Quote
M&T Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 to avatar: a to bannery: to na razie tyle :) mam zostawiać, czy na jakiś zmienić? :hmmmm: jeszcze będę się bawić w programiku, to zobaczę, może jakieś lepsze mi wyjdą :eviltong: Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 mi sie wszystkie podobają:D:D to pokombinuj:D cwiczenie czyni mistrza:evil_lol: a jaki masz program?:D Quote
M&T Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):mi sie wszystkie podobają:D:D to pokombinuj:D cwiczenie czyni mistrza:evil_lol: a jaki masz program?:D Okamia napisał(a):Świetne :D:D właśnie ... Jaki program ?? to co, mam zmienić, czy zostawić? :P Photo Filtre, ale może jutro będę miała Photoshopa :multi: Quote
Rahl Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 M&T napisał(a): Photo Filtre, ale może jutro będę miała Photoshopa :multi: też zaczynałam od foto filtre :cool3: I mam fotoszopa, ale od pewnego czasu nei chce mi się robić bnerków :mad: Quote
M&T Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):też zaczynałam od foto filtre :cool3: I mam fotoszopa, ale od pewnego czasu nei chce mi się robić bnerków :mad: ty leniu :eviltong: ja jak się dorwę do photoshopa, to pewnie siłą od kompa będą mnie musieli odciągać :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 zostaw chyba:) ja mam photoshopa:):) hehe;) jak bedziesz miała po polskiemu to łatwy w obsłudze:) Quote
Recommended Posts