M&T Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 no dziękuję bardzo xP ja tu się staram, kombinuję i w ogóle [pomimo tego, że nie nawidzę robić nic w kuchni], a ty mi tu porównujesz tak piękny owoc moich wysiłków do psiego żarcia xP Quote
Katarama Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 A mogę poprosić o przepis?? BO wygląda smacznie :D A mi się przypomniało, że mam pyszne lody i kurczę teraz będę cierpieć. Mam postanowienie w ramach walki z samą sobą "Nie penetrować lodówki i ogólny zakaz wstępu do kuchni po godz 21" :evil_lol: Zajadaniu nudy stanowczo mówimy nie :cool3: Quote
AngelsDream Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ależ te psiowe żarcie jest po pierwsze bardzo smaczne, po drugie fajnie wygląda, a po trzecie ma fajne i spontaniczne przepisy. :D Quote
M&T Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Katarama']A mogę poprosić o przepis?? BO wygląda smacznie :D A mi się przypomniało, że mam pyszne lody i kurczę teraz będę cierpieć. Mam postanowienie w ramach walki z samą sobą "Nie penetrować lodówki i ogólny zakaz wstępu do kuchni po godz 21" :evil_lol: Zajadaniu nudy stanowczo mówimy nie :cool3: A proszę bardzo, tylko pamiętać proszę o prawach autorskich i nie przywłaszczać sobie tego pięknego cuda :evil_lol::evil_lol: Po 21? To i tak dobrze, moja mama stara się nie zaglądać do lodówki po OSIEMNASTEJ :evil_lol::evil_lol: a to przepis [będzie baaaardzo dokładny :diabloti:] składniki: lody śmietankowe lody toffi troszke mleka krem nussmilk z Biedronki xD [coś a'la nutella, tylko, że czarno-biały :eviltong:] wiórki kokosowe i to wrzucić do jakiejś miseczki i pomixować :cool3: a jeśli chodzi o ilości poszczególnych składników to ja wrzucam na oko xD ale może kiedyś uda mi się dokładnie obliczyć xP Quote
M&T Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 AngelsDream napisał(a):Ależ te psiowe żarcie jest po pierwsze bardzo smaczne, po drugie fajnie wygląda, a po trzecie ma fajne i spontaniczne przepisy. :D a no chyba, że to wtedy ew. mogę wybaczyć :evil_lol::evil_lol: Quote
Mudik Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Brzmi pysznie kiedyś pewnie wypróbuję:loveu::loveu::loveu: Quote
Rahl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='M&T'] a to przepis [będzie baaaardzo dokładny :diabloti:] składniki: lody śmietankowe lody toffi troszke mleka krem nussmilk z Biedronki xD [coś a'la nutella, tylko, że czarno-biały :eviltong:] wiórki kokosowe i to wrzucić do jakiejś miseczki i pomixować :cool3: a jeśli chodzi o ilości poszczególnych składników to ja wrzucam na oko xD ale może kiedyś uda mi się dokładnie obliczyć xP Wiadomo, lody toffisiowe to podstawowy składnik :cool3::eviltong: Cholera, że biedronke mam daleko, nie moge kupić składnika :-x Ale nie bój się, na pewno wypróbuję Tofisiowego Talenta :diabloti: Quote
M&T Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Mudik']Brzmi pysznie kiedyś pewnie wypróbuję:loveu::loveu::loveu: :multi::multi: mam nadzieję, że zasmakuje :evil_lol: [quote name='Kati16']Witanko :multi: hejka! :hand: :) [quote name='Asia&gordonisko']Wiadomo, lody toffisiowe to podstawowy składnik :cool3::eviltong: Cholera, że biedronke mam daleko, nie moge kupić składnika :-x Ale nie bój się, na pewno wypróbuję Tofisiowego Talenta :diabloti: taka mała gra słów :evil_lol::evil_lol: kurczę! :shake: ale poproś rodziców, to może podjadą i kupią :evil_lol: :multi::multi: widzę, że mój shake się spodobał:multi::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 witam dzisiaj:) no nawet smakowicie wyglada ten shake:evil_lol: ale nie przepadam za lodami toffi;/ ale moze spróbuje kiedys:D a czym to zmiksowałas? mikserem??:P i co u ciebie??:D PS. po tych nutellowych nie dawałam zadnych fot innych nie?? bo nie pamietam a chciałam wam dac nowe:) Quote
M&T Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 diabelkowa napisał(a):hejo hejo :-) co tam u zlotowiczki? oo, hejka :):) u nas wszystko dobrze, tylko cały czas jeszcze jesteśmy myślami na zlocie :evil_lol::evil_lol: chcemy wrócić! :placz: xxSweetGirl93xx napisał(a):witam dzisiaj:) no nawet smakowicie wyglada ten shake:evil_lol: ale nie przepadam za lodami toffi;/ ale moze spróbuje kiedys:D a czym to zmiksowałas? mikserem??:P i co u ciebie??:D PS. po tych nutellowych nie dawałam zadnych fot innych nie?? bo nie pamietam a chciałam wam dac nowe:) musisz spróbować :evil_lol: no tak, mikserem xD a u mnie sysko dopsze xD nom, nutellowe chyba były ostatnie ;) Quote
diabelkowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ja bym chciala takiego szejka uwielbiam tofii Quote
M&T Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 dzięki Aduś za foty :loveu::loveu: diabelkowa napisał(a):ja bym chciala takiego szejka uwielbiam tofii no to dawaj! Napisałam przepis :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 a nie ma za co:) chyba jeszcze jakies bede miec:evil_lol: Quote
M&T Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 to szperaj szperaj :cool3: a na koniec wstaw to zza płotu :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 dobrze:D jak powgrywam to powkładam reszte a na koniec wspólne:D Okamia: wysle ci jak wgram wszystkie chyba ze chcesz oryginał to podaj mi e-mail:):) Quote
Recommended Posts